Serkan Yavaş 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Orayı değiştiremiyorsunuz.. Mesaj sayısıylamı alakalı merak ettim? Erkan tesekkurler. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Haziran 2011 Yazar Paylaş 27 Haziran 2011 Serkan maaşallah Focus'un cok cici olmuş ayrıca çokta güzel düşürmüşün... ama eksiği çok ST spoiler ve Ön tampon taktınmı tadından yenmez Beyaz İnci olur. Konu'nun alt başlığını değiştirmek için Yönetici veya Moderatör arkadaşlardan özel mesaj yoluyla ancak yardım alabilirsin.... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Mesaj sayısıylamı alakalı merak ettim?Erkan tesekkurler. Belirli mesaj sayısı ve etkinlik katılımından sonra 'üye' ünvanından 'klüp üyesi' ünvanına geçiyorsunuz ve talebinize benzer bazı forum özellikleri kullanılabilir hale geliyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Haziran 2011 Yazar Paylaş 27 Haziran 2011 (düzenlendi) Semih sen benim pedal setimi görmedin galiba bir bakta yolluyalım sanada 20 Ağustos 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 (düzenlendi) Zaten bir sen bir de Can abi ocağımı söndürdünüz Harika olmuş buarada abicim. Maşallahı var senin ST'nin. Mini bir video yapacakdım sizin ST'lere ama elim deymiyor Abi vallahi iyi olur,öncelikli planım cam filmiydi fakat somut bir şekilde para biriktiremiyorum, ya babamdan rica edeceğim yada yaptıramayacağım. Elimdeki ufak tefek birikimlerle böyle özel detaylara başvurabilirim . Benim plastik pedallarda ne bir vida görebildim nede bir eklem yeri,nasıl sökerim ve bunu nasıl takarım hiç bilmiyorum ? 20 Ağustos 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Haziran 2011 Yazar Paylaş 27 Haziran 2011 Semih 2 adet akıllı vida ile sabitleştiriyorsun. Aslında işçiliği çok basit sadece bir kişi de sana simetriğini ayarlamanda yardımcı olacak yolda geçen herhangi gibi bir vatandaş bile olur Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Serkan maaşallah Focus'un cok cici olmuş ayrıca çokta güzel düşürmüşün... ama eksiği çok ST spoiler ve Ön tampon taktınmı tadından yenmez Beyaz İnci olur. Konu'nun alt başlığını değiştirmek için Yönetici veya Moderatör arkadaşlardan özel mesaj yoluyla ancak yardım alabilirsin.... Ön tamponda yere çok yaklaşır diye korkuyorum, eski araçlarımda çok çektim zemine dikkat etmekten, birde çok para ama ilerde olabilir, St spoiler olucak:D ama şu halinden çok memnunum araca bak diyenlermı ararsın trafıkte soranlar filan:) birde deli gibi yol tutuyor, moraller iyi yani:) Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 semih 2 adet akıllı vida ile sabitleştiriyorsun. Aslında işciliği çok basit sadece bir kişi de sana simetriğini ayarlamanda yardımcı olacak. yolda geçen herhangi gibi bir vatandaş bile olur Haftaiçi başını ağrıtırım ozaman senin kargo için. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Haziran 2011 Yazar Paylaş 27 Haziran 2011 (düzenlendi) Ön tamponda yere çok yaklaşır diye korkuyorum, eski araçlarımda çok çektim zemine dikkat etmekten, birde çok para ama ilerde olabilir, St spoiler olucak:D ama şu halinden çok memnunum araca bak diyenlermı ararsın trafıkte soranlar filan:) birde deli gibi yol tutuyor, moraller iyi yani:) Aman nazarlığını ihmal etme ben çok çektim sen çekme ön tampon çin endişelenme şuan için bir sıkıntı yoksa ST tamponu taktığın zamanda sıkıntı olmuyacaktır. sadece 0.5cm yere daha yakın aşırı bir fark yok yani Haftaiçi başını ağrıtırım ozaman senin kargo için. Hiç problem değil kardeşim senin için feda olsun. direk satıcıdanda kargoluyabilme şansın var benim veya Can'ın vasıtasıyla aradığını söyle 25tl'ye kap 27 Haziran 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Eyvallah sağolasın. nazarlık takıcam Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Haziran 2011 Yazar Paylaş 27 Haziran 2011 Eyvallah sağolasın. nazarlık takıcam fites koluna tak Yorum bağlantısı
Hakan Karaşahin 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 maşallah göksel yeniliklere devam ediyorsun.. bu arada st marşpiyeller aldım gerçekten çok güzel takmak nasip olmadı 1 hafta istanbuldayım dönünce takıcaz artık yardımların içinde teşekürler.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Haziran 2011 Yazar Paylaş 28 Haziran 2011 (düzenlendi) maşallah göksel yeniliklere devam ediyorsun.. bu arada st marşpiyeller aldım gerçekten çok güzel takmak nasip olmadı 1 hafta istanbuldayım dönünce takıcaz artık yardımların içinde teşekürler.. Hakan Maddiyat ve işcilik olarak bir kısmını tamamladıktan sonra ufak,tefek göze hitap edecek şeyler yapmaya başladım. Ama maddi olarak bütçeyi zorlayan parçaları taktıktan sonra kimse mükemmel olmuş demedi 70tl ye rüzgarlık aldım yolda gören herkes mükemmel olmuş, nerden aldın diye soruyor kafayı yicem Bana birşeyi hatırlattı bu ama.... ST Fites topuzunumu 28 Haziran 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 Yok Sühanın vitesine takılan nazarlığı... Kardeşim o nazarlık arabanın içinde herdaim kalacak , Allah cümlemizi nazardan korusun inşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 Kardeşim o nazarlık arabanın içinde herdaim kalacak , Allah cümlemizi nazardan korusun inşallah. Mondeo daki nazarlık kadar fayda sağlamaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 Yakında Fırtına Gri ST üçlemesi olacak inşallah.. Keşke banada uğrasaydınız resim çekerdik güzel olurdu Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2011 Abi o aklımda mekan dahil, fotoğrafçı bile hazır. Ama ben bir türlü hazır olamadım Arka tampon'u alamıyorum, satıcı elindeki kiti bozmak istemiyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 Mondeo daki nazarlık kadar fayda sağlamaz. O arabanın yaşı büyük ona göre nazarlık Kardeşim yavaş yavaş acele etme Yorum bağlantısı
Onur Demir 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 (düzenlendi) İlteber gel sana su RS jantlarini alalim cok guzel olacak. Bu jantlarla eksik kaliyor biseler Saka bitarafa iyice guzellesti aracin kazasiz belasiz. Edit: kaliypr ---> kaliyor 22 Temmuz 2011 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 OEM RS 18" jant isteyen olursa haber versin. KDV dahil sıfır kutusunda 1750 TL civarında forum üyeleri temin edebilir. ST jant çılgınlığından sonra yeni çılgınlık Orjinal Ford üretimi 18 inch RS jantları olabilir. Replika değil harbi RS jantlar.. Ayrıca 5 renk opsiyonu var. Ancak özel sipariş üzerine gelebilr sadece. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 İlteber gel sana su RS jantlarini alalim cok guzel olacak. Bu jantlarla eksik kaliyor biseler Saka bitarafa iyice guzellesti aracin kazasiz belasiz. Edit: kaliypr ---> kaliyor zevk meselesi lakin RS jantlar oldukça kötü bence 18" st janta devam Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 18' rs orjinal jant standart 115 bd focusa fazla değilmi.Güzellik çirkinlik kavramını geçtim performans ne halde olur.Dizel olursa neyse ama benzinli araç sıkıntılı olur sanırım.Yoksa rs güzel olur bence Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2011 18' rs orjinal jant standart 115 bd focusa fazla değilmi.Güzellik çirkinlik kavramını geçtim performans ne halde olur.Dizel olursa neyse ama benzinli araç sıkıntılı olur sanırım.Yoksa rs güzel olur bence Akan Abi Benzinli araçta performans ve yakıt tasarrufunu çok etkiliyor. Ama ne olursa olsun 17" ve 18" jant başka duruyor araçta OEM RS 18" jant isteyen olursa haber versin. KDV dahil sıfır kutusunda 1750 TL civarında forum üyeleri temin edebilir. ST jant çılgınlığından sonra yeni çılgınlık Orjinal Ford üretimi 18 inch RS jantları olabilir. Replika değil harbi RS jantlar.. Ayrıca 5 renk opsiyonu var. Ancak özel sipariş üzerine gelebilr sadece. Abi aslında Beyaz RS jantı çok hoş, ben bu janttan şimdiden sıkıldım. Kışlık 15" jantlarımı taktıktan sonra satılığa çıkarıcam. sonrasında bütün kış 18 ST mi RS mi die düşünüp durucam İlteber gel sana su RS jantlarini alalim cok guzel olacak. Bu jantlarla eksik kaliyor biseler Saka bitarafa iyice guzellesti aracin kazasiz belasiz. Onur ben bu jantlardan sıkıldım bile kışı 15 saç jantlarla geçirdikten sonra, bol bol düşünme fırsatım olacak lakin RS jantı alırsam 18" beyaz olacak, Füme rengi çok boğar beni Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Abi falan deme yahu çok yaşlı oluyorum o zaman direk Akan yeterli Göksel.Görsellik açısından kesinlikle 18 tercih ederim heleki Erkanda canlı canlı görünce.Sizin araçlarda 18' kurtarabilir sonuçta dizel ama benim araç benzinli olunca yerinden kalkmaz sanırım heleki düplü birde.Mecbur 17'yöneleceğim gibi ama bilmiyorum bende senin gibi.St inanılmaz güzel ama artık heraraçta fazlasıyla var biraz farklı modellere kaymak lazım artık.Rs çok şık bencede.İkimizin araç renkleri aynı beyaz nasıl dururki :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 RS de güzel ST'de ikisi arasındaki fark artık zevk meselesi. OEM jant olunca araçta replikalara göre daha belirgin rahatlık oluyor. Kilo farkı bazı replikalara göre neredeyse jant başına 2-3 kilo fark ediyor. Ford OEM RS 18" Jantlar hakkında bilgi http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_rs_al...eels_parts_610/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts