İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
iyi yapmışsın, hayırlı olsun :rolleyes: Alinin çektiği videoya baktımda benim difüzöründe bi müdehaleye ihtiyacı var, en azından siyah folyo gibi birşeye...

Piano Black diyorum. Başkada birşey Demiyorum

İlteber hayırlı olsun bekleyemedin dimi iki gün daha ben yarın boya işlemini halledip montajı tamamlayacağım.Eksoz işi kalacak gibi görünüyor yarın

İlteber komple mi boyasak yoksa alttaki gri yer kalsamı acaba karar veremedim. yarın önce altını boyamadan deniyeceğim eğer güzel gelirse gözüme öyle bırakacağım olmazsa boyuyacam hepsini bakalım yarın ki ruh halime bağlı olacak galiba

Abi Bende Maalesef TEz canlılık var kafaya koydummu gidip alıcam illaki. abi kesinlikle difüzör aynı renk olmamalı seni araba siyah Aytozu Griye boyaman gerekiyor alt kısmı. Şahsen ben Öyle yapıcam. Aynı renkte özelliğini kaybeder Difüzör

Hayırlı olsun. Vites topuzundan bir adet biz de alsak, olmaz mı? :flowers:

Şiddetle tavsiye ediyorum elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor Tokerlerin Serkan Kaptı Bile :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Göksel abi kısmet olursa ellerinde varsa bir tanede ben kapacam yarın senin sayende :)

şimdiden çok teşekkürler abi ilgilendigin için :flowers:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
OO hadi hayırlı olsun İlteber, vitez topuz başka varmıydı ?

Abi elinde Çok az vardı ya ben diyim 1 adet sen de 2 adet bitince daha sipariş vermiyeceğini söyledi son kez senin için Arka tampon getiricem dedi. Bıkmış bu işlerden isyanlarda :rolleyes:

Göksel abi kısmet olursa ellerinde varsa bi tanede ben kapacam yarın senin sayende :)

şimdiden çok teşekkürler abi ilgilendigin için :flowers:

Tamam Yarın Halederiz Sinancım istersen ST pedal seti El freni Kabzasıda Mevcut

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
o fites dopuzunu yirim yirim :rolleyes:

:) güle güle kullan ...

Yedirirmiyim onu sana benimoo :D

Hayırlı olsun ilteber :flowers:

Teşekkür Ederim Lokman Abim. Aldık ama taktırmaya vakit yok ;)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Vallahi Göksel abi 2 gündür bende st vites topuzu arıyordum ebaya baktım ordada yoktu.

St el freni kabzasıda alırım abi 1 tane varsa ellerinde

Gönül isterki st pedal setide almayı ama bütceyi aşarım pedal seti kalsın şimdilik :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Vallahi Göksel abi 2 gündür bende st vites topuzu arıyordum ebaya baktım ordada yoktu.

St el freni kabzasıda alırım abi 1 tane varsa ellerinde

Gönül isterki st pedal setide almayı ama bütceyi aşarım pedal seti kalsın şimdilik :)

:flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

galiba ikimizde aynı renk almışız. ben sadece üstü boyatayım gerisi kalsın diye düşünüyorum aytozu çok sırıtmazmı

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun Göksel.Vites topuzuna bayıldım bende.Bu gidişle rs jantlar seneye kalmadan takılır senin araca.renk konusunda kesinlikle piano black derim bende.Montajdan sonra resimleri bekliyoruz hemen :good1:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Yeni araba alırsam plakan benim abi ona göre :) Güle güle kullan :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Müdür bu st topuzu st aksesuarları kimden alıyorsunuz. bi çözemedim gitti.

topuzu kaça aldın

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Müdür bu st topuzu st aksesuarları kimden alıyorsunuz. bi çözemedim gitti.

topuzu kaça aldın

sen yeteki almak istediğin şeyi söyle Mustafa Biz bulup, buluşturuz :) 180tl nasıl iyimi :)

Yeni araba alırsam plakan benim abi ona göre :) Güle güle kullan ;)

Ah Ah YMN plaka alamadım bunu kakaladılar. Ben YMN yi buluyum söz senin :)

Hayırlı olsun Göksel.Vites topuzuna bayıldım bende.Bu gidişle rs jantlar seneye kalmadan takılır senin araca.renk konusunda kesinlikle piano black derim bende.Montajdan sonra resimleri bekliyoruz hemen :good1:

Piano Black :unknw: koyu arabada kesinlikle tavsiye etmem.difüzör kendini göstermez. koyu Renkte açık tonlar tercih edilmelidir

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
sen yeteki almak istediğin şeyi söyle Mustafa Biz bulup, buluşturuz ;) 180tl nasıl iyimi :)

Valla ST170 parçası olarak neler getirebiliyor mesela :)

180 normalmiş. bende getirtecemde alamanyadan getirmeye değer mi onu öğrenmek istedim. 5 vites mi 6 vites mi?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ST 170 parçası hiç yok Mustafa Genellikle Focus 2 ve 2.5 ST parçaları Mevcut resimde görmedinmi 20. sayfada Topuzu ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
;) gördüm şimdi; benim getirteceklerim 6 vites gözüküyorda ondan sordum. 5 vites st mi var :)
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Evet var istersen 3. kişi olarak seni listeye yazalım :p

Tokerlerin Serkan,Yalçın Sinan Durmuş bugün itibari ile siparişi verdi en geç çarşamba günü ellerinde olur.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Erkan çok değişik Orjinal bir renk bu eğer bulamassam bu renge en yakın bir renge boyatmam gerekiyor ya da hiç uğraşmıyacağım Aytozu Gri'ye boyatacağım

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Damgalı Eşek gibi dolaşmam ben :D yok Erkan daha çok bildiğimiz Astar rengine daha yakın birşey

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Arkadaşlar Resimdeki Difüzör Renginin Boya Kodu'nu bulmam lazım

Photoshop'ta bakınca #c2c5ce gibi birşey çıkıyor :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
:D bu kadarına yaklaşmakta büyük bir atılım ilk dakikalar içinde Zafer Eline sağlık
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Bence orjinal rengi bozma :D Aytozu gri renginde olan kısmı sadece senin gövde rengine boyat yeterli olacaktır. Alt bölüm zaten ST tampon ızgaralarının aynı rengi. Orjinal ST arka tampon difüzör rengi ilel aynı. Böylece uyumlu olacaktır. Bakttınki beğenmdim, ozaman alt kısmı istediğin renge boyatırsın. Şimdilik elletme bence.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...