Süha Demirtaş 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Hacı şunlatı taktırda görelim yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 (düzenlendi) Bence orjinal rengi bozma Aytozu gri renginde olan kısmı sadece senin gövde rengine boyat yeterli olacaktır. Alt bölüm zaten ST tampon ızgaralarının aynı rengi. Orjinal ST arka tampon difüzör rengi ilel aynı. Böylece uyumlu olacaktır. Bakttınki beğenmdim, ozaman alt kısmı istediğin renge boyatırsın. Şimdilik elletme bence. +1967 ben öyle yaptım benim araçta gayet güzel durdu bence açık renk sırıtacaktır. Hacı şunlatı taktırda görelim yahu Süha benim araca taktırdım resimlerini ekledim. burada var Can'ın gelmesini bekliyorum eksozlar için 3 Ağustos 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Egzoz çok çok maliyetli bir iş değil yakın zamanda yaptırırsın inşallah. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Hacı şunlatı taktırda görelim yahu Pazar günü ST Vites Topuzu ellerinden öper Kardeşim. Seninle Önümüzdeki hafta işimiz Çok Full Sanayide olucaz. -Dyno Testi -Arka Tampon Eki Montajı -3.5 cm. Vogtland Montajı -Egzoz işlemi Bence orjinal rengi bozma Aytozu gri renginde olan kısmı sadece senin gövde rengine boyat yeterli olacaktır. Alt bölüm zaten ST tampon ızgaralarının aynı rengi. Orjinal ST arka tampon difüzör rengi ilel aynı. Böylece uyumlu olacaktır. Bakttınki beğenmdim, ozaman alt kısmı istediğin renge boyatırsın. Şimdilik elletme bence. Mehmet Abi şöyle bir durum var Difüzörler Çift Renk Koyu Renklerde Difüzör rengi Açık Renk Açık Renk araçlarda Dediğin gibi ST difizör renginde Benim araçta koyu olduğu için Böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum ? Örneğin 21 sayfadaki Resimde araç siyah Difüzör rengine bak Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 dört gözle bekliyoruz göksel abi bitir artık Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Pazar yapalım kardeşim nema problema Dyno içinde acaba aynı yerdemi denesek yeniden diye düşünüyorum. Bugün downpipe için bıraktım aracı bakalım yarın ne olacak. vogtland montajını Adem de yaptıralım derim, egzoz işi için de tanıdık var ama bilmem orada yaptırırmısın. 900TL yi en az hazırla kanka Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 şu dynolarınızı güzelce videolayın nasıl ölçmüşler ne çıkmış vs görelim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 şu dynolarınızı güzelce videolayın nasıl ölçmüşler ne çıkmış vs görelim Aklımda unutmasam kayda alırız Pazar yapalım kardeşim nema problema Dyno içinde acaba aynı yerdemi denesek yeniden diye düşünüyorum. Bugün downpipe için bıraktım aracı bakalım yarın ne olacak. vogtland montajını Adem de yaptıralım derim, egzoz işi için de tanıdık var ama bilmem orada yaptırırmısın. 900TL yi en az hazırla kanka Kardeşim Hesapta bir Anormallik var ; Dyno : 50-80tl arası Yay Montajı : 90 tl Egzoz : en kral 300tl hadi 500tl de ST vites Montajı 400tl mi dört gözle bekliyoruz göksel abi bitir artık Haftaya Cuma Gününe Kadar biter Uğur Allah İzin Verirse Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 400'de ıslatma parası Sahile inip ıslatacak işte. Aşk olsun İlteber Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 (düzenlendi) 400'de ıslatma parası Sahile inip ıslatacak işte. Aşk olsun İlteber Aman Abi Ramazan Ayı'ndayız Abi Difüzör Rengi için Sen ne diyorsun dediklerimde Haklılık payı varmı ? seninde önerini almak isterim 3 Ağustos 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 kardeşim YAY ın parasını eklememişsin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Kardeşim Ankaraya gel ucuza hallederim ben egzozları... Sendeki Sesi Alır ve %50 iki egzoz'ada salınım verirsem Yeminle gelirim kardeşim YAY ın parasını eklememişsin he orası ayrı karıştırma gözüme yüksek geldi şimdi 340tl'ye Buldum sonunda Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 hortumuydu montajıydı rot ayarı idi 400TL olacak kanka en az Sonra downpipe yapacaz Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Erkancım Hele şu Öncelikli İşlerimi Halledeyim Egzoz Montajını en sona bırakıcam. benim anlamadığım şu Diesel Motorun sesini Egzoz dan nasıl alacak ? Ben daha görmedim Dieslden ses alabilen bir usta bu usta eğer bunu başaşırsa Tarihe Adını Altın Harflerle yazdırıp Heykelini dikerim. heykelin yanınada senin Minik heykelini Koyarım hortumuydu montajıydı rot ayarı idi 400TL olacak kanka en az Sonra downpipe yapacaz Aşağı Sarkan Boru mu yapıcaz yaparız be kanka onuda Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Tamam Kardeşim Konuşalım, Haberini bekliyorum Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 (düzenlendi) Maaşallah çok güzel olmuş aracınız iyi günlerde kazasız belasız kullanın 3 Ağustos 2011 tarihinde Nuri G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Sağolun Hocam Daha iyileri sizlerin olsun inşallah Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 Teşekkür ederim bu işler heves işi yapılan işi görünce hoşuma gidiyor ben de yapayım diyorum sonra kim uğraşacak deyip vazgeçiyorum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Hocam İnanın uğraşacak birşey yok, sadece Heves olsun içinizde yetiyor Uğraşması, Bulması yapması inanın keyif veriyor insana, ortaya çıkan görüntüden sonra içini kaplıyor bütün Virüs Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Ağustos 2011 Paylaş 3 Ağustos 2011 evet bir kere başlansa eminim devamı gelir ama o heves de arada geliyor sonra fazla durmadan gidiyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2011 Herşey bir Janta, ST Ön Tampona bakar Hocam sonrasında Kalıcı olarak o heves kalıyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Ankarada herkes tanır kardeşim 67 EGZOZ ,yarın seni telefonda görüştiriyim kendisiyle..Heykele gerek yok kardeşim.. Zonguldaklı mı yoksam Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Senin aldığı difüzör bence plastiği koyu renk. O orjinalliği bozma. Boyanacak yeri gövde renginde boyaman yeterli oalcaktı Dinle beni. Şimdi arabanın arkası farklı renk kalır. Gri olayına girersen. Önü ile arkası aynı palatik renginde olsun. Dediğim gibi beğenmezsen boyatırsın tekrar. O işlem daha kolayç Ama griye boyandıktan sonra dönüşü orjinal mat plastik rengien çevirmek zor olur. Bu konuda acele etme. Süha'da ürünü görünce fikri verir sana Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2011 Tamam Abi dediğin gibi yapıcam. Sadece gövde renginin tamponla bağlandığı yerleri boyucam diğer yerleri orjinal renginde bırakıcam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts