İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Bence orjinal rengi bozma :i-ih: Aytozu gri renginde olan kısmı sadece senin gövde rengine boyat yeterli olacaktır. Alt bölüm zaten ST tampon ızgaralarının aynı rengi. Orjinal ST arka tampon difüzör rengi ilel aynı. Böylece uyumlu olacaktır. Bakttınki beğenmdim, ozaman alt kısmı istediğin renge boyatırsın. Şimdilik elletme bence.

+1967 ben öyle yaptım benim araçta gayet güzel durdu bence açık renk sırıtacaktır.

Hacı şunlatı taktırda görelim yahu :D

Süha benim araca taktırdım resimlerini ekledim. burada var Can'ın gelmesini bekliyorum eksozlar için

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Egzoz çok çok maliyetli bir iş değil yakın zamanda yaptırırsın inşallah.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hacı şunlatı taktırda görelim yahu :)

Pazar günü ST Vites Topuzu ellerinden öper Kardeşim.

Seninle Önümüzdeki hafta işimiz Çok Full Sanayide olucaz.

-Dyno Testi

-Arka Tampon Eki Montajı

-3.5 cm. Vogtland Montajı

-Egzoz işlemi

Bence orjinal rengi bozma :D Aytozu gri renginde olan kısmı sadece senin gövde rengine boyat yeterli olacaktır. Alt bölüm zaten ST tampon ızgaralarının aynı rengi. Orjinal ST arka tampon difüzör rengi ilel aynı. Böylece uyumlu olacaktır. Bakttınki beğenmdim, ozaman alt kısmı istediğin renge boyatırsın. Şimdilik elletme bence.

Mehmet Abi şöyle bir durum var Difüzörler Çift Renk Koyu Renklerde Difüzör rengi Açık Renk Açık Renk araçlarda Dediğin gibi ST difizör renginde Benim araçta koyu olduğu için Böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum ? Örneğin 21 sayfadaki Resimde araç siyah Difüzör rengine bak

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Pazar yapalım kardeşim nema problema :p

Dyno içinde acaba aynı yerdemi denesek yeniden diye düşünüyorum. Bugün downpipe için bıraktım aracı bakalım yarın ne olacak.

vogtland montajını Adem de yaptıralım derim, egzoz işi için de tanıdık var ama bilmem orada yaptırırmısın.

900TL yi en az hazırla kanka :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

şu dynolarınızı güzelce videolayın :D nasıl ölçmüşler ne çıkmış vs görelim :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
şu dynolarınızı güzelce videolayın :nazar: nasıl ölçmüşler ne çıkmış vs görelim :)

Aklımda unutmasam kayda alırız

Pazar yapalım kardeşim nema problema :wub:

Dyno içinde acaba aynı yerdemi denesek yeniden diye düşünüyorum. Bugün downpipe için bıraktım aracı bakalım yarın ne olacak.

vogtland montajını Adem de yaptıralım derim, egzoz işi için de tanıdık var ama bilmem orada yaptırırmısın.

900TL yi en az hazırla kanka :flowers:

Kardeşim Hesapta bir Anormallik var ;

Dyno : 50-80tl arası

Yay Montajı : 90 tl

Egzoz : en kral 300tl

hadi 500tl de

ST vites Montajı 400tl mi :crazy:

dört gözle bekliyoruz göksel abi bitir artık :)

Haftaya Cuma Gününe Kadar biter Uğur Allah İzin Verirse

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
400'de ıslatma parası :) Sahile inip ıslatacak işte. Aşk olsun İlteber :nazar:

Aman Abi Ramazan Ayı'ndayız :flowers:

Abi Difüzör Rengi için Sen ne diyorsun dediklerimde Haklılık payı varmı ? seninde önerini almak isterim

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Kardeşim Ankaraya gel ucuza hallederim ben egzozları...:nazar:

Sendeki Sesi Alır ve %50 iki egzoz'ada salınım verirsem Yeminle gelirim :flowers:

kardeşim YAY ın parasını eklememişsin :)

he orası ayrı karıştırma gözüme yüksek geldi şimdi :wub: 340tl'ye Buldum sonunda

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hortumuydu montajıydı rot ayarı idi 400TL olacak kanka en az :nazar:

Sonra downpipe yapacaz :flowers:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Erkancım Hele şu Öncelikli İşlerimi Halledeyim Egzoz Montajını en sona bırakıcam.

benim anlamadığım şu Diesel Motorun sesini Egzoz dan nasıl alacak ? Ben daha görmedim Dieslden ses alabilen bir usta bu usta eğer bunu başaşırsa Tarihe Adını Altın Harflerle yazdırıp Heykelini dikerim. heykelin yanınada senin Minik heykelini Koyarım :excl:

hortumuydu montajıydı rot ayarı idi 400TL olacak kanka en az :stop:

Sonra downpipe yapacaz ;)

Aşağı Sarkan Boru mu yapıcaz yaparız be kanka onuda :stop:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
(düzenlendi)

Maaşallah çok güzel olmuş aracınız iyi günlerde kazasız belasız kullanın :excl:

tarihinde Nuri G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Teşekkür ederim bu işler heves işi yapılan işi görünce hoşuma gidiyor ben de yapayım diyorum sonra kim uğraşacak deyip vazgeçiyorum :excl:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hocam İnanın uğraşacak birşey yok, sadece Heves olsun içinizde yetiyor Uğraşması, Bulması yapması inanın keyif veriyor insana, ortaya çıkan görüntüden sonra içini kaplıyor bütün Virüs :excl:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

evet bir kere başlansa eminim devamı gelir ama o heves de arada geliyor sonra fazla durmadan gidiyor :excl:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Herşey bir Janta, ST Ön Tampona bakar Hocam sonrasında Kalıcı olarak o heves kalıyor :excl:

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Ankarada herkes tanır kardeşim 67 EGZOZ ,yarın seni telefonda görüştiriyim kendisiyle..:D

Heykele gerek yok kardeşim.. :rolleyes:

Zonguldaklı mı yoksam :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Senin aldığı difüzör bence plastiği koyu renk. O orjinalliği bozma. Boyanacak yeri gövde renginde boyaman yeterli oalcaktı Dinle beni. Şimdi arabanın arkası farklı renk kalır. Gri olayına girersen. Önü ile arkası aynı palatik renginde olsun. Dediğim gibi beğenmezsen boyatırsın tekrar. O işlem daha kolayç Ama griye boyandıktan sonra dönüşü orjinal mat plastik rengien çevirmek zor olur. Bu konuda acele etme. Süha'da ürünü görünce fikri verir sana

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Tamam Abi dediğin gibi yapıcam. Sadece gövde renginin tamponla bağlandığı yerleri boyucam diğer yerleri orjinal renginde bırakıcam.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...