İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
Tamam Abi dediğin gibi yapıcam. Sadece gövde renginin tamponla bağlandığı yerleri boyucam diğer yerleri orjinal renginde bırakıcam.

benim yaptığımı yapıcan yani

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Zor ikna ettik :)

Mehmet Abi çok klas durmuyormu ama böyle :kafa:

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Güzel duruyor kardeşim, ama sendeki difüzör bunun gri olanı değil plastik olarak. Boyatırsan birdah aplastik halin edönüştürmek ozr olur. Madem bukadar seviyorsun, bunun bu renkli olanı yokmuydu gittiğinde. Onu alıp takıvereydin :D Benim derdim plastiği bozma. ST'ninde arkası ön ızgara plastikleri ile aynı o açıdan söyledim. Yoksa renk farkı olsa bile güzel durur.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Mehmet Abi ogün Bakamadım detaylı en iyisi ben P.tesi günü gidiyim. Metalik renk olanını alıyım. ne diyosun ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Dediğim gibi boyat yeterli olur bence. Plastik orjinal kalsın. Boyatmak her türlü kolay..

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Nihayet bugün ST vites Topuzu'nun Montajını tamamladım. Emeği geçen Başta Süha Demirtaş olmak üzere Fatih Uzun, Mertcan Üzger'e Teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca Vogtland 3.5cm Spor yaylarımıda teslim aldım. Yarın Allah kısmet ederse onunda Montajını yaptıracağım.

İftar Yemeği için Fatih Uzun'un Kesesine Bereket Merkez Efendi Köftesicindede İftar Yemeğimizi Eda Ettik. Dolu dolu bir gün yaşadık.

60814022.jpg

46818573.jpg

24120014.jpg

86445195.jpg

51348269.jpg

80319143.jpg

98311822.jpg

29278218.jpg

19744717.jpg

19744717.jpg

Gece Ucuşu :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yakışmış maaşallah Göksel. Güle güle kullan. :D Yaylardan sonrasını merak ettim şimdi :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Çok güzel olmuş...

Teşekkür Ederim Mehmet Abi beğendiğine sevindim...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tekrar hayırlı olsun Göksel topuz yanıyor valla. Yaylarda gelmiş ohh miss.Resimleride bekliyoruz aynı yerde aynı karede öncesi ve sonrası resimlerini alırsan çok iyi olur fikir açısından.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Vay kardeşim vites topuzun on numara olmuş güle güle kullan...

Yaylarında hayırlı olsun ,Kısa zamanda görmek istiyoruz araç üstünde,Görüntüsü muhteşem olacak ama yaylardan sonra..

Difüzör ne alemde..:D

Yarın kısmet olursa yay Montajıda akşama doğru tamamlanır. Difüzör işinde ufak bir değişikliğe gidicem. birkaç gün erteledim o işi. bugün takmadan Müşterisini bile buldum Difüzör'ün :flowers:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Tekrar hayırlı olsun Göksel topuz yanıyor valla. Yaylarda gelmiş ohh miss.Resimleride bekliyoruz aynı yerde aynı karede öncesi ve sonrası resimlerini alırsan çok iyi olur fikir açısından.

Teşekkür Ederim Akan darısı başına, evet detaylı olarak resimleri ve yapılanlarını tek tek paylaşıcağım.

Valla harika olmuş, vites topuzuna da bayıldım :D

Teşekkür Ederim Adnan, Darısı başına artık :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Teşekkür Ederim Mehmet Abi beğendiğine sevindim...

Süha, Fatih, Mertcan hepsinin de eli değmiş.. Bir de araba senin olunca, beğenmemek mümkün mü.. :flowers:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Süha, Fatih, Mertcan hepsinin de eli değmiş.. Bir de araba senin olunca, beğenmemek mümkün mü.. :D

Eyvallah Abim, Süha asıl Elektrik bağlantı işindeydi, Fatih Abi Sökme Takma işlemindeydi, bizde Mertcan ile Takım getiriyorduk ustalara :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eyvallah Abim, Süha asıl Elektrik bağlantı işindeydi, Fatih Abi Sökme Takma işlemindeydi, bizde Mertcan ile Takım getiriyorduk ustalara :flowers:

Olsun o da lazım :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hala kararından vazgeçmemiş ise en geç saat 12:00 da hesabımda olsun para :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Çok yakışmış, güle güle kullan. :p

Eyvallah Abim, Teşekkür Ederim.. Yaptığım en iyi Modifikasyondu bana göre

Virüsü vermişsiniz İstanbul'da Mustafaya :D

hemde ne virüs Adam arabasından soğudu Komple arabayı değiştirek TDCI'cı olacak oda :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Mustafa'yla ben arabaları değilde motorları değiştirsek kurtarmaz mı acaba ;) yada ben rs motorunada razıyım.Size söz çok yakıyor demem :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bende onu diyorum ya arkadaşım gidip birer tane dizel motor alsak diyorum ;)

Nefesimle döverim :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Motor istersen vallahi sandık Motor ayarlarım sana yada ZETEC Motor var karar senin ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Bugünü bayağı bir karlı geçirdim,2010trend vites topuzu ve cayır cayır ses yapan bir kolçak iki adet led park ampulü iki adet çıstak çıstak cd ;) amfi bas ayarı ve far ayarı,köfte dediğin nedirki her zaman yeriz :) şu bir gerçek vites modu on üzerinden on numara oldu.teyp çerçevesini çıkartırken Göksel in yüzünü görmek lazımdı.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...