İ.Göksel Yaman 21 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkürler Burak Bu güzelliğe göre verilen para hiçbirşey değil bence. Vayy Ahmet Abim, çok sağolasın inanki tam senin gibi düşünüyorum, Düşündüğün şeylerin olması ve güzel bir işcilikten sonra ortaya çıkan Muhteşem görüntü oluşunca Paranın bir değeri kalmıyor. Basit gibi görünen bu işlem tam 3 saat sürdü. Bence fazlasıyla bu parayı hakediyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 İşcilik Paha biçilemez Abi gerçekten, İnan Ustanın bu kadar ilgilenmesi beni yordu. En sonunda ben karışmıyorum kafana göre yap dedim 250TL ye maloldu. Ama inan daha fazlasını hakediyor. Yaklaşık 3 saat süren bir işciliğin ürünü fiyat iyi imiş bende senin eksoz uçlarının bir değişik modelini buldum steel 812/274 modeli aynı ona benziyor kesik, ama yanda kalanlar birazdaha kısa fiyat olarak 80 tl tekine diyince vaz geçtim. değişik bir eksoz ucu tasarımı var kafamda var eğer onu hayata geçirebilirsem kendim kafama göre yapmayı planlıyorum. uçları ben bir halledeyim senin usta ile montaj için görüşürüz işçilikleri çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2011 Bana biraz abarti gibi geldi ama tercih meselesi sonucta,performans ne kadar fark etti acaba? e bitanede olumsuz yorum aldık Teşekkür ederim yorumun için Serkan, Performans olayını Yazılımla çözdüm, Egsozdan aldığım Performans sadece rolantide çalışırken güzel bir uğultunun gelmesi oldu tamda aradığım bir sesti. Güle güle kullan,güzel olmuş. Teşekkürler Fatih Abicim tek kelimeyle harika olmuş. Gökhan ustanında ellerine sağlık.Maşallah Teşekkürler Lokman Abim, Gökhan Usta gerçekten işini severek yapan Aldığı parayı sonuna kadar Hakeden bir usta. Gözüm kapalı yaptığı işciliğe kefil olacağım bir usta aracı bugün yakından inceledim. fotoğraflardan çok çok daha güzel kesinlikle. Maşallah iyi günlerde kullanmaya devam et kardeşim. Allah razı olsun kardeşim yayında ve yapımda seninde bayağı yardımların oldu Bu arabada seninde emeğin çok fazla Gerçekten on numara olmuş... Güle güle kullan. Eyvallah Birol aynen goksel abi tek eksigin onlar ve 18 inch jantların a unutma bu kadar uygulamaya st veya rs Kış lastiklerimi takınca, Jantları ve lasikleri satıp, bidahaki yaza Orjinal ST veya RS jantı almayı planlıyorum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2011 fiyat iyi imiş bende senin eksoz uçlarının bir değişik modelini buldum steel 812/274 modeli aynı ona benziyor kesik, ama yanda kalanlar birazdaha kısa fiyat olarak 80 tl tekine diyince vaz geçtim. değişik bir eksoz ucu tasarımı var kafamda var eğer onu hayata geçirebilirsem kendim kafama göre yapmayı planlıyorum. uçları ben bir halledeyim senin usta ile montaj için görüşürüz işçilikleri çok hoşuma gitti. Abi benimde Egsoz uçlarım Paslanmaz Krom STEEL marka kesinlikle çok kaliteli bir ürün, Ayrıca beğendiğin Egsoz ucunun resmini bana gönder Ustama daha ucuza getirtiriz, Aynı Egsoz Ucu'nu ben alsaydım 150Tl'ye Maloluyordu. İşcilik olarak'ta Kafan çok rahat olsun, Ben bukadar Simetri hastası bir Adam görmedim, Az sağamı bakıyor demez olaydım hemen üşenmedi kesti biçti tekrar, ayar yaptı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 (düzenlendi) Valla Hüseyin bey ne yalan söyliyim düşünmedim değil yerleride hazırdı ..Egzozlarıda bulmuştum ,tam tampon kavisindeydi çift egzoz ilteberinki gibi..Arka tampon alt reflektörlerin olduğu yere çuk otoruyordu ,yalnız ufak bir operasyon gerekiyordu reflektörlerin yerinin kesilmesi gerekiyor,niyetlendim yapacaktım ama aracı sattım... Lokman Arbinin ki gibi köşeli bir egzos çıkışı güzel olabilir ancak 2 adet yapmak gerekir, kedi gözlerini iptal etmekde sakınca olmaz. 21 Ağustos 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Çok güzel olmuş çift olması dahada yakışmış.Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 İlteber çok beğendim.. Çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Bayramdan sonra yapalım İlteber. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 (düzenlendi) 150 lira işçilik 100 lira malzeme parası olarak yazılmış. Malzeme sadece kafalar mı? 27 Ağustos 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2011 İlteber çok beğendim.. Çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Çok Teşekkür ederim Mehmet Abim, beğendiğine sevindim Çok güzel olmuş çift olması dahada yakışmış.Güle güle kullan sana daha çok yakışır emin ol Bayramdan sonra yapalım İlteber. geç bile kaldın Çok güzel olmuş,Görüntü ve işçilik 1o numero... Teşekkürler 150 lira işçilik 100 lira malzeme parası olarak yazılmış. Malzeme sadece kafalar mı? evet kafalar ama sağ tarafa uzatılan boru'da var işin içinde o işcilik fiyatına dahil sanırım Güzel olmuş.İyi günlerde kullan. Teşekkürler Oktay Abim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Aktif çift egzoz uygulamaları üç aşağı beş yukarı hemen hemen tüm egzozcularda aynı rakamlar civarında. 150-225 TL gibi. Burda önemli olan paslanmayacak çabuk kararmayacak bir ürün almak ve işciliğin güzel olması. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 (düzenlendi) Ayak Dayama İçin Mehmet Kazancıoğlu'na Submarine Light için Oktay Toker'e Çok Teşekkür Ederim. 5 Ekim 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 pazar günü baya maceralı bir şekilde montajı yaptık. uzatma için kabloyu temin eden halis hocaya ayrıca teşekkür etmek lazım. montajı yaparken sigorta atarsa karışmam dediğimde yüz ifaden çok güzeldi asıl onun fotosunu çekmek lazımmış. hayırlı olsun ilteber aracının maşallahı var Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 İyi günlerde kullan.Bagaj ne durumda. Oktay abi gece bagaj aydınlatmasının resmini çekerken çok yansıma yapıyor birtürlü kaliteli foto çekemedim inşallah yakın zamnda onuda koyucam ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel oldu pazar günü baya maceralı bir şekilde montajı yaptık. uzatma için kabloyu temin eden halis hocaya ayrıca teşekkür etmek lazım. montajı yaparken sigorta atarsa karışmam dediğimde yüz ifaden çok güzeldi asıl onun fotosunu çekmek lazımmış. hayırlı olsun ilteber aracının maşallahı var Abi o surat ifadesini tahmin edebiliyorum ST vites topuzunu takarken Fatih Uzun ön konsolu sökerken çatur çutur çekti ha kırıldı kırılcak derken ne terler döktüm Pazarda sen onu deyince Kalbim cama carpıp geldi Hayırlı olsun çok yakışmış valla STrend'e Teşekkürler Canım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 tek kelimeyle mükkemel olmuş. Oktayın ve Mehmetin eline sağlık. Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 İlteber maşallahı var gülegüle kullan.(sen bana sat bu topuzu) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 tek kelimeyle mükkemel olmuş.Oktayın ve Mehmetin eline sağlık. Maşallah Teşekkürler Lokman Abim, Mehmet Abi'yi kandır sanada yapsın birtane İlteber maşallahı var gülegüle kullan.(sen bana sat bu topuzu) forumda bas bas bağırdım son 2 tane diye arasanız bulamassanız diye dinlemediniz ki yok topuz size Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 İlteber hayırlı olsun,yaptıkların çok güzel olmuş,güle güle kullan...Mehmet abinin bulduğu ayak dayaması çok şıkmış,Oktay abininde ellerine sağlık yok Onur Mehmet Abi onu bulmadı kendisi yaptı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Yakıyor maşallah. 50.000'e ver bunu bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Hadi hayırlı olsun durmak yok devam.. artık zehirli sarmaşık gibiyiz. Birisi bizi kesene kadar devam.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Gördüm ben bu arabayı fena değil maşallah.ilteber abi çok güzel araban var kazasız belasız :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts