İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Mehmet Mercan

OO hadi bakalım hayırlısı olsun İlteber'e..

Erkan tekrar ilgin için teşekkürler. Berk, Kartal sanayide kablosuz vs bir tane sol varmış onu aldı bana sağolsun. Benim araçtan çıkanlarıda ona verdim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bizim arabaya (tranST) yokmu orada bişeyler. 2.ci turbo falan. :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Orijinal ST marşbiyel referans numaraları varmı ? Mevcut dökümanlardan ST model için marşbiyellere ulaşılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alper Abi sana bu numarayı bulup özelden Yazıcam aklımda

Erkan Kardeşim Çok Teşekkür Ederim bizim için uğraştın, malı kaptın, ST tamponları ben sana bulup göndermiştim ödeştik şimdi, İşte bu forumunda en güzel yanı bu PAYLAŞIMCILIK

Bizim arabaya (tranST) yokmu orada bişeyler. 2.ci turbo falan. :)

Hüseyin Ben sana arabayı Komple vericem sana biraz daha sabret vallahi geçen hafta 40.000tl Verdiler :unknw:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
OO hadi bakalım hayırlısı olsun İlteber'e..

Erkan tekrar ilgin için teşekkürler. Berk, Kartal sanayide kablosuz vs bir tane sol varmış onu aldı bana sağolsun. Benim araçtan çıkanlarıda ona verdim.

Eyvallah Abi o Stopları ilk aldığın zaman bana söz vermiştin kısmet işte :unknw:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Oooo hayırlı olsun ızgaralı stoplar yakışır. :f1:

Ellerinden Öper Abi :unknw:

Ulen doğru söyle Şu forumda Benim Kadar Paylaşımcı biri varmıdır Hee yoktur dimi yok dediğinizi duyuyorum Grup toplantıları bende Aspirin bende :) Motomuza götör bizde ıı ıı bizde herşey bizde :nazar:

Yaşasın FORD CLUB TR yaşasın KUZENLER .

Yok kanka senin Paylaşımcılığın dillere destan eline kimse bu konuda su dökemez :police: 1 Malı 6 kişiye bölüştürebilen doğada ender bulunabilen bir türsün sen :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hayırlı olsun stopların İlteber,ee çıkanlar ne olacak :unknw:

Abi bu sefer Süha'ya söz verdim şansına küs :)

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

İyi Süha led leri alırsa bende çökerim o zaman bu stoplara.:D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

haftaya Ankara'ya bir baskın yapabilirim Abi bellide olmaz ;)

Yorum bağlantısı
Alper Saral
Alper Abi sana bu numarayı bulup özelden Yazıcam aklımda

Erkan Kardeşim Çok Teşekkür Ederim bizim için uğraştın, malı kaptın, ST tamponları ben sana bulup göndermiştim ödeştik şimdi, İşte bu forumunda en güzel yanı bu PAYLAŞIMCILIK

Hüseyin Ben sana arabayı Komple vericem sana biraz daha sabret vallahi geçen hafta 40.000tl Verdiler ;)

Bekliyorum, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Eyvallah Abi o Stopları ilk aldığın zaman bana söz vermiştin kısmet işte :flowers:

Süha'ya da söz vermiştim. Ama Berk kendi cebinden bana sol tarafı satın alınca, bendekileri ona vermek zorunda kaldım. Ama o takmayabilir belki. Berk ile konuşun belki satar belli olmaz.

Bekliyorum, teşekkürler.

Alper Hocam, aşağıdaki resimdeki kod işini görürmü ?

http://www.upload.gen.tr/uploads7/ivusvkjx/DSCN9895.JPG

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

ooooo Hayırlı olsun İlteber, Maşallah :) Erkan cep telefonundan çekmişsin fotoları belli :)

İlteber hayırlı yolculuklar :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

İlteber hayırlı uğurlu olsun. Beni almadan geçmişsin ya oralara başka bişey demiyorum. :unsure2:

Çıkan stopları bizim transite takalım. Uğraşırız ama olsun. Uğraşmadan olmaz tabi. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Hayırlı olsun İlteber sende UFO lanmışsın.

Eeeee kış geldi tabiii. :unsure2:

tarihinde Murat Ersel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

güle güle kullanın ilteber bey. Konunuzu ilk sayfadan son sayfaya kadar takip ettim. Gerçekten emek harcanarak olşurturmuşsunuz her parçasını...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
ooooo Hayırlı olsun İlteber, Maşallah :) Erkan cep telefonundan çekmişsin fotoları belli :)

İlteber hayırlı yolculuklar :D

Hayırlı olsun ilteber (bende istiyorum bende istiyorumm bu stoplardannnnn)

tarihinde Halil ? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

STrend' i Kış sezonuna hazır hale getirdik, Good Year U7 ve Stil paket jantlarıyla

205x55x16

Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin
STrend' i Kış sezonuna hazır hale getirdik, Good Year U7 ve Stil paket jantlarıyla

205x55x16

Hayırlı uğurlu olsun ama Kışlıklar için biraz erken diil mi hele ki İstanbulda :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
İyi günlerde kullan. ;) Çok güzel bu stoplar acayip fark yaratıyor :)

Oktay Abi'cim ellerine sağlık, seninde elin değince bir başka güzel oldu :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
abi stoplar harika olmuş,

jant olayına mı girdin, haber bekliyorum senden :) duruma göre uçuracağım bendekileri.

Teşekkürler Mustafa darısı başına, tamam bir ara konuşuruz

diğer jantlar duruyor mu abi ?

yok sattım şuan Antalya'da yuvarlanıyor :)

çok sade ve sıradan göründü birden gözüme...jant önemliymiş :)

Her zaman bunu söylüyorum Jant Arabanın yarısıdır diye :bravo: ve jant 17" ten başlar

çok sade ve sıradan göründü birden gözüme...jant önemliymiş ;)

Her zaman bunu söylüyorum Jant Arabanın yarısıdır diye :D ve jant 17" ten başlar

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...