İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Hüseyin Matur

2000 yılında İzmir, Balıkesir arasında Transit le Chrysler Sebring ile oynamıştım ;)

Fokusçular olduğu kadar, sağlam transitçiler de var çok şükür. :)

Hocam eğer sağlam okursa Orgeneral bile olurum... :D

Havacı mı istiyorsun, denizci mi?. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hocam ne içtin bugün sen diyeceğim su diyeceksin yalovanin klorü vucuda zararliymiş demek :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam ne içtin bugün sen diyeceğim su diyeceksin yalovanin klorü vucuda zararliymiş demek :)

Servet abi ne içmiş. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Servet Abi oynamiştir o transitle boş durmaz King adam o :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Servet Abi oynamiştir o transitle boş durmaz King adam o :)

İçmemiş içirmiş diyosun..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Trafikte atraksiyon görmek istemiyoruz. Boş yollarda top speed en ideali :D

Sene 2007 izmir'den istanbula dönüyorum. mevkki bursa-yalavo arası virajlı 2 şerittli yollar. Ben soldan milletin üstüne çıka çıka yol isitoyorum sonrada virajlara ESP ye güvenerek umarsızca giriyordum. Bir Palio'cuya selektör yağdırdıktan sonra zar zor yol aldım gazlıyordum ki arkama yapıştığını ve bana selektör yaptığını gördüm. Kendisinden daha büyük ve iri bir aracım ( vw touran ) önünü tam göremiyordu eleman. Keskin bir sağ virajda bir anda arkamda göremedim elemanı umarım hakkın rahmetine kavuşmamıştır. Hocam BMW ci de senin için umarım bu şekilde düşünmüyordur :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Trafikte atraksiyon görmek istemiyoruz. Boş yollarda top speed en ideali :D

Sene 2007 izmir'den istanbula dönüyorum. mevkki bursa-yalavo arası virajlı 2 şerittli yollar. Ben soldan milletin üstüne çıka çıka yol isitoyorum sonrada virajlara ESP ye güvenerek umarsızca giriyordum. Bir Palio'cuya selektör yağdırdıktan sonra zar zor yol aldım gazlıyordum ki arkama yapıştığını ve bana selektör yaptığını gördüm. Kendisinden daha büyük ve iri bir aracım ( vw touran ) önünü tam göremiyordu eleman. Keskin bir sağ virajda bir anda arkamda göremedim elemanı umarım hakkın rahmetine kavuşmamıştır. Hocam BMW ci de senin için umarım bu şekilde düşünmüyordur :D

O yolda çok kaza oluyor. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hayırlı olsun İlteber güle güle güllan inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İ.Göksel Yaman

Evet uzun süreli Kış Sezonundan sonra Bugün sezonu açtım,

OEM ST Jantları aldıktan sonra bunları Ultra Yüksek Performans Lastiği YOKOHAMA ADVAN SPORT ile perçinledim, Peşinde olduğum bir lastikdi. YOKOHAMA'nın bugüne kadar üretmiş olduğu en iyi lastiğidir ki Mercedes AMG GmbH, CL 63 AMG, CL 65 AMG ve ML 63 AMG ve Subaru WRX PORSCHE ve birçok Dünya devi Otomobil Firmaları tarafından orijinal ekipman lastiği olarak Yokohama Rubber Co. Ltd tarafından üretilen ADVAN SPORT serisi'ni kullanmaktadır...

Maliyeti çok yüksek olduğundan beni düşündürüyordu.. Sağolsun Ağır gazcılardan eskilerden beri tanıdığım , babamında tanıdığı bir Aile dostumuz abim bana yapabileceği en kral kıyağı yaptı ve bu lastikleri bana 480tl adet fiyatı olan lastiği bedavadan biraz daha pahalıya verdi...

Kendisine Minnettarım..

http://www2.yokohama-online.com/gb/tyre-products-view.php?tyreID=1058

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

Dediğin gibi bir fiyata kapattıysan mükemmel olmuş aman diyim yarma bi yerlerde abi hayırlı olsun açıılışı yaptın,bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun Göksel.Harbiden lastik iyi paraymış.Güzel fiyata almışsın demekki.Dikkatli ol bari. :nazar:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Herkese Teşekkürler rüyalarımı süsleyen lastik ve jantı bugün taktım Kalıteye kaliteli fotoğraflar koymak gerekiyor :) oyüzden 5.0mp. Fotolar koymacağım :) Yarın güzel bir fotoğraf albümu yapıp yayınlarım

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Tekrar silecekller şimdi. :)

Ersen mod'um dedi, temizleyelim dedi..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ersen Abi Konu'yu temizlediğin için çok sağolasın..

Gökhan 225x40x18 Yokohama Advan serisi performans sessizlik ve konfor olarak dünyada üretilmiş en iyi lastiklerin başında geliyor.. Buna bağlı olarak çok az km. Yapmama rağmen biraz zorladım inanılmaz sessiz bir lastik virajlarda inanılmaz üst hızlarda bile aşırı güven veriyor. Sert direksiyon hareketlerinde tepkisi çok iyi ve güven veriyor. Fren performansı harika 4/4 lük bir lastik. Tek sorun kim ne derse desin İstanbul lastiği değil ince yanak kullanmak bu yollarda intihar süspansiyon kalmadı gibi bişey resmen jantın üzerinde gidiyor gibisin ama dönüp baktığında arabaya kesinlikle değer diyorsun Konfor kaybına

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İlteber hayırlı olsun :nazar: İyi lastik iyi para :shok:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Peki böyle bir lastik kullanırken mesala 30 hava basıcağına 35 basmak mantıklımı yanaklar çukurda gitmesin diye ?

düşük hava basmak dersen anlarımda 40 yanak olan bir lastiğe yüksek hava basmak daha çok zarar getirir. ince olmasından dolayı süspansiyon dahada sertleşir ve lastiğin yanlarından yer

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber hayırlı olsun :nazar: İyi lastik iyi para :shok:

Teşekkürler Adnan Abim. Ben 1 tane fiyatına 4 adet aldım vallahi hediye gibi birşey oldu yoksa Kumho takılacaktık :)

Resimleri merakla bekliyoruz Abi :)

Yarın akşam İnternet'e düşer Sercan'ım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
(düzenlendi)

480 tl ye 4 lastik :shok::good1:

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
edit: 400>> 480
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

400 tl ye 4 lastik :shok::good1:

diyorum ya abicim hediye gibi birşey oldu sağolsun eski kulağı kesiklerden bir amcamız verdi :)

yoksa 4 lastiğe 1940tl verecek potansiyelim yok :)

ben 38 civarları basıyordum 30 yanak 2.5 ton araca.

Abi ben 1760kg daha hafifim :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...