Guest Hakan Tarım 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 30 yanak mı lastiksiz çelik janta 3 kat plastidip sürsen hemen hemen aynı olur Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 İlteber hayırlı olsun. Teşekkür Ederim Lokman Abim hee unutmadan bugün Gökhan Usta'nın yanına uğradım Sami'nin fiestasına Downpipe yaptırdım. Sana selamı var abi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 broo kardeşim resimleri acil at bekletme bizi. Yarın Akşam atarım Kardeşim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Aleykümselam abim, selam getiren götüren sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. iyiki gidip kumholara kapora bırakmamışsın 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Allah nazarlardan saklasın İlteber. Çok güzel görünüyor maşallah. :nazar: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Strend deme artık şuna. :nazar: Ne diyelim ? Hacıbozan diyelim mi işte budur ne varsa 18 lerde var araba ben burdayım diyor,iyi günlerde çiziksiz kullanman dileğiyle Teşekkürler Abi bugün bunlar bile küçük göründü gözüme bu Focus'a ne koysan yutuyor... seneye bir çılgınlık yapıp 19" koyabilirm.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ne diyelim ? Hacıbozan diyelim mi Allahın trendi işte. Başka birşey gelmiyor aklıma. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Allah nazarlardan saklasın İlteber. Çok güzel görünüyor maşallah. :nazar: Teşekkürler Hocam daha iyileri sizin olsun Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 işte budur son eksikde tamamlanmış :nazar: göksel abi biraz daha bas arabayı daha güzel olur Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Mal boncuk maşallah kanka çiçek çiçek Teşekkürler Kankam işte budur son eksikde tamamlanmış :nazar: göksel abi biraz daha bas arabayı daha güzel olur 18 leri koyunca biraz havalandı farkındayım Çok fena olmuş, maşallah Darısı başına Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. iyiki gidip kumholara kapora bırakmamışsın Aynen Allahın trendi işte. Başka birşey gelmiyor aklıma. Paramız buna yetti Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Mehmet Eline sağlık harika olmuş, Şu İntercity Focus'u oradan yok edebilirmisin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Abim Hayırlısı olsun çok güzel olmuş. Maşallah :nazar: Teşekkürler Kardeşim Hayırlı olsun İlteber güle güle güllan inşallah.. Teşekkürler Mehmet Abi, İzindeyiz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Hocam At şeyine Kelebek Kondurmuşsun resmen Sayın Yöneticim Ve Moderatörler Ricamdır Hüseyin Hoca'nın şu dandik Photoshop'ını kaldırın... Gelmiyorsun bari hayalini kurayım dedim di. Aynı şeyi sen bana yapsan ömür billah kaldırılmasını istemezdim Göksel'cim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Gelmiyorsun bari hayalini kurayım dedim di. Aynı şeyi sen bana yapsan ömür billah kaldırılmasını istemezdim Göksel'cim. Hacı sevmiyorum ne yapayım gıcık oluyorum ben seni havuzun içinde bikinili kızlarla photoShop'unu yapsam kızmazmısın benim için aynı şey o Photoshop'ta Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Göksel, Fotoğrafa göre yorum yaparsam olmayacak , canlı görmem lazım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 göksel abi 5 cmlik ii gider olmadı coiler Göksel, Fotoğrafa göre yorum yaparsam olmayacak , canlı görmem lazım servet abi olmadı ocakbaşı olabilir bu da :D 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Göksel, Fotoğrafa göre yorum yaparsam olmayacak , canlı görmem lazım Gün, Saat ver hemen yanındayım Abicim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts