İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

press ve amortisör işlemlerine bende karsıyım. Ayarlanabilir Gazlı KONI araştırmalarım sonucu bana en mantıklı gelen şey şimdilik. Ama Maliyeti düşündürücü. Süha senin Şu Coilex leri önlere takalım müsait bir zamanda

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

press ve amortisör işlemlerine bende karsıyım. Ayarlanabilir Gazlı KONI araştırmalarım sonucu bana en mantıklı gelen şey şimdilik. Ama Maliyeti düşündürücü. Süha senin Şu Coilex leri önlere takalım müsait bir zamanda

jantları takarız aga sorun değil fakat şunu unutma ben bu coilex ler ile her yere sürtüyorum, galiba sizin tampon biraz daha uzundu :D sen iyicene süryersin :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Eğer gider yay kestirir veya presletirsen İlteber senle asla muhattap bile olmam çünkü Çok büyük konuşmuş olursun ne öyle apaçi işi dediğin lan tam amele yapmışlar dediğin tiplere dönersin forumda bile bangır bangır adamlara söylediğin sözleri hatırlatmak zorunda kalırdım (asla yay kesmeyin şöyle olur böyle olur diye yazıyordun hep) Koni gazlı amortisör ile sadece sertleştirir yumuşatırsın senin isteğin alçalmak ise ve Bundan sonra aracını babanda Kullanmıcak ise sadece tekil sürücü olacak ise yani sadece sen kullanıcak isen H&R extream 7 cm siparişi veririz gelir takarsın ;)

yok kardeşim ne presletmesi, kestirmesi öyle birşey söz konusu değıl.. 7cm. Yay bu amortisörler ile intihar olur. sertleştirmek gerekir ya da KONI var aklımda en sarısından onunda maliyeti yüksek. Bakalım yapacağız bir şekil 18 lerden sonra görüntüsü hoşuma gitmedi. Esas olay şu kısın 16 ları takıncada dip basık olmak istemiyorum. 2cm. Düşme yeter bana

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

jantları takarız aga sorun değil fakat şunu unutma ben bu coilex ler ile her yere sürtüyorum, galiba sizin tampon biraz daha uzundu :D sen iyicene süryersin :)

kanka dediğim gibi 2cm. Düşürme garantisi olsun yeter şu haliyle 18 lerden sonra ölçmedim ama en az 1cm. Yükseldi

Maşallah kardeşim , çok güzel olmuş :nazar: :nazar:

Teşekkürler Ali

tek kelimeyle süper.

Maşallah :nazar:

eyvallah Lokman Abim Bi-xenon var sırada şimdi seni bekliyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün Akşam saatlerinde Osman ve Fatih usta ile uzun zamandır aklımda olan EGR İptalini gerçekleştirdik...

Ev'e gelene kadar birçok kez test imkanım oldu, çıkardığım sonuç 1 ve 2.vites hissedilir derecede rahatlık sağladı..

Özellikle dik rampalarda araç daha istekli ve rahat bir gidişi var..

Üst devirlerde ve yüksek hızlarda hiçbir getirisi yok..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

İyi olmuş. İlk cmax ile gelişimde bende bu zımbırtıyı iptal ettireceğim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İyi olmuş. İlk cmax ile gelişimde bende bu zımbırtıyı iptal ettireceğim.

Mutlak suretle arabayı rahatlattığı kesin, Şimdi Hocam aklıma birşey takıldı, bile bile EGR'yi iptal ettik arabamız daha rahat gitsin düşük devirler canlansın diye...

Şimdi Sorum şu ; Öte yandan Emisyonumuz arttı ve çevre kirliliğine sebep veriyoruz ..Bu Caiz mi :)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Hacı abi bırak süspansiyonu , 500 TL ye garrett 109'luk turbosu buldum. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ya şu cm. işini bırakın, bir arkadaş geliyor hep aklıma, pazartesinden beri aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Can artık aspirin modası bitti, cm olayı var. :D

bilmiyorsan Süha anlatsın sana. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hacı abi bırak süspansiyonu , 500 TL ye garrett 109'luk turbosu buldum. :D

Kaç Km. kullanılmış, değişeni var mı revizyon görmüş mü :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

125 TL ye var , arızalı yaptırmak lazım. 500 TL olan da çıkma tabii , görmek kontrol etmek lazım. Sahibinden'deydiler , yarın linkleri de atarım. Boşver yayı falan abi , çakalım Garrett'i :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hayırlı olsun,araç daha iyi kalkar oldu desene :)

Teşekkürler maden tam drag makinesi olduk :)

125 TL ye var , arızalı yaptırmak lazım. 500 TL olan da çıkma tabii , görmek kontrol etmek lazım. Sahibinden'deydiler , yarın linkleri de atarım. Boşver yayı falan abi , çakalım Garrett'i :D

Yazılımı değiştirmek gerekir, sadece Turbo'yu almakla bitse, ben çoookktan almıştım. he gidipte 109ps. liğin Turbosunu almam 2.0 tscı 136ps. Turbosu takarım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

O zaman senin turboyu da bana bi hediye ediverirsin. :D Dur ben sana 2.0 turbosu bulayım hemen. :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün kü izlediğimiz filmden sonrada cm olayı bitmiştir abi yaa okadar fenaydı film izleyemedik okadar acıklıydı :)

Tam gününü bulduk zaten izleyecek Benim EGR iptaline denk geldi, Fatih usta doğru dürüst çalşamadı zavallı adam :D

O zaman senin turboyu da bana bi hediye ediverirsin. :D Dur ben sana 2.0 turbosu bulayım hemen. :D

İntercooler büyütme yapmassak sonuç çok iyi olmayacak, Bugün EGR'yi test ediyim derken TEM'de bir baktım peşimde 1 Adet Scirocco, Mercedes CL55 AMG, Peugeot RCZ , BMW 3.20d. farkında bile değilim okladar kaptırmışım kendimi, neyse gerisini anlatmayım ama sonuç vahim değil biliyorsun alayına gideerr bizde :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Takın vgt turboyu, ilk gazda ya turbo patlar yada piston :)

Geometri sistemini nasıl yapacaksınız bakem ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Geçen Mehmet Gazihan'la birlikteydik bir Organizasyonda, bana dediği sen Geometreli Turboyu bul, sana İntercooler'ını ben kendim yapacağım dedi.

Gerisine garışma dedi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Göksel VGT Turbo manifold basıncını ölçen sensörün beyne gönderdiği komut ile kanat açılarını değiştirir ve sürekli sabit basınçta tutar motoru.VGT yerine normal olur ancak normal yerine vgt işi karışık.

VGT Turbo tadilatında,

Hava hattı

Hava selenoidi

Manifold basınç sensörü

Kablolar ve

Yakıt sistemi beyninden giriş- çıkış komutu

Biri noksan olursa tam olmaz.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi farkındayım, bu konuyu seninle daha önce Ocakbaşında da konuşmuştuk, sadece Turbo'yu almak sorun değil, ben bulurum biryerlerden en King Turboyu ama değişken zamanlı Turbo dediğin gibi, birçok açıdan değerlendirildiğinde yüzü astarını geçiyor, ama Gazihan ben bunu sana halledeceğim dedi Sen Turbo'yu al gel...

Bekir Paşaoğlu'na da bu durumu anlattım, alıp takarsın sıkıntı değil, Yazılımdan'da hallederiz oda sorun değil ama sadece bunlarla bitmiyor, yani güç alırsın ama tam kapasiteli çalışmaz, 5ps. güç belki getirir dedi..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yok abicim, biliyorsun yazılım bile yok bizim aracımızda, Low&Slow takılıyoruz şu sıralar, öncelikle yol tutuşu, Fren performansı önemli benim içim en son gireceğim bu işe herşeyden sıkıldıktan sonra :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Mutlak suretle arabayı rahatlattığı kesin, Şimdi Hocam aklıma birşey takıldı, bile bile EGR'yi iptal ettik arabamız daha rahat gitsin düşük devirler canlansın diye...

Şimdi Sorum şu ; Öte yandan Emisyonumuz arttı ve çevre kirliliğine sebep veriyoruz ..Bu Caiz mi :)

Çevre kirletiyor ise caiz değil..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Takın vgt turboyu, ilk gazda ya turbo patlar yada piston :)

Geometri sistemini nasıl yapacaksınız bakem ?

Servet Abi kendimiz turbo yapamaz mıyız ? :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...