Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Vay ağam adamlar aştı yahu.Ama çok keyifli oluyor okuması.İlerde aracımı değiştirince neler yapılabilir görmüş oluyorum böylelikle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Servet Abi kendimiz turbo yapamaz mıyız ? Yavaş Turboyu büyütmek, pistonlar, siboplar, kapak contası değişmeden işe yaramaz, zaten mevcut turbo motoru tamamen besleyip, vesgate'den hava bile tahliye ediyor. Ben olsam yazılım yapar, vesgate ayarından piston iç basıncını arttırırım, hem ucuz hemde randımalı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 el yapımı pistonlarım var, fırında, birazdan pişer Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Haram mı ? Yok haram diyemeyiz,ama netice de çevreye zarar veriyorsak bunun vebali var. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Nerden çıktı bu turbo işi bugünlerde baya popüler oldu hepimizin ağzında bir turbo az yaksın, vergisi az olsun, ama gideri iyi olsun Maden sadece görsellikte aştık kendimizi. Kaput'un altı önemli onuda bitirelim, sonra c-max alıp aynaya koku bile asmadan gezicem el yapımı pistonlarım var, fırında, birazdan pişer çapları ne Abicim Vay ağam adamlar aştı yahu.Ama çok keyifli oluyor okuması.İlerde aracımı değiştirince neler yapılabilir görmüş oluyorum böylelikle yok be Akan abi daha görsellik dışında aşamadık kendimizi, daha çok fırın ekmek yemek lazım, sende EGR Valfi var mi ? Yok haram diyemeyiz,ama netice de çevreye zarar veriyorsak bunun vebali var. vebali kızgın ateşte yanmak değil dimi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 O zaman senin turboyu da bana bi hediye ediverirsin. Dur ben sana 2.0 turbosu bulayım hemen. 2.0 tdci monifold ile beraber olmaz. Turbo lazım ise GT2052 derim 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Valla hiç bilmiyorum desem ne dersin.Normalde var ama şu an varmı bilmiyorum.aracın altına baktığımda benim egzos komple değişmiş gibi duruyordu yani gibi bir havası vardı yani bunu anlamanın bir yolu varmı acaba benim tarafımdan.madem konu açıldı eğer varsa bunu iptal ettirmek bana ne sağlar yada kar zarar ilişkisi ne olur bu durumun Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 vebali kızgın ateşte yanmak değil dimi Bilemem. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Valla hiç bilmiyorum desem ne dersin.Normalde var ama şu an varmı bilmiyorum.aracın altına baktığımda benim egzos komple değişmiş gibi duruyordu yani gibi bir havası vardı yani bunu anlamanın bir yolu varmı acaba benim tarafımdan.madem konu açıldı eğer varsa bunu iptal ettirmek bana ne sağlar yada kar zarar ilişkisi ne olur bu durumun okumuyorsunuz ki Bu sayfada birşey konuşuluyorsa, bilgilendirici şeylerde paylaşıyoruz Abicim 55. sayfa 1096 iletide yazdım zaten Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Gökselim İlteberim Yamanım merak etme hepsini okudum.Ancak araçlarımız aynı değil senin dizel ve turbo var benim ise benzinli ve atmosferik motorum var.Ben bu bakımdan yazmıştım.Benim aracımın özellikleri doğrultusunda bende bir etki yaratırmı diye. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Gökselim İlteberim Yamanım merak etme hepsini okudum.Ancak araçlarımız aynı değil senin dizel ve turbo var benim ise benzinli ve atmosferik motorum var.Ben bu bakımdan yazmıştım.Benim aracımın özellikleri doğrultusunda bende bir etki yaratırmı diye. Abi eğer aracın 100.000km. geçmişse ben yaptır derim, Zaten EGR iptali bir güç artışı sağlamaz, sadece araçtaki var olan gücü dengeler..He benzinlilerde, diesel kadar bir etki sağlamıyabilir..Ama Emme Manifoldunun kurum yapmasına bağlı olarak düşen performans ve artan yakıtı engeller. Ayrıca bazı benzinli araçlarda Arıza ışığı yakıyor, bunuda gözardı etmemek lazım Abicim deneyip görmek lazım.. Sonuçta geriye dönüşümü olan birşey... Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Tamamdır kardeşim.Bir baktırayım ben haftaya arkalarda düşecek o zaman baktırırım artık. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 sonucu benimle muhakkak paylaş Abicim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Erkan EGR İptali yaptırdın mı sen ? bak yazınca aklıma geldi..sen 4000tl 'yi cebine koy, gerisine karışma kardeşim Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 (düzenlendi) sonucu benimle muhakkak paylaş Abicim Yazarım mutlaka.Zaten sağlam bir egzozcu bulabilirsem birazcık ses istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bakalım. 13 Nisan 2012 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Yazarım mutlaka.Zaten sağlam bir egzozcu bulabilirsem birazcık ses istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bakalım. İstanbul'a gelme planın varsa şimdilik beklet Abicim, istediğin sesi deneyerek yaptırız sıkıntı yok... Yok yaptırmadım broo..Hayır mı 4000 tl ile ne yapacaz... Yer Uçağı.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Aslında Gökselim ne güzel olur.Aklımda olan herşeyi tek seferde gelip yaptırmak daha güzel olur.Burada bu tarz şeyler gerçekten sıkıntı oluyor. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Çok para bana kalırsa.eğer ordaki rakamsa gerçekten Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Aslında Gökselim ne güzel olur.Aklımda olan herşeyi tek seferde gelip yaptırmak daha güzel olur.Burada bu tarz şeyler gerçekten sıkıntı oluyor. İnceden, güzel bir ses alırız abicim sıkıntı yaratmayacak şekilde üzerindeki mevcut susturucuyu söküp, başka susturucu koyarız 60'lık boru ile harika bir ses alırız kanaatindeyim.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 Erkan Atmosferik motoru turbolamak hiç kolay birşey değil, motorun karakteri tamamen değişiyor ve ciddi paralara yapılıyor bu 4000tl ile ufak bir gıdıklma yapılır sadece, bu işe 10000tl'den fazla para yatıranlar var... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 170 güzel de başka ekonomik alternatif olsa iyi olur gibi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 İnceden, güzel bir ses alırız abicim sıkıntı yaratmayacak şekilde üzerindeki mevcut susturucuyu söküp, başka susturucu koyarız 60'lık boru ile harika bir ses alırız kanaatindeyim.. En iyisi ben biraz kendimi ayarlayayım.İstanbul'a geleyim hem gezmiş görmüş oluruz hem egzos diğer işleri yaptırırım.Güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Peki kanka 4000 tl ye turbomu takılacak.. Focusların motor yapısı müsait değil turbo için.. Sen motoru dizel yap daha az masraf yaparsın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts