İ.Göksel Yaman 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 (düzenlendi) Bugün hayranı olduğum Film Kahramanını buldum... 22 Nisan 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Tamamen OEM Bro... Çok Yakında, İstanbul'a geleceksin, ozaman kendi gözlerinle görürsün canlı canlı.. Surpriz Süper bir Organizasyonun peşindeyim, Salı günü Şekil kazanacak.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Mayısın Son Haftasına kendinizi hazırlayın şimdiden!.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Abbas hala aynı abbas ilteber tek resimle bitirmişsin işi ama iyi yapmışsın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Satılık mı? İkinci el bölümünde duruyor.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Nisan 2012 Yazar Paylaş 24 Nisan 2012 Satılık mı? İkinci el bölümünde duruyor.. Alacakmısın Hacı Abbas ? Vayyy abbasın tıpkısını yapmışlar. Abi Replica değil OEM Abbas o Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 (düzenlendi) Zeytinburnu'da Aydoğanlar'da idi bu araba. Benim arabayı sattığım adamın kızı orada sigortacı. 24 Nisan 2012 tarihinde Rıfat Çakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 Rıfat araba satarken tüm aile bireylerini araştırıyorsun sanırım Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 Valla bir far olayımız vardı , benim kıza da bırakabilirsin demişti adam. Bende kızı tercih etmiştim. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 Başka tercih sebebi kabul edilemez zaten bu durumda Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Nisan 2012 Paylaş 24 Nisan 2012 Allahın Fortçusu!!!! Akasaray aksaray http://www.youtube.com/watch?v=4rOFFhpe3Ns Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Nisan 2012 Yazar Paylaş 24 Nisan 2012 Turbo filan derken orjinal ST daha mantıklı vallaha billaha 4 ver motorla oynmış ol sonra patlasın elinde Vay abbasa bak be maket gibi sanki Maden Senin ST (YH 663) dün beraberdik araç şuan , 2000 d/dak. Yı geçmiyor sensörü bozulmuş. Tamir edecek adam yok, sensöru alsa 4000tl diyorlar çıkması yok, yan sanayisi yok, sen alsaydın elinde patlıyacaktı!... Ben sana boşuna konuşmuyorum dimi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Nisan 2012 Yazar Paylaş 24 Nisan 2012 (düzenlendi) Yazık olmuş harbiden acıdım doğru söylüyorsunda şu harcadığımız paralara bakınca sadece görüntü tavsiyelerini alalım ne yapabiliriz peki motorla fazla oynamadan Vetirenerin sattığı araca ulaşamadık demi Atmosferik motoru Turbolamak için bayağı oynamak gerekiyor madenim maalesef yapılan masrafa değmez gereksiz bir eylem, 2.0 focus tdci WRC vardı orduda satılık yapacağın masrafa alalım böyle bir araba sana bak keyfine.. veterineri köpek ısırmış, kuduz olup ölmüş 24 Nisan 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Nisan 2012 Yazar Paylaş 24 Nisan 2012 4000 koy gel de erkana bize yok diyorsun Bize ses olacak koyunca yıkacak ortalığı,lpg ekonomik benzinde olur aslında 0.12 kuruş ucuzladı Demek veteriner kudurmuş ha sen 4000 koyacaksın ben 500 koyacağım ama ben seni geçecem gene benim anlatmak istediğim bu tamam 4000tl yı koy cebine Turbo luyalım makineyi ciddiyim ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Çok Zahmetli bir yolculuktan sonra uzun zamandır beklediğim Orjinal 3D Carbon Brembo (Hava Soğutmalı) Kaliper kapaklarıma kavuştum... Satıcı Dingiltereden TR'ye göndermediği için, Siparişi Altan Berkman sayesinde Bulgaristan'ta yaşayan Anne ve Babasının Adresine gönderdik, onlarda sağolsun bugün sabah İstanbul'a gelen bir Otobüse teslim etmişler, bende gidip teslim edilen otobüsten aldım, 2 takım sipariş vermiştik diğer takımda İzmir Yolcusu bayağı dünya turu yaptılar yani 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Teşekkürler Lokman Abicim, sağolasın hiç Yorumsuz bırakmıyorsun ben dahil kimseyi ayrıca bir parantez açmak istedim buna... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. Çok güzel gözüküyor. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Çok güzel görünüyorlar, hayırlı olsun. Bulgaristana mal gönderip Türkiye'ye göndermemek nasıl bir satıcılık ve ticari anlayış, enteresan. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Adamlar haklılar Hüseyin Abi... TR'ye gönderdikleri bütün kargolarda sıkıntı yaşadıklarını iddia ediyorlar gönderdiğimiz mallar genellikle yerine ulaşmıyor yada Gümrükte sorun çıkmasından şikayetçiler buna bağlı olarak, Alıcı Olumsuz Yorum yapıyor genellikle ve bu bizi diğer alıcılara güvensiz Satıcı muamelesi görmemizi sağlıyor.. O yüzden TR'ye Ürün göndermek istemiyorlar haklı olarak 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Cok güzel İlteber güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. Çok güzel gözüküyor. Teşekkürler Hasan, beğendiğine sevindim, Klasik 10tl'ye alınan Kırmızı Brembo kapakları takmak istemiordum, TR'de bu ürünü bir satıcı 170tl'ye satıyordu kargo dahil yarı fiyatına geldi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts