Emin Önal 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Çok güzel görünüyorlar, hayırlı olsun. Bulgaristana mal gönderip Türkiye'ye göndermemek nasıl bir satıcılık ve ticari anlayış, enteresan. Adamlar haklılar Hüseyin Abi... TR'ye gönderdikleri bütün kargolarda sıkıntı yaşadıklarını iddia ediyorlar gönderdiğimiz mallar genellikle yerine ulaşmıyor yada Gümrükte sorun çıkmasından şikayetçiler buna bağlı olarak, Alıcı Olumsuz Yorum yapıyor genellikle ve bu bizi diğer alıcılara güvensiz Satıcı muamelesi görmemizi sağlıyor.. O yüzden TR'ye Ürün göndermek istemiyorlar haklı olarak En iyisi bavulda getirmek 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Cok güzel İlteber güle güle kullan Teşekkürler Abicim 18" ten sonra gerekli gördüm vallahi, sanada lazım böyle birşey En iyisi bavulda getirmek O daha Masraflı olur beya Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 (düzenlendi) O daha Masraflı olur beya Tabi önce giden birini bulmak lazım.O zaman masraf zero 5 Mayıs 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Hayırlı olsun gümrük birliği birliği yapmamışmıydık biz yav ,Tansu ablamız bayram ilan etmişti falan, yada ben yanlış hatırlıyorum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Teşekkürler Abi önceden 150 öğro olan mallar şimdi 75 öğroya indi, daha aşağı fiyatlı olanlarında sıkıntı yok ince eleyip sık dokuyorlar tamamen gümrük muhafaza memurunun inisiyatifinde herşey Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 bro hayırlı olsun. Umarım bunları taktırmak için kaliper delme gibi bir işlem yoktur 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 bro hayırlı olsun. Umarım bunları taktırmak için kaliper delme gibi bir işlem yoktur eyvallah bro yapacağız bir şekil artık üzerinde özel yapıştırma aparatları'da gelmiş, ama kışın 16" jant!a geçtiğim için, yapıştırma tekniğini kullanmak istemiyorum açıkçası Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 güle güle kullan kanka Teşekkürler Altan Esas ben sana Teşekkür Ederim, sayende oldu... Anne ve Baba'nın ellerinde öperim... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Bumuydu Lan anlata anlata bitiremediğin Mal EMRE SÜYÜN'ün ithal ettiği mal 80-85 tl Çifti idi Geçen hafta Hatta Alfa Mito'lu Can'a aldık Kartala gidip Sanada alıcaktık söyleseydin Çifti derken komple takımımı ? neyse bem SÜYÜN' ü falan tanımıyorum kanka o 85TL'ye mal etmiş ben 55tl'ye 30tl kardayım 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 rica ederim kanka brembo yazılarını sarıya boyamayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 eyvallah bro yapacağız bir şekil artık üzerinde özel yapıştırma aparatları'da gelmiş, ama kışın 16" jant!a geçtiğim için, yapıştırma tekniğini kullanmak istemiyorum açıkçası Hayırlısı delmede gerisini bilmem. Yapıştıtma ne kadar sağlam oluyor onuda bilmem Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 Adam satıyor 85 tl ye kanka maliyeti değil zaten Satışı bak aldım diyorum Bazen Çok abartıyorsun Çok gülüyorum Ulen alem adamsın Dedim tamam 10 numara mal aldı bu dedim Meğer bildiğimiz malmış . Tamamdır bu malı Emre Süyün'den 85tl'ye alabilirsiniz. benim gibi uğraşmayın Google'ye yazın çıkar Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Güle güle kullan İlteber,bakma sen bunlara kıskanıyorlar seni. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2012 Güle güle kullan İlteber,bakma sen bunlara kıskanıyorlar seni. Teşekkür Ederim Fatih Abicim... Buraya Araç'la alakalı yaptığımız paylaşımlarda, Olumlu Yorumlar dışında olumsuz yorumlarda çok önemlidir.. Her zaman derim beğenmemişsen bile açık açık yaz zaten önemli olan paylaşım... Kötü yorum görmek istemiyorsan paylaşım yapmıyacaksın... Can bu Brembo kapakları, benim arabama yakıştırmamış, nedeni ise yapmış olduğun herşey çok yerinde, çok özel bir araç ama bu kapaklar bu aracı bozucak fikirine saygı duyuyorum.. Piyasadaki Standart Takımı 40tl'ye satılan Bremboları alıp takmam, bunu görünce nette araştırdım 149tl ve 170tl fiyatı vardı bu fiyatların yarısına bulunca Altan Kardeşimin sayesinde aldım.. Aracımın rengine ve jantına yakışacağını düşündüm.. Doğru veya yanlış benim hoşuma gitti takıcam Apaçilikte olsa, Kaliperide delicem olmadı, daha sağlam olsun diye yapıştıracağımda, yolda giderkende kopsun gitsin umurumda bile değil.. Kim kaça satarsada satsın oda umurumda değil.. keseme uydu beğendim aldım 3 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Can nesini beğenmedim gayet güzel duruyor hafız? Göksel güle güle kullan,valla ben beğendim.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Mayıs 2012 Paylaş 6 Mayıs 2012 Hayırlı olsun.Güle güle kullan İlteber.Ee tabi alıştı herkes orjinal ürünlere.Şimdi garip geldi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2012 montajlı resimleri bekliyoruz Salı günü Paylaşım yaparım Kasım Abi Hayırlı olsun.Güle güle kullan İlteber.Ee tabi alıştı herkes orjinal ürünlere.Şimdi garip geldi Bazı zaman Orjinal olmayan Ürünlerde araca zenginlik katabiliyor dimi yani Akan Abi Can nesini beğenmedim gayet güzel duruyor hafız? Göksel güle güle kullan,valla ben beğendim.. Teşekkürler güzel yorumun için Fatihciğim 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Bazı zaman Orjinal olmayan Ürünlerde araca zenginlik katabiliyor dimi yani Akan Abi Kesinlikle illa her ürün orjinal olacak diye bir kaide yok bana kalırsa.Önemli olan yakışanı bulabilmek.Apaçilikten uzak şekilde 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 İlteber emeklerine sağlık ; güzel oldu ve dahada güzel olacak.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Kesinlikle illa her ürün orjinal olacak diye bir kaide yok bana kalırsa.Önemli olan yakışanı bulabilmek.Apaçilikten uzak şekilde Neon takayım mı Arka camada Zorunamı gitti Gardaş yazdırayım İlteber emeklerine sağlık ; güzel oldu ve dahada güzel olacak.. Teşekkür ederim Ersen Abim. Güzel yorumun için De hade montajını yaptır gari Akşam 18:00 gibi montajı bitmiş olur Allah izin verirse Abi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 göksel abi on numara olur neon yakışır :D Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Mayıs 2012 Paylaş 7 Mayıs 2012 Can fokus 1 ci, ne anlar fokus 2,5 tan. Malzemeler gayet güzelmiş. Taktır da bir çınarcık yapalım seninle.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 göksel abi on numara olur neon yakışır :D Vallahamı len hangi renk taktırayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts