İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Kardeşim iyi günlerde kullan hayırlı uğurlu olsun. Ana ünite alman gerekecek alırkende sakın çinli felan alma, anfi çıkışı olan adam akıllı bir ürün alıver ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Dün sistemin tüm ayar kombinasyonlarını denedik. Umarım rahatsız olupta tüm kulak çınlatıcı fonksiyonları deneyen olmamıştır. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Dün sistemin tüm ayar kombinasyonlarını denedik. Umarım rahatsız olupta tüm kulak çınlatıcı fonksiyonları deneyen olmamıştır. :D

Sen bırak bu ayaklarıda neden cumartesi sattın bizi onu de :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
(düzenlendi)

Sen bırak bu ayaklarıda neden cumartesi sattın bizi onu de :D

Satış falan yok yaa. :) Seni aradıktan sonra Yüksel geldi , maç var dedi. Sonra babam aradı düğünü gideceğim dedi , bende gelemedim kaptanım deryam. :)

tarihinde Rıfat Çakar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Satış falan yok yaa. :) Seni aradıktan sonra Yüksel geldi , maç var dedi. Sonra babam aradı düğünü gideceğim dedi , bende gelemedim kaptanım deryam. :)

aranan ve istenilen adamsın :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Ayriyetten Facebook'ta paylaştığın durumuna bir yorum yapmıştım zarf niyetinde ama ses çıkmadı. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gördüm yorumu ama sabah gördüm :) Artık bu cumartesi görünecek ne var ne yok :D Düzce forever

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dün yaşanan olaylar ; ilteberin aracını parlatma buluşması :good1: İlteber - cüneyt - hakan ve gökhan erken.

17062012496.jpg17062012495.jpg

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. :nazar:

Madem ki herşeyi kenwood aldın, teybi de kenwood al bence. :)

Çerçeve ile uydurulur. İyi işçilikle çok güzel olur.

Abi Kenwood için Markaya Uyumlu yok, Pionner, Blaupunkt gibi markaların var, denk getirebilirsek ne mutlu bana :)

yapmışsın yapacağını kanka

10 numara olmuş :music1::dance3:

Kenwood tırt len :p Yakışır ST'e :nazar:

Ooooo hayırlı uğurlu olsun :) Süperdir ses şimdi..

bende aktif subwoofer düşünüyorum yakında :)

İlteber hayırlı olsun tekrar,bizzat yakından inceleme şansımız iyi oldu bu aletleri.ayrıca gün süper ötesi idi :biggrin:

Hayırlı olsun kardeşim :nazar:

Hayırlı olsun İlteber.

Hayırlı olsun Abicim.

Kaliteli müzik dinlemek iyidir ;)

Güle güle kullanın İlteber Göksel ve Yaman.

Fırtına Gri :) :)

Hepinize Güzel Yorumlarınız İçin Çok teşekkür Ederim..

hayırlı olsun. :nazar: bir ses videosu dinlesek mi ;)

Abi Kenwood Ses Sistemi'nin Kalitesini Ancak Kenwood Ses Kayıt Cihazı yapar, Apple'nin kalitesi Yetmez ses kaydına :D

Fırtına Gri :) :)

Cüneyt Hala Gülüyorum Sana :)

Cüneyt'e Merhabalar Gerçek ST'mi diye sorarlar..

Cüneyt Evet Gerçek ST'ti

Adamın Tepki vay anasını 2.5 Motor he :D

Allahtan Herif Devir Saatine bakmadı, baksaydı foyan meydana çıkacaktı :D

Dün yaşanan olaylar ; ilteberin aracını parlatma buluşması :good1: İlteber - cüneyt - hakan ve gökhan erken.

17062012496.jpg

Abi Tekrar'dan Çok AmaÇok Teşekkür Ederim, Kendi Aracın gibi ilgilendin

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

abi bir çoğu bakmıyor nasılsa dıştan hayran kaldıkları için baktım sen diceksin yok dize direk atladım hemen gerçek st diye :biggrin: sonunda yukarda gereken ilgiyi görmedi aşşağı indirdik deyince tamam kesin st demiştir :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kardeşim iyi günlerde kullan hayırlı uğurlu olsun. Ana ünite alman gerekecek alırkende sakın çinli felan alma, anfi çıkışı olan adam akıllı bir ürün alıver ;)

Broo biliyosun Çan, Çin, Çon mallarından pek haz etmiyorum, İstediğim rakamlara bulamassam SONY alırım birtane diye düşünüyorum, ama seninle bir anlaşma yaptık ne olur engel ol :)

abi bir çoğu bakmıyor nasılsa dıştan hayran kaldıkları için baktım sen diceksin yok dize direk atladım hemen gerçek st diye :biggrin: sonunda yukarda gereken ilgiyi görmedi aşşağı indirdik deyince tamam kesin st demiştir :D :D

Fuar'da okadar araba vardı Subaru STI ile BMW M3 haricinde, en güzel araba Otopark'ta Duran STrend'di galiba bir ara 4-5 kişi toplanmış bakıyorlardı :)

İlteber hayırlı olsun tekrar,bizzat yakından inceleme şansımız iyi oldu bu aletleri.ayrıca gün süper ötesi idi :biggrin:

Abi Ogün Yakından okada çok İnceledik ki, hangisini söyleyelim :D

Yorum bağlantısı

Abi Tekrar'dan Çok AmaÇok Teşekkür Ederim, Kendi Aracın gibi ilgilendin

İlteber rica ederim,içine sindiyse bu iş gerisi teferruattır :good1:

Abi Ogün Yakından okada çok İnceledik ki, hangisini söyleyelim :D

He yahu eve geldiğimde hala kafamın içinde bas güm güm vuruyordu :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İlteber hayırlı olsun :music2: :music2: Hakan Tarım'ın arabasının camı gibi camın esnemiyor ve titremiyorsa yol yakınken geri dön.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Parlatma işleri gerçekten güzel olmuş...Elleriniz dert görmesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber hayırlı olsun :music2: :music2: Hakan Tarım'ın arabasının camı gibi camın esnemiyor ve titremiyorsa yol yakınken geri dön.

Abicim, çok fazla yükses sesi sevmiyorum zaten Apaçi işi o :) Bana orta seviyede kaliteli BASS sesi versin yeter :)

ama Volume 30'da esneme olmasada, titreme var abi, Bagaj kapağı bile titriyor :)

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Parlasin tabi ya yakisir firtina giriye :)

Parlatma işleri gerçekten güzel olmuş...Elleriniz dert görmesin...

Elleriniz dert görmesin :)

:nazar: :nazar:

Hepinize Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kanka Mert'in gönderdiği görselleri yarın çıkarttırıyorum..

Sende istermisin..?

Benim Haberim Yok...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Nasıl yani..

İlteber abiyede gönderdim demişti..:

Resmi şuan atamıyorum..olmassa sanada çıkarttırayım.. :) bizim arabaların yandan görünümü.. :)

Tamam biliyorum onu ama sizin arabaların yandan görünüşü o ;)

Benim işime gelmez Bro :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...