İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

maşallah güle güle kullan ...

senin çalışırken resmin niye yok :)

Resimleri ben çektiğimden dolayıdır ya yoksa ben çok çalıştım :) Şaka bir yana takım ruhu var bizde, birlikte olmadan bir iş yapamıyoruz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hocam beni kıskandı :D :D senide zehirliycem hocam az bekle :D

Anıl arkadaşlar Kil Uygulamasını merak ediyorlar, bunun anlatımı sana yakışır Kardeşim.. Wala bende anlatırım çok basit ve yorucu bir yöntemi var.. Bizde Anıl'dan öğrendik birazda SkodaTurkey Forumunda adamlar kendini aşmışlar bu konularda kimsenin arabadan konuştuğu yok :)

+1967 biri anlatsın nedir bu bizde öğrenelim yoksa başınıza kalacam haberiniz olsun

Abi SkodaTurkey forumuna takıl üye ol herşeyi A'dan Z'ye orada bulabilirsin olmadı Anıl'da cevapları var

abi çok güzel olmuş, bayideki arabalar bile bu kadar albenili değil, yanlız kafama takılan, şu kil mevzusunu güzelce anlatacak bi konu açsanızda faydalansak :)

kil bu mudur ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-boya-yuzeyi-temizleme-seti-clay-/productDetails.aspx?productId=otson203241&categoryId=20035752#Gorseller

O senin bakışındaki güzellik Mustafacım ;) Yukarıda gerekli açıklamaları yaptım. Adres SkodaTurkey Forumu

İlteber güle güle kullan.

Teşekkürler Ustam beğenmişse sorun yok :)

Yorum bağlantısı

Teşekkürler Ustam beğenmişse sorun yok :)

Estağfurullah ne haddimize ustalık,kendi çapımızda uğraşıyoruz işte. :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
(düzenlendi)

kil uygulamanın hiçbir zor yanı yok ... 3-4 saatinizi bu işe ayırın yeterli ... birtane fısfıs şişesine temiz su doldurun içinede 4-5 kere sıvı sabun sıkın ve karıstırın... ardından 50 gr bir parça kili elinize alın ... ve temiz olan araba yüzeyine ıslatıcak miktarda su püskürtün... su ve sabunun amacı yüzeyde kilin kaymasını sağlamak ... ardından ileri geri hareketlerle kil ile yüzeyi ovalayın ... ilk başta kaymadığını ardından inanılmaz kaymaya başladığını hissedeceksiniz... elinizle yüzeyi kontrol ettiğinizdede o sert metal yüzeyin nasıl yumuşacık olduğunu göreceksiniz :)

1-2 önemli nokta var. Kili elinizden yere düşürürseniz hemen çöpe atın sakın arabanın üzerinde bir daha kullanmayın. Üzerine yapışacak 2-3 minik taş parçası bile boyanın canına okur. İkinciside her panel bittikten sonra kullanılan yüzey içerde kalıcak şekil ikiye katlayın ve temiz yüzey üzerinden işleme devam edin.

Kil yaptıktan sonra cilalamak şart. Kil aracın üzerindeki kireç balata tozu gibi inatçı malzemelerle beraber verniğin üzerindeki varsa eğer varolan cilayıda hatrı sayılır ölcüde temizler ... Ardından bir güzelde cilanızı yapınca alin size bebek poposu kıvamında ışıl ışıl bir araba.

NOT: bağımlılık yapar.

tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Anıl arkadaşlar Kil Uygulamasını merak ediyorlar, bunun anlatımı sana yakışır Kardeşim.. Wala bende anlatırım çok basit ve yorucu bir yöntemi var.. Bizde Anıl'dan öğrendik birazda SkodaTurkey Forumunda adamlar kendini aşmışlar bu konularda kimsenin arabadan konuştuğu yok :)

1. skodan olsa, boyayı parlat dur, başka da birşey yapma şansın zaten yok, gazladım virajı şöle döndüm diyen Favorit ben hiç görmedim

2. foruma hakim olanın, cilalaparlat firması vardır belki :fiuw:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

1. skodan olsa, boyayı parlat dur, başka da birşey yapma şansın zaten yok, gazladım virajı şöle döndüm diyen Favorit ben hiç görmedim

2. foruma hakim olanın, cilalaparlat firması vardır belki :fiuw:

1. Niye öyle söylüyorsun abi Fabia RS leri var, super b, oktavia bu arabalardan bahsederler :)

2. Vala abi detay manyağı bir adam harikalar yaratıyor, dükkani varsa ne güzel olur, gideriz işte mis gibi olur arabalar :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

kil uygulamanın hiçbir zor yanı yok ... 3-4 saatinizi bu işe ayırın yeterli ... birtane fısfıs şişesine temiz su doldurun içinede 4-5 kere sıvı sabun sıkın ve karıstırın... ardından 50 gr bir parça kili elinize alın ... ve temiz olan araba yüzeyine ıslatıcak miktarda su püskürtün... su ve sabunun amacı yüzeyde kilin kaymasını sağlamak ... ardından ileri geri hareketlerle kil ile yüzeyi ovalayın ... ilk başta kaymadığını ardından inanılmaz kaymaya başladığını hissedeceksiniz... elinizle yüzeyi kontrol ettiğinizdede o sert metal yüzeyin nasıl yumuşacık olduğunu göreceksiniz :)

1-2 önemli nokta var. Kili elinizden yere düşürürseniz hemen çöpe atın sakın arabanın üzerinde bir daha kullanmayın. Üzerine yapışacak 2-3 minik taş parçası bile boyanın canına okur. İkinciside her panel bittikten sonra kullanılan yüzey içerde kalıcak şekil ikiye katlayın ve temiz yüzey üzerinden işleme devam edin.

Kil yaptıktan sonra cilalamak şart. Kil aracın üzerindeki kireç balata tozu gibi inatçı malzemelerle beraber verniğin üzerindeki varsa eğer varolan cilayıda hatrı sayılır ölcüde temizler ... Ardından bir güzelde cilanızı yapınca alin size bebek poposu kıvamında ışıl ışıl bir araba.

NOT: bağımlılık yapar.

Ellerine sağlık bilgiler için Kardeşim.

Peki kaç ayda bir Kil Uygulamasını tavsiye edersin ?

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Ellerine sağlık bilgiler için Kardeşim.

Peki kaç ayda bir Kil Uygulamasını tavsiye edersin ?

ayda bir çok fazla bence ... elinle kontrol ediceksin durumunu ona göre karar vermen lazım ... ben yaz başı bir kere kış başı bir kere yapıyorum ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ayda bir çok fazla bence ... elinle kontrol ediceksin durumunu ona göre karar vermen lazım ... ben yaz başı bir kere kış başı bir kere yapıyorum ...

Olum bak git forumdan :)

Süpriz'den önce :)

1341467197548.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Neyle çektiniz bunu yahu. :p

Beğenemedin mi canım :D aha bunla ama bendekinin anteni kısa ;)

ericsson-gh-337_26828.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Neyle çektiniz bunu yahu. :p

ayfon 3s :) flaş yok ne yapalım

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha sabah sabah koptum çok saol :D :D :D

bunun bir de üst versiyonu var 338 o mesaj da gönderbiliyor :D

Yorum bağlantısı

İkisinin görevleri farklı yani :D peki ikisinin işini yapan telefon yokmu ? :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İkisinin görevleri farklı yani :D peki ikisinin işini yapan telefon yokmu ? :D

var olmaz mı bunların da bir üst modeli olan 688 :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

688 çok kral telefondu yaa , sonradan A1018 adında bir daha sattılar. :D

Yorum bağlantısı

Yok canım daha neler 688 kamera yoktu,sadece sms atıyordu :biggrin:

688 çok kral telefondu yaa , sonradan A1018 adında bir daha sattılar. :D

A1018 den sonra raydan çıktı zaten :biggrin:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

A1018 den sonra raydan çıktı zaten :biggrin:

T10 , T20 serisine geçtikleri zaman bittiler , o dönemde Nokia 3210 yok sattı , 3310'un çıkması ile birlikte , Ericsson tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. :)

Yorum bağlantısı

T10 , T20 serisine geçtikleri zaman bittiler , o dönemde Nokia 3210 yok sattı , 3310'un çıkması ile birlikte , Ericsson tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. :)

O dönemler bu cihaz'a bayılıyordum.aynısından vardı :)

8b_450xNULL.jpg

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

8b_450xNULL.jpg

O dönemler benim için yılan oyunu olmayan telefon beş para etmezdi. :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

8b_450xNULL.jpg

Bunun gizli menüsü vardı. Bir çok özellik ekleyebiliyordun. Bende siyahı vardı ve millet deli gibi bakardı.

Sonra 6110'a ve 6510'a transfer olunca ericsson'la vakit kaybettiğimi anlamıştım :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hop ne oluyor kardeşim kapatmayın Dükkanın önünü :)

Biz Kil Uygulamasını paylaştık, Telefon değil, dağılın :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Süha Moderatörüm, Kil Uygulamasi ile detaylı resimlerimi alıntı yapıp buraya taşırmışın, forumdaşlar ve cümle alem, alayı görsün, görmeyen kimse kalmasın, duyanlar duymayanlara söylesinler :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...