Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Hop ne oluyor kardeşim kapatmayın Dükkanın önünü Biz Kil Uygulamasını paylaştık, Telefon değil, dağılın İlteber bu kil uygulamasını benim araca yapsakmı ? gerek varmı ? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Beğenemedin mi canım aha bunla ama bendekinin anteni kısa Anten kısaysa sorun yok. ayfon 3s flaş yok ne yapalım Allah kolaylık versin. Flaş olsa da alan geniş ya pek faydası olmayabilir. Poz süper makina da güzel olaydı çok süper olurdu. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 İlteber bu kil uygulamasını benim araca yapsakmı ? gerek varmı ? Abi Kil yapacaklar senin arabanı örnek model olarak alması gerekiyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Abi Kil yapacaklar senin arabanı örnek model olarak alması gerekiyor Yakından inceleme yapmam lazım senin araçta,cumartesi günü inceliyeceğim kapadokya'da. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Yakından inceleme yapmam lazım senin araçta,cumartesi günü inceliyeceğim kapadokya'da. Abi dün arabayı ağaç reçinesine kaptırdım, o pürüzsüzlük yok artık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Abi dün arabayı ağaç reçinesine kaptırdım, o pürüzsüzlük yok artık Haydaaa En son senin evin oraya hususi bir garaj yapcam artık. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Haydaaa En son senin evin oraya hususi bir garaj yapcam artık. Abi anlamadım gitti zaten otoparkta okadar araba var, agaç altınada almıyorum, bu reçineler bilerek havada pike yapıp benim arabamın üstüne konuyor, bıktım artık, Branda sericem artık, kimse branda zararlı demesin Arkadaş Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Abi anlamadım gitti zaten otoparkta okadar araba var, agaç altınada almıyorum, bu reçineler bilerek havada pike yapıp benim arabamın üstüne konuyor, bıktım artık, Branda sericem artık, kimse branda zararlı demesin Arkadaş Üzüldüm vallahi brandayı çift kat olarak takanlarda varmış,önce penye sonra branda diyorlar.böyle daha temiz olur kanısındayım.biraz uğraştırır ama değer strend'e Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Üzüldüm vallahi brandayı çift kat olarak takanlarda varmış,önce penye sonra branda diyorlar.böyle daha temiz olur kanısındayım.biraz uğraştırır ama değer strend'e Abi benim aldığım Brandada özel atlı pamuklu, çizilmez garantili ama kim ne derse desin ne yaparsan yap, aracın uzerinde hareler oluşturuyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Abi benim aldığım Brandada özel atlı pamuklu, çizilmez garantili ama kim ne derse desin ne yaparsan yap, aracın uzerinde hareler oluşturuyor İlteber burayı bir kontrol etsene. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/233114-arac-brandasi-hakkinda/page__view__findpost__p__1562695 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Garaj yapacaktık ne güzel yalan oldu. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Garaj yapacaktık ne güzel yalan oldu. Yönetimde Aza olduğum halde otopark yaptıramadık, birdahaki Apartman Yönetimi şeçimlerinde Adaylığımı koyacağım senide Başkan Yardımcısı yapacağım, ozaman Otopark yaptırırız işte 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Yönetimde Aza olduğum halde otopark yaptıramadık, birdahaki Apartman Yönetimi şeçimlerinde Adaylığımı koyacağım senide Başkan Yardımcısı yapacağım, ozaman Otopark yaptırırız işte Sonra ispark'a vermeyin ama Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 En uygun en güzel kil nereden alınır ; bilenler bir yazıversin.. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Yönetimde Aza olduğum halde otopark yaptıramadık, birdahaki Apartman Yönetimi şeçimlerinde Adaylığımı koyacağım senide Başkan Yardımcısı yapacağım, ozaman Otopark yaptırırız işte O iş benimde aklımda , aidatları da borsada değerlendiririz. Maksat bina kazansın. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 O iş benimde aklımda , aidatları da borsada değerlendiririz. Maksat bina kazansın. Döner sermaye yani Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Neyle çektiniz bunu yahu. Bu Nasıl HTŞ 3 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Ötekinden güzel de boyutu da güzel. :D Pc kasıldı kaldı. :D Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Kapadokya Yaz Şenliğinde görenler oldu, beğenen kadar, beğenmeyenlerde oldu söz meclisin 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Önü hala havada. Yav onumu sorduk Kardeşim, hatırlatıp durma Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Olsun. Basılana kadar gaz vermeye devam. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Şeridterden sonra inanılmaz Reyting'i arttı STrend'in Kapadokya Yaz Şenliğinde görenler oldu, beğenen kadar, beğenmeyenlerde oldu söz meclisin HTŞ Önü Anladık peki Arka ? gidip 5cm Aldıracaksınız bana yada Air yaptıracaksını yayı çıkaracaksınız bana en sonunda 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Şeritlere laf yok. 5cm i bence boşver. Şimdiki aklım olsa ne yapar eder coil alırdım. Forumda satılık vardı ya 500tl mi neydi. O senin işini görmez mi? Air konusunda susuyorum. Tıs tıs. Offf off. Ne deli olur be. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Şeritlere laf yok. 5cm i bence boşver. Şimdiki aklım olsa ne yapar eder coil alırdım. Forumda satılık vardı ya 500tl mi neydi. O senin işini görmez mi? Air konusunda susuyorum. Tıs tıs. Offf off. Ne deli olur be. Air olayı bana ters be HTŞ parkettiği yerde dururken güzelde, bana esas giderken güzel olacak, benim kullanım karakterime ters bana saaalaaam Yol Tutuş lazım... Dibine kadar indirmekle hem kendine hem arabaya eziyet ediyorsun, birazda Süspansiyon lazım... En mantıklısı öne 5cm FK yay, Süha'nın yaptığı gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts