İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit

Aynen Abi. :(

Yay konusunda dilim yandığı için kimseye tavsiye etmiyorum. Coil daha mantıklı geliyor. Gerektiği zaman kaldırır-indiririm diye düşünüyorum. :)

Nam veya cantürkün yaptığı coillere neden yanaşmıyorsun?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şeridterden sonra inanılmaz Reyting'i arttı STrend'in :)

HTŞ Önü Anladık peki Arka ? gidip 5cm Aldıracaksınız bana yada Air yaptıracaksını yayı çıkaracaksınız bana en sonunda :)

Bırakın kardeşimin arabasını. biri gelir çizgisine laf söyler biri önüne laf söyler.

Araba şaha kalkmış gibi duruyor.Bence gayet güzel. HTŞ sen git Eskişehirde iftar yap :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aynen Abi. :(

Yay konusunda dilim yandığı için kimseye tavsiye etmiyorum. Coil daha mantıklı geliyor. Gerektiği zaman kaldırır-indiririm diye düşünüyorum. :)

Nam veya cantürkün yaptığı coillere neden yanaşmıyorsun?

ANK Sport Suspension, çok iyi tanıdığım olur, çokta kelepir bir fiyata hatır,gönül işi bir iş yapıyor bana.. Esasında kafamda KONI olduğundan pek yanaşmıyorum, Orjinal Amortisör üzerinde oynamaya.. Süspansiyon lazım bana çok sert araba bana gelmiyor, arabayı Eşek niyetine kullanırım ben gözümden sakınmam buraya girer mi girmez mi diye kasamam kendimi, o yüzden bu konularda kafam karışık be HTŞ

Bırakın kardeşimin arabasını. biri gelir çizgisine laf söyler biri önüne laf söyler.

Araba şaha kalkmış gibi duruyor.Bence gayet güzel. HTŞ sen git Eskişehirde iftar yap :D

Eyvallah Abim, Aldın mı Beypazarı Maden Suyunu :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aldımda cesaretim yok. Ama birazdan deneyeceğim. Yemek borumda yanma var boğazımda ateş topu gibioluyor. REflü başlangıcı gibi birşey.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

HTŞ sen git Eskişehirde iftar yap :D

Nazar etme ne olur bin gel arabana senin de olur. :p :p :p

ANK Sport Suspension, çok iyi tanıdığım olur, çokta kelepir bir fiyata hatır,gönül işi bir iş yapıyor bana.. Esasında kafamda KONI olduğundan pek yanaşmıyorum, Orjinal Amortisör üzerinde oynamaya.. Süspansiyon lazım bana çok sert araba bana gelmiyor, arabayı Eşek niyetine kullanırım ben gözümden sakınmam buraya girer mi girmez mi diye kasamam kendimi, o yüzden bu konularda kafam karışık be HTŞ

Abi sen bana bir fiyat al madem yahu. :p

Konileri ayarlı mı düşünüyorsun?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Geleceğim elbet birgün bende geleceğim. Ama şimdi değil :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi sen bana bir fiyat al madem yahu. :p

Konileri ayarlı mı düşünüyorsun?

Tamam Hallederiz ;)

Aynen Olmazsa olmazım kafam estiğinde köye gider, tarlaya girerim ben :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Tamam Hallederiz ;)

Aynen Olmazsa olmazım kafam estiğinde köye gider, tarlaya girerim ben :)

Hayırlısı. :)

Haber bekliyorum madem. :p Dip basık gezmek istiyorum yahu. :p Kordon'da gezerken lipin taşlara sürtmesini istiyorum. :p:D :D :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evden soda-cola-gazoz ve Ayran dörtlüsü eksik olmaz.

Şu anda sodamı içiyorum :) Zaten çok yedim :)

yarın sonucu görelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Şeritler güzel olmuş. Ama beyaz değilde gri tonda yaptırsan daha az dikkat çekmezmiydi acaba :)

Suspansiyon konusunda oynatma taraftarı değilim. Orjinal spor amortisör ve 3.5 yay yeterli olduğunu düşünüyorum. Benim tavsiyem koniden yana olur. Fiyat performans olarak ayarsız olan gayet makul durumda. Gerçi ayar atarım duruma göre dersen ayarlida güzel olur hani. Bütçeye göre orijinal spordan tercih yap derim

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Şeritler güzel olmuş. Ama beyaz değilde gri tonda yaptırsan daha az dikkat çekmezmiydi acaba :)

Suspansiyon konusunda oynatma taraftarı değilim. Orjinal spor amortisör ve 3.5 yay yeterli olduğunu düşünüyorum. Benim tavsiyem koniden yana olur. Fiyat performans olarak ayarsız olan gayet makul durumda. Gerçi ayar atarım duruma göre dersen ayarlida güzel olur hani. Bütçeye göre orijinal spordan tercih yap derim

Teşekkür Ederim Mehmet Abi...

İlkönce Gri olanını denedim, oda güzel oldu ama şeridi çekerken, kazaya kurban gidince, elimde yedeği bulunmayınca birazda mecburiyetten Beyaz oldu ;) yoksa Gri benimde tercihimdi...

Orjinal Amortisör üzerinde oynamaya başından beri karşı olan birisiyim, heleki yayları presletme, ısitma gibi işlemler eziyetten başka birşey değil, bu kadar beklememdeki amaç hem Amortisörlerin biraz daha eskımesi, hemde fahiş olan fiyatların düşmesi, hoş fiyatlar düşmüyor... Ama Ayarlı KONI ilk tercihim Abi..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Air olayı bana ters be HTŞ parkettiği yerde dururken güzelde, bana esas giderken güzel olacak, benim kullanım karakterime ters bana saaalaaam Yol Tutuş lazım... Dibine kadar indirmekle hem kendine hem arabaya eziyet ediyorsun, birazda Süspansiyon lazım...

En mantıklısı öne 5cm FK yay, Süha'nın yaptığı gibi

Kanka bendekiler coil-ex ;) FK ilk taktığım 5cm di ve 3gün sonra söktüm çok sertti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kanka bendekiler coil-ex ;) FK ilk taktığım 5cm di ve 3gün sonra söktüm çok sertti

pardon kanka benin aklım FK'larda kalmış ;) her neyse ısıtılan ve üzerinde oynanan Amortisörlerden çok daha verimlidir...

Bu konuyla alakalı senin düşüncelerin nelerdir kanka ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

pardon kanka benin aklım FK'larda kalmış ;) her neyse ısıtılan ve üzerinde oynanan Amortisörlerden çok daha verimlidir...

Bu konuyla alakalı senin düşüncelerin nelerdir kanka ?

Kanka düşüncemiz yaptıklarımızdan belli degil mi zaten ;) sertleştirilmiş amortisör veya sertlik ayarlı koni ile çok harika olur ;) lakin 5cm ile direksiyon tam turda sürtme yapıyor bilesin bizim 18 ler yada bende bu şekilde

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

z5m9O.jpg

5xYYS.jpg

:wub: :wub: :nazar: :nazar: Maşşallah.Çok yakışmış :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Abi şeritler çok yakışmış.. :good1:

Maşallah Strend'e :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hoş olmuş Kapadokya dada söylemiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Forumda kör üyemi var İlteber ;)

hahahaha Abi beğenmiyenleri Kara Liste'ye aldım, gece sahurdan sonra Davulcular evine gidince sibop kapaklarını çalıp, arabalarını çizeceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Elinize sağlık, sonuç müsbet. :):nazar:

Bir ben girişemedim cila işine bu yıl.

Sen hele gel bir gün de hallederiz.Ama 2.5 lt buz gibi cola olması lazım yoksa işimiz bitmez.Baştan sona çil çil parlatırız :D

hs8k5e.jpg

İlteber çok güzel olmuş.Araç boya koruma ve detailing işinde aslında kil olmadan olmaz.Ancak kil uygulamasından sonra da sadece hızlı cila yeterli olmaz.Mutlaka wax kullanılmalı

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sen hele gel bir gün de hallederiz.Ama 2.5 lt buz gibi cola olması lazım yoksa işimiz bitmez.Baştan sona çil çil parlatırız :D

İlteber çok güzel olmuş.Araç boya koruma ve detailing işinde aslında kil olmadan olmaz.Ancak kil uygulamasından sonra da sadece hızlı cila yeterli olmaz.Mutlaka wax kullanılmalı

Akan Abi Meguiar's'ın Cleaner Wax'ı var bende...

Yarışmada 1. Seçilince hediye etmişlerdi onu kullandım zaten ama kilden önce :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

dr bu ne ya :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...