Hüseyin Matur 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 dr bu ne ya Piyasada ürün bırakmamış. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 Piyasada ürün bırakmamış. kesinlikle 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Hoş olmuş Kapadokya dada söylemiştim. beğenmemek elde değil abi bence süper olmuş... Abi şeritler çok yakışmış.. Maşallah Strend'e :nazar: :wub: :nazar: Maşşallah.Çok yakışmış Beğendiğinize sevindim, Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Yok daha lazım olan çok fazla ürün var. Bunlardan sonra eklenenlerde oldu zaten. İlteber Kilden önce yapılan bütün herşey boşa gider.Kil silip süpürmüştür.Yeniden wax at 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 Bizim Ank işi ne oldu? Var mı gelişme? :p Bayramdan önce basalım. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2012 Dün İtibari ile 60.000km bakımı için gerekli Olan Filtreleri aldım,.. Özellikle Carbon Polen filtresi ve Motorcraf Yağ filtresi her yerde bulunmuyor... Bizim Ank işi ne oldu? Var mı gelişme? :p Bayramdan önce basalım. Uğrayamadım be HTŞ, ama aklımda her daim 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Eylül 2012 Yazar Paylaş 18 Eylül 2012 (düzenlendi) Bugün STrend 3. yaşına girdi... 3 Yıl'da 70000km. tekeri döndü... Anlaşılacağı Üzere bugün TUV'deydik.. İlk Muayenemizi olduk... Halıhazırdaki durumunu hiç bozmadan, saklamadan TUV'un yolunu tuttuk, kafamda 3 adet hafif kusur vardı, akabinde 4 hafif kusur ile geçtik.. 1- Standarttan 1.5cm yere yakın.. 2- Cam Filmi.. 3- Sis Farları Ayarsız... 4- Yan Şeritler.. Merak edenler için Şeritler sadece hafif kusur olarak geçti %30 renk değişikliğinde sadece Ruhsata işlenmesi gerektiğini öğrendim.. Beni şoke eden Standarttan 1.5cm yere yakın olması idi, bunuda aracın içine 4 kişi binerek ve teker ile çamurluk arasına takoz koyarak yaptılar... Normal şartlarda geçmeyeceğini söylediler... Ama aracın genel görüntüsü ve düzgünlüğünüde hesaba katarak bu arabayı Muayeneden geçirmessek ayıp olur dediler.. Zaten Muayeneden sonra 5 kişinin STrend'in başına toplanıp bana araç hakkında bilgi sorup, Genel görüntüsünden ziyade Motor ve Alt yürüyen aksamın bile bu kadar temiz olmasını nasıl başardın bu araba hiç yürümedi desek 3 yıl 70000km. geçmiş dediler. Tebriğimi aldıktan sonra satmayı düşündüğünde muhakkak haberimiz olsun demeleri ayrı bir gurur kaynağı oldu benim için... ARABAMI SEVİYORUM... Bugünde utandırmadı beni.... 18 Eylül 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Bugün STrend 3. yaşına girdi... 3 Yıl'da 70000km. tekeri döndü... Anlaşılacağı Üzere bugün TUV'deydik.. İlk Muayenemizi olduk... Halıhazırdaki durumunu hiç bozmadan, saklamadan TUV'un yolunu tuttuk, kafamda 3 adet hafif kusur vardı, akabinde 4 hafif kusur ile geçtik.. 1- Standarttan 1.5cm yere yakın.. 2- Cam Filmi.. 3- Sis Farları Ayarsız... 4- Yan Şeritler.. Merak edenler için Şeritler sadece hafif kusur olarak geçti %30 renk değişikliğinde sadece Ruhsata işlenmesi gerektiğini öğrendim.. Beni şoke eden Standarttan 1.5cm yere yakın olması idi, bunuda aracın içine 4 kişi binerek ve teker ile çamurluk arasına takoz koyarak yaptılar... Normal şartlarda geçmeyeceğini söylediler... Ama aracın genel görüntüsü ve düzgünlüğünüde hesaba katarak bu arabayı Muayeneden geçirmessek ayıp olur dediler.. Zaten Muayeneden sonra 5 kişinin STrend'in başına toplanıp bana araç hakkında bilgi sorup, Genel görüntüsünden ziyade Motor ve Alt yürüyen aksamın bile bu kadar temiz olmasını nasıl başardın bu araba hiç yürümedi desek 3 yıl 70000km. geçmiş dediler. Tebriğimi aldıktan sonra satmayı düşündüğünde muhakkak haberimiz olsun demeleri ayrı bir gurur kaynağı oldu benim için... ARABAMI SEVİYORUM... Bugünde utandırmadı beni.... Nice km lere.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın Maşallahı var.Önemli olan malına sahip çıkabilmek.Hiçbir şey kolay elde edilmiyor.O kadar para verip alıyoruz günümüzü gün ediyoruz.Bakmadan olmaz.Bakımlarını temizliği aksatmamak lazım. Bakımları da yapıldığına göre yola çıkmaya hazır canavar.Keyifli sürüşler Gökselcim... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Sen hele gel bir gün de hallederiz.Ama 2.5 lt buz gibi cola olması lazım yoksa işimiz bitmez.Baştan sona çil çil parlatırız İlteber çok güzel olmuş.Araç boya koruma ve detailing işinde aslında kil olmadan olmaz.Ancak kil uygulamasından sonra da sadece hızlı cila yeterli olmaz.Mutlaka wax kullanılmalı Bİ ara yanına geleyim Akan abi.... :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 (düzenlendi) Maşallah diyorum o halde,güle güle kullan ilteber 19 Eylül 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 hayırlı uğulu olsun hafif kusurların hiçbir zaman ağır kusura dönmesin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 Nice km lere.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın Maşallahı var.Önemli olan malına sahip çıkabilmek.Hiçbir şey kolay elde edilmiyor.O kadar para verip alıyoruz günümüzü gün ediyoruz.Bakmadan olmaz.Bakımlarını temizliği aksatmamak lazım. Bakımları da yapıldığına göre yola çıkmaya hazır canavar.Keyifli sürüşler Gökselcim... Maşallah diyorum o halde,güle güle kullan ilteber hayırlı uğulu olsun hafif kusurların hiçbir zaman ağır kusura dönmesin inşallah. Çok Teşekkür Ederim, darısı sizlerin başına inşallah Yorum bağlantısı
Altan Berkman 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 hayırlı uğurlu olsun bilyader,nice kilometrelere 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Halıhazırdaki durumunu hiç bozmadan, saklamadan TUV'un yolunu tuttuk, kafamda 3 adet hafif kusur vardı, akabinde 4 hafif kusur ile geçtik.. Sislerdeki xenon'lar ne oldu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 Sislerdeki xenon'lar ne oldu? e zaten sislerden lüks ışık ve ayarsız olarak hafif kusur yedik Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 e zaten sislerden lüks ışık ve ayarsız olarak hafif kusur yedik Xenon olması sıkıntı çıkarmadı yani. Hani farda olunca ağır kusur ya. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 Xenon olması sıkıntı çıkarmadı yani. Hani farda olunca ağır kusur ya. Farı bilmem sis farında sıkıntı çıkarmadılar... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Gözün aydın olsun. :nazar: :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Maşallah %30 u neye göre karar veriyorlarmış? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 Maşallah %30 u neye göre karar veriyorlarmış? Aracın ruhsattaki renginden başka bir renk'in %30 unu etkileyecek şekilde boya farklılığı olması gibi Sani... Abi cok tatli bu arabaheleki seritlerden sonra cok guzel oldu bence O senin tatlılığın elimde fazladan 2 takım daha ST şeridi var.. Halk Arabasına yakışır. Göndereyim mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Aracın ruhsattaki renginden başka bir renk'in %30 unu etkileyecek şekilde boya farklılığı olması gibi Sani... Tamam da, %30 nerelere tekabul ediyor, onu sormuştum. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 Tamam da, %30 nerelere tekabul ediyor, onu sormuştum. mesela ön kaput'a carbon kapladık diyelim tavandada folyo var desek bu arabada %30 u geçkin renk farkı oluşacağından muayeneden geçmez... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 takozu anlamadım, neresine takoz koyup neye baktılar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts