İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Hoş olmuş Kapadokya dada söylemiştim.

beğenmemek elde değil abi bence süper olmuş... :nazar:

Abi şeritler çok yakışmış.. :good1:

Maşallah Strend'e :nazar: :nazar: :nazar:

:wub: :wub: :nazar: :nazar: Maşşallah.Çok yakışmış :)

Beğendiğinize sevindim, Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yok daha lazım olan çok fazla ürün var.:D Bunlardan sonra eklenenlerde oldu zaten. :fiuw:

İlteber Kilden önce yapılan bütün herşey boşa gider.Kil silip süpürmüştür.Yeniden wax at :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bizim Ank işi ne oldu? Var mı gelişme? :p :p

Bayramdan önce basalım. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Dün İtibari ile 60.000km bakımı için gerekli Olan Filtreleri aldım,..

Özellikle Carbon Polen filtresi ve Motorcraf Yağ filtresi her yerde bulunmuyor...

gFbCR.jpg

Bizim Ank işi ne oldu? Var mı gelişme? :p :p

Bayramdan önce basalım. :p

Uğrayamadım be HTŞ, ama aklımda her daim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

z5m9O.jpg

5xYYS.jpg

Bugün STrend 3. yaşına girdi... 3 Yıl'da 70000km. tekeri döndü...

Anlaşılacağı Üzere bugün TUV'deydik.. İlk Muayenemizi olduk...

Halıhazırdaki durumunu hiç bozmadan, saklamadan TUV'un yolunu tuttuk, kafamda 3 adet hafif kusur vardı, akabinde 4 hafif kusur ile geçtik..

1- Standarttan 1.5cm yere yakın..

2- Cam Filmi..

3- Sis Farları Ayarsız...

4- Yan Şeritler..

Merak edenler için Şeritler sadece hafif kusur olarak geçti %30 renk değişikliğinde sadece Ruhsata işlenmesi gerektiğini öğrendim..

Beni şoke eden Standarttan 1.5cm yere yakın olması idi, bunuda aracın içine 4 kişi binerek ve teker ile çamurluk arasına takoz koyarak yaptılar...

Normal şartlarda geçmeyeceğini söylediler... Ama aracın genel görüntüsü ve düzgünlüğünüde hesaba katarak bu arabayı Muayeneden geçirmessek ayıp olur dediler..

Zaten Muayeneden sonra 5 kişinin STrend'in başına toplanıp bana araç hakkında bilgi sorup, Genel görüntüsünden ziyade Motor ve Alt yürüyen aksamın bile bu kadar temiz olmasını nasıl başardın bu araba hiç yürümedi desek 3 yıl 70000km. geçmiş dediler. Tebriğimi aldıktan sonra satmayı düşündüğünde muhakkak haberimiz olsun demeleri ayrı bir gurur kaynağı oldu benim için...

ARABAMI SEVİYORUM...

Bugünde utandırmadı beni....

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

z5m9O.jpg

5xYYS.jpg

Bugün STrend 3. yaşına girdi... 3 Yıl'da 70000km. tekeri döndü...

Anlaşılacağı Üzere bugün TUV'deydik.. İlk Muayenemizi olduk...

Halıhazırdaki durumunu hiç bozmadan, saklamadan TUV'un yolunu tuttuk, kafamda 3 adet hafif kusur vardı, akabinde 4 hafif kusur ile geçtik..

1- Standarttan 1.5cm yere yakın..

2- Cam Filmi..

3- Sis Farları Ayarsız...

4- Yan Şeritler..

Merak edenler için Şeritler sadece hafif kusur olarak geçti %30 renk değişikliğinde sadece Ruhsata işlenmesi gerektiğini öğrendim..

Beni şoke eden Standarttan 1.5cm yere yakın olması idi, bunuda aracın içine 4 kişi binerek ve teker ile çamurluk arasına takoz koyarak yaptılar...

Normal şartlarda geçmeyeceğini söylediler... Ama aracın genel görüntüsü ve düzgünlüğünüde hesaba katarak bu arabayı Muayeneden geçirmessek ayıp olur dediler..

Zaten Muayeneden sonra 5 kişinin STrend'in başına toplanıp bana araç hakkında bilgi sorup, Genel görüntüsünden ziyade Motor ve Alt yürüyen aksamın bile bu kadar temiz olmasını nasıl başardın bu araba hiç yürümedi desek 3 yıl 70000km. geçmiş dediler. Tebriğimi aldıktan sonra satmayı düşündüğünde muhakkak haberimiz olsun demeleri ayrı bir gurur kaynağı oldu benim için...

ARABAMI SEVİYORUM...

Bugünde utandırmadı beni....

Nice km lere.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın Maşallahı var.Önemli olan malına sahip çıkabilmek.Hiçbir şey kolay elde edilmiyor.O kadar para verip alıyoruz günümüzü gün ediyoruz.Bakmadan olmaz.Bakımlarını temizliği aksatmamak lazım.

Bakımları da yapıldığına göre yola çıkmaya hazır canavar.Keyifli sürüşler Gökselcim... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Sen hele gel bir gün de hallederiz.Ama 2.5 lt buz gibi cola olması lazım yoksa işimiz bitmez.Baştan sona çil çil parlatırız :D

hs8k5e.jpg

İlteber çok güzel olmuş.Araç boya koruma ve detailing işinde aslında kil olmadan olmaz.Ancak kil uygulamasından sonra da sadece hızlı cila yeterli olmaz.Mutlaka wax kullanılmalı

Bİ ara yanına geleyim Akan abi.... :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Maşallah diyorum o halde,güle güle kullan ilteber :nazar:

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

hayırlı uğulu olsun hafif kusurların hiçbir zaman ağır kusura dönmesin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Nice km lere.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın Maşallahı var.Önemli olan malına sahip çıkabilmek.Hiçbir şey kolay elde edilmiyor.O kadar para verip alıyoruz günümüzü gün ediyoruz.Bakmadan olmaz.Bakımlarını temizliği aksatmamak lazım.

Bakımları da yapıldığına göre yola çıkmaya hazır canavar.Keyifli sürüşler Gökselcim... ;)

Maşallah diyorum o halde,güle güle kullan ilteber :nazar:

hayırlı uğulu olsun hafif kusurların hiçbir zaman ağır kusura dönmesin inşallah.

Çok Teşekkür Ederim, darısı sizlerin başına inşallah

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sislerdeki xenon'lar ne oldu?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sislerdeki xenon'lar ne oldu?

e zaten sislerden lüks ışık ve ayarsız olarak hafif kusur yedik

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

e zaten sislerden lüks ışık ve ayarsız olarak hafif kusur yedik

Xenon olması sıkıntı çıkarmadı yani. Hani farda olunca ağır kusur ya.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Xenon olması sıkıntı çıkarmadı yani. Hani farda olunca ağır kusur ya.

Farı bilmem sis farında sıkıntı çıkarmadılar...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Maşallah :nazar:

%30 u neye göre karar veriyorlarmış?

Aracın ruhsattaki renginden başka bir renk'in %30 unu etkileyecek şekilde boya farklılığı olması gibi Sani...

Abi cok tatli bu arabaheleki seritlerden sonra cok guzel oldu bence :)

O senin tatlılığın ;) elimde fazladan 2 takım daha ST şeridi var.. Halk Arabasına yakışır. Göndereyim mi :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aracın ruhsattaki renginden başka bir renk'in %30 unu etkileyecek şekilde boya farklılığı olması gibi Sani...

Tamam da, %30 nerelere tekabul ediyor, onu sormuştum.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Tamam da, %30 nerelere tekabul ediyor, onu sormuştum.

mesela ön kaput'a carbon kapladık diyelim tavandada folyo var desek bu arabada %30 u geçkin renk farkı oluşacağından muayeneden geçmez...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...