İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 Vay kardeşim on numara olmuş valla benim ne zamandır aklımdaydıda araç tek kapılı...Güle güle kullan kardeşim... Kardeşim gerçekten çok kullanışlı, ayrıca araca ayrı bir dinamizm katıyor. tek kapılar için olup olmadığını araştırmak gereiyor Güzel olmuş Kanka Güle güle kullan . Eyvallah kardeşim. Tavsiye ettin gidip baktım. söylediğin kadar güzelmiş. fiyatıyla birlikte güzel bir alışveriş oldu sayende. Bu Can Uzunefe hepinizi batıracak Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Kardeşim gerçekten çok kullanışlı, ayrıca araca ayrı bir dinamizm katıyor. tek kapılar için olup olmadığını araştırmak gereiyor arkası sürgü kapı olan için bile var.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 arkası sürgü kapı olan için bile var.. olmazmı abi neler gördüm neler bugün herşey için seçenek var olmaz dediğin şeyi yapmış adamlar. Golf GTİ tamponunu birebir plastikten 350tl ye yapmışlar kapış kapış gidiyor Ama satıcının kanına girdim ST için'de herşey olacak o bulunmaz ST parçaların için kara günler biticek gibi Yok .... Yaptırırız Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 İlteber daha detaylı resimleride ekle kardeşim.Ya yok yok ekleme vazgeçtim sürekli masraf çıkarıyorsunuz bunuda eklemek gerekecek listeye offf Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 İlteber daha detaylı resimleride ekle kardeşim.Ya yok yok ekleme vazgeçtim sürekli masraf çıkarıyorsunuz bunuda eklemek gerekecek listeye offf Abi şiddetle tavsiye ediyorum. 70tl hesabıma havale yap 2 gün sonra Fırtına gri titanium X paketinde Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 Korhan Abiye yıllarca dedim ben bu parçaları sattığımın 2 katını satarım ancak focus için olanını ithal edelim dedim ithal etmedi bende işi bıraktım ottinger replica'sı a5 body kitini görseydin herhalde dibin düşerdi Harika hatta mükemmel ötesi . Firmayı bilior senden önce çoook alışveriş yaptı Kardeşim Ozan ile konuştum firma sahibi genç bir arkadaş onunda Focus kaç zamandır aklında olan birşeymiş kendisindede F2 var ST turuncusu kaplatmış, Bugün yarın forumumuzada katılacak. ben le konuştuktan sonra aklına iyice yattı haftaya China'e gidiyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Abi şiddetle tavsiye ediyorum. 70tl hesabıma havale yap 2 gün sonra Fırtına gri titanium X paketinde cık cık cık fiyatta fazla değilmiş yahu Korhan Abiye yıllarca dedim ben bu parçaları sattığımın 2 katını satarım ancak focus için olanını ithal edelim dedim ithal etmedi bende işi bıraktım ottinger replica'sı a5 body kitini görseydin herhalde dibin düşerdi Harika hatta mükemmel ötesi . Firmayı bilior senden önce çoook alışveriş yaptı Bu gidişle daha çok yapacağız gibi zaten.Marşpiyel olayını yapayım diyorum aslında.Hanımda batıracaksın bizi diyor bir yandan detailing malzemesi alıyorum bir yandan bunlar.yaz geldi masraflarda arttı tatil falan of of Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 cık cık cık fiyatta fazla değilmiş yahu Bu gidişle daha çok yapacağız gibi zaten.Marşpiyel olayını yapayım diyorum aslında.Hanımda batıracaksın bizi diyor bir yandan detailing malzemesi alıyorum bir yandan bunlar.yaz geldi masraflarda arttı tatil falan of of Yengede bize kızacak kocamı kandırıyorsunuz diye abi Rüzgarlığı bilemem ama Marspieli yaptırman gerekiyor. forumdan bir kaç arkadaşımda tavsiyem üzerine yaptırdı. çok memnun kaldılar Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Yengede bize kızacak kocamı kandırıyorsunuz diye abi Rüzgarlığı bilemem ama Marspieli yaptırman gerekiyor. forumdan bir kaç arkadaşımda tavsiyem üzerine yaptırdı. çok memnun kaldılar Göksel onu yaptıracağım zaten kafaya koydum.Ama aklımda olan birkaç şey daha var hepsini tek seferde halletmek istiyorum ve istanbula gelerek yapmak istiyorum bunu 150 tl yakarım fazladan hem sizleride görmüş olurum böylece Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2011 Yazar Paylaş 18 Haziran 2011 Göksel onu yaptıracağım zaten kafaya koydum.Ama aklımda olan birkaç şey daha var hepsini tek seferde halletmek istiyorum ve istanbula gelerek yapmak istiyorum bunu 150 tl yakarım fazladan hem sizleride görmüş olurum böylece bekleriz Abi ama gelmeden en az 1 hafta önce haber verki hem siparişleri hazırlatalım hemde organizasyon yapalım ufak çaplı Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 bekleriz Abi ama gelmeden en az 1 hafta önce haber verki hem siparişleri hazırlatalım hemde organizasyon yapalım ufak çaplı Tabi hazırlık opsiyonu olacak illaki şu durumları bir netleştireyimde Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Yakışmış İlteber güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 harika! Güle güle kullan İlteber abi. Can abi bende istiyorum bu rüzgarlıklardan (Mehmet abinin dediği gibi... ) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Haziran 2011 Yazar Paylaş 19 Haziran 2011 Yakışmış İlteber güle güle kullan. eyvallah fatih abi sanada alalım çok güzel olmuş abi ayrıca bir an önce senin marşpiyellerden istiyorum abi ama boyalı olsun Müsait olduğunda Telefon aç konuşalım Mustafa kolay iş harika! Güle güle kullan İlteber abi. Can abi bende istiyorum bu rüzgarlıklardan (Mehmet abinin dediği gibi... ) eyvallah Semihcim senin araç için olanı yoktu aldığım yerde internetten araştır. hiç düşünmeden siparişini ver. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Çok istediğim WRC Pedal Seti'nide Aradan çıkardım bugün Yakışmış İlteber Teşekkür ederim Lokman Abim Beğendiğine sevindim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Sağolasın Kardeşim on numara demişsen sen eğerki iş bitmiştir. Gönderelim sanada Emin ol o Arabaya lazım... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Kardeşim istersen alayım Ç.kalede veririm sana kargo masrafınıda çıkarırsın ne diyorsun ? Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Bende gecen hafta taktırdım marşpiyelleri ilk başta gozume kaba, buyuk gozuksede bıraz bekleyınce arabayı yıkatınca gozum alıstı super durdu, ustune bırde arabayı 3.5 cm kadar daha ındırdım, muazzam yol tutus ve goruntu 10 oldu, fotolatrı atıcam en kısa zamanda.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Pedal seti çok güzel olmuş Hayırlı olsun göksel Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Çok güzel olmuş ilteber güle güle kullan Yalnız birşeyi merak ediyorum,bu pedalların,bizim plastiklere göre ıslakta-kuruda bir farkı varmı? onur zaten bu pedallarda gorsellikten ziyade amac kaymayi en aza indirmek ozellikle islak ayakkabi ile denedim sonuc normal plastik pedala gore cok daha iyiydi..tek eksisi alisma evresi normal plastik pedallara gore ayak hareketleri degisiklik gosteriyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Bende gecen hafta taktırdım marşpiyelleri ilk başta gozume kaba, buyuk gozuksede bıraz bekleyınce arabayı yıkatınca gozum alıstı super durdu, ustune bırde arabayı 3.5 cm kadar daha ındırdım, muazzam yol tutus ve goruntu 10 oldu, fotolatrı atıcam en kısa zamanda.. çokta ince birşey olmasıda iyi değil bence varlığı ile yokluğu belli belirsiz birşey oluyor. Aracı kaslı göstermesi gerektiğini düşünüyorum bir marspielin. Resimleri bekliyorum Pedal seti çok güzel olmuş Hayırlı olsun göksel Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 (düzenlendi) Şimdilik fotolar bunlar, son ilavelerden sonra yolda herkes arabayı sormaya başladı Bu arada senin konuya ekliyorum ama kendi konumda ana başlığın altında kalan sonradan yapılan işlerin yazıldıgı yeri nasıl değiştiriyoruz? 27 Haziran 2011 tarihinde Serkan Yava? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Bu arada senin konuya ekliyorum ama kendi konumda ana başlığın altında kalan sonradan yapılan işlerin yazıldıgı yeri nasıl değiştiriyoruz? Orayı değiştiremiyorsunuz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts