İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
Abi falan deme yahu :nazar: çok yaşlı oluyorum o zaman direk Akan yeterli Göksel.Görsellik açısından kesinlikle 18 tercih ederim heleki Erkanda canlı canlı görünce.Sizin araçlarda 18' kurtarabilir sonuçta dizel ama benim araç benzinli olunca yerinden kalkmaz sanırım heleki düplü birde.Mecbur 17'yöneleceğim gibi ama bilmiyorum bende senin gibi.St inanılmaz güzel ama artık heraraçta fazlasıyla var biraz farklı modellere kaymak lazım artık.Rs çok şık bencede.İkimizin araç renkleri aynı beyaz nasıl dururki :unknw::)

tamam Akan diyelim sana o zaman :nazar: sonuçta erkan'nın arabası'da benzinli ve tüplü öyle Aman aman çekiş kaybıda yok yani öyle yerinden kalkmıyacak seviyelerde değil e zaten sende performanslı kullanan adam değilsin hazırla kendini birdahaki yaza 18 jantlara ben sana aldırıcam :nazar:

RS de güzel ST'de ikisi arasındaki fark artık zevk meselesi. OEM jant olunca araçta replikalara göre daha belirgin rahatlık oluyor. Kilo farkı bazı replikalara göre neredeyse jant başına 2-3 kilo fark ediyor.

Ford OEM RS 18" Jantlar hakkında bilgi

http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_rs_al...eels_parts_610/

çok yararlı bir bilgi gerçekten Mehmet abi ama şöyle söyleyim benim aldığım Replica orjinal S-Max jantından 1kg daha hafif :f1: yaklaşık 5000km. bu jantları kullandım 2 defa Rot Balans'a girdim hiçbir sıkıntı yok hala ilk aldığım gün gibi. Bence Replica Jantlarıda sınıflandırmak gerekiyor. Örneğin benim aldığım jant Jaws marka bugün Mercedes'e jant yapan bir firma

Yakında Fırtına Gri ST üçlemesi olacak inşallah.. :) Keşke banada uğrasaydınız resim çekerdik güzel olurdu

Mehmet Abi geçenlerde Otopark'ta başıma gelenleri bir bilsen arabayı bıraktığım yere gittiğimde bir afalladım anlatamam aynı renk St body Kitli bir focus tam yanıma parketmiş bende böyle bir olasılığın 1000de1 olacağını düşünerekten kapılarını açmaya zorladım. tavanında Sanroof'u görünce uyandım işi bir baktım benim araba yan tarafta :good1: resimlerini bir ara yüklerim

Yorum bağlantısı
Akan Belen
tamam Akan diyelim sana o zaman :police: sonuçta erkan'nın arabası'da benzinli ve tüplü öyle Aman aman çekiş kaybıda yok yani öyle yerinden kalkmıyacak seviyelerde değil e zaten sende performanslı kullanan adam değilsin hazırla kendini birdahaki yaza 18 jantlara ben sana aldırıcam :police:

Erkanın aracını bir kullanmak lazım aslında net olarak anlamak için.Yok göksel çok sakin kullanan biri değilim aracı.bununla ilgili konu açmıştım şu an bile bazen yetersiz geliyor bana araç.17-18 karar vermek çok zor ama kullanılan yollarıda hesaba katınca benim için en mantıklı 17 olur gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Her Replika için söylemedim. Ama replikanında repklikası olan jantlar var onlardan kaçınmak lazım. Avrupa replikaları fena olmuyor. En azından TÜV gibi standartların onayından geçiyor. Uzak doğu replikaları biraz sakıncalı. Ben alıp takmam açıkcası. Jant ve lasitk konusunda çok titizim nedense.

yeni focus'un "focus" yazısından aldım abi, gayet güzel oldu tavsiye ederim :hohoho:

Hayırlı olsun güle güle kullan. Yeni nesil focus yazısı güzel daha spor bir ruh var..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
yeni focus'un "focus" yazısından aldım abi, gayet güzel oldu tavsiye ederim :lol2:

Mustafa benim focus yazısı bile fazlalık duruyor orada sökmeye vakit bulamıyorum :D

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Zevk meselesi ama ben de sevmiyorum Rs jantları,st ler gerçekten çok yakışıyor bu arabalara.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Zevk meselesi ama ben de sevmiyorum Rs jantları,st ler gerçekten çok yakışıyor bu arabalara.

+1299

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün itibari ile Işıklı Focus ST Vites Topuzu (OEM) ve WRC Zetec Arka tampon eki (OEM) işini hallettim. İşlerimin yoğunluğundan şimdilik Montajı için uğraşamıyacağım en yakın zamanda Halletmeye çalışacağım

Yorum bağlantısı
Ahmet Berksoy Çabuk

Hayırlı olsun güle güle kullanın :lol2:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Şimdilik ST tampon bulamadım. Siparişini verdim Bayram sonunda gelecek bir Aksilik olmassa WRC tampon ve ST tampon için bir türlü karar veremedim bende ikisini birden alıyım dedim. Sıkılınca değiştirip değiştirip kullanırım :lol2:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Bu difrüzörü st tampona çaktım mı olay tamamdır. :lol2:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Bu difrüzörü st tampona çaktım mı olay tamamdır. :lol2:

iyide tamponlar zaten aynı ne diye bu Difizörü ST tampona çakayım :D

Vay kardeşim hayırlı olsun...

Hemende yatağın üstüne atmısın difüzörü :D

Borcum var diyosun kanıma giriyosun..sırada ne var...:p

Eyvallah kardeşim. Gece Beraber yatıcaz Yıkadım, pakladım mis gibi oldu ;) şu sıralar yay arıyorum, Bulabilirsem sırada yay var zaten ST tamponun siparişinide verdim geriye ST direksiyon kaldı :)

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

O virüs 1.5 yıldır kanımda geziniyordu ama Antibiyotik yoktu. Antibiyotikte Bulunca Çaresini düşünmeye başladık :lol2:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ST difüzör farklı tabii ki de ama sen şöyle diyosun ST tampon alıp BU difüzörü çak kapişş :)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Ben tampon da daha farklı ekler falan var diye biliyordum. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

2.5 Focuslar'da sadece ST ile arasındaki fark Difüzör olması çizgiler ve hatlarda bir farklılık yok. tamam ben anladım o zaman sen şunu diyorsun Bu difüzörü taktınmı ST tampona gerek yok :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

iyi yapmışsın, hayırlı olsun :) Alinin çektiği videoya baktımda benim difüzöründe bi müdehaleye ihtiyacı var, en azından siyah folyo gibi birşeye...

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Hayırlı olsun. Vites topuzundan bir adet biz de alsak, olmaz mı? :angry:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Gerçekten çok güzel parçalar vites topuzu harika stok varmi acaba ellerinde aldığınız yerin

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

İlteber hayırlı olsun bekleyemedin dimi iki gün daha ben yarın boya işlemini halledip montajı tamamlayacağım.Eksoz işi kalacak gibi görünüyor yarın

İlteber komple mi boyasak yoksa alttaki gri yer kalsamı acaba karar veremedim. yarın önce altını boyamadan deniyeceğim eğer güzel gelirse gözüme öyle bırakacağım olmazsa boyuyacam hepsini bakalım yarın ki ruh halime bağlı olacak galiba

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...