İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Akan Belen

Çok güzel oldu Göksel araç nazar değmesin.Kısa sürede birçok olayı gerçekleştirdin.Kıskanıyorum ama ben burda hiç bişi yapamıyorum elim kolum bağlı valla. Şu arkadaşın göğüs kısmının daha geniş açılı resmi varmı acaba Siyah klima paneli ve alttaki gri olan kısım mat siyaholmuş nasıl yapıldı bu acaba rezistans tuşundan anladığım kadarıyla kaplama gibi değil ama

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Yayların oturması için ben,Can,Süha arkada oturacağız ufaktan bir uzun yol 3,5cm değil 7 cm oturur o arabanın arkası. :D

Ghia ların orjinal plastik rengi o kaplama değil.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Teşekkür Ederim Akan darısı başına, Bitmedi durmak yok yola devam :D

Akan Makyajlı Ghia'ların ön konsolunun orjinali bu şekilde

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

oooo Maşallah neler yapılmış neler, hepside güzel olmuş. tekrar Maşallah :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
oooo Maşallah neler yapılmış neler, hepside güzel olmuş. tekrar Maşallah :p

Teşekkür Ederim Lokman Abim

Amortisörlerin patlamasını 4 gözle bekliyorum :superman:

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Teşekkür Ederim Akan darısı başına, Bitmedi durmak yok yola devam :D

Akan Makyajlı Ghia'ların ön konsolunun orjinali bu şekilde

Bunu bilmiyordum :D

İlginç valla bende bu şekle getirmek istiyorum.Guya bizimkiler sonradan çıktı.millet bunu orjinal kullanıyor pöhhh

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hadi hayırlı olsun.. güle güle kullan inşallah. Vogtland iyi seçim. 1 haftaya kalmaz ön-arka oturur.Orantılı basılıyor araç merak etme. Sadece otopark girişlerind evs ST tampona dikkat e hep ön-altı sürtecek :good1:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hadi hayırlı olsun.. güle güle kullan inşallah. Vogtland iyi seçim. 1 haftaya kalmaz ön-arka oturur.Orantılı basılıyor araç merak etme. Sadece otopark girişlerind evs ST tampona dikkat e hep ön-altı sürtecek :good1:

Hatta en iyisi diyebiliriz. Ön tamponu orjinal haliyle defalarca altını ve önünü vuran birisi olarak yaydan sonra başıma neler gelecek acaba :)

hayırlı olsun abi, çok güzel olmuş maaşallah.

Teşekkürler Mustafa sende Kurtul şu Aptal yaylarından

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Dün WRC tampon ekinin montajını tamamladık. Fakat Montaj'dan kaynaklanan sorunlar olduğun bir kaç yerinde açıklık kaldı. Üstelik taktırdığım yerde Orjinal WRC focus vardı arasan bulamassın. Ustaya bakıp yapmasını söyledim. Ona bile üşendi :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Güzel olmuş, oturmayan yeri göremedim resimde, ama sendeki tampon ekinin plastiği daha koyu değilmiydi :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Mehmet Abi resimleri çok detaylı çekemedim çeki demiri kapağının ve sağ tarafının kıvrımlı bölümü 2mm. kadar açık kaldı,üst taraflardan 1mm. kadar açıklık kaldı. Evet Abi daha koyuydu. Fırtına Gri WRC lere baktım. Bu renkti difüzör rengi :p aa aklıma gelmişken ST el freni kabzasınıda paylaşayım :unknw:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
eksoz işi de oldumu tamamdır abi. :p

onun için acele etmiyorum Mustafa kafamda başka bir plan var :unknw:

senin Kargo geldimi ?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Güzel duruyor Göksel.Resimde belli olmuyor açıklık.Bu tadımlık sanırım.Asıl mod farklı olacak sanırım gökselde rs diyesim geliyor ama sanırım st arka tampon ve difüzör olur sanırım bundan sonrası

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi ST'de karar kıldım. RS işi çok zahmetli iş ST arka tamponum gelene kadar WRC tamponu ile hevesimi almış olucam. Renkdaşışız zaten senin arabaya cuk diye oturur :D Benim ST arka tampon gelince verdim gazı sana hadi bakalım :D

ST EL FRENİ KABZASI

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi mekan Bahçelievler Omsa Tuning gidip selamımı söyle 25tl'ye al pedal setini, veyahutta işe gittiğiniz zaman yolunun üzeri uğrayıverirsin müsait bir zamanda

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yarın gelicem ama Levent eski sanayide olacağım Abi Bahçelievler çok ters kalıyor. Heleki bu Ramazan trafiğinde :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...