İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Çok güzel olmuş. Güle güle kaldırın. (Yanlış anlaşılmasın. El freninden bahsediyorum) :)

Daha bitmedi. Var yapılacak şeyler..:)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kardeş hayırlı olsun. Çok güzel oldu aynen egzozlarıda bir an önce yaptırman dileği ile diyorum. Mercekli far ve mp3 çalar bir teyp lazım :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Kardeş hayırlı olsun. Çok güzel oldu aynen egzozlarıda bir an önce yaptırman dileği ile diyorum. Mercekli far ve mp3 çalar bir teyp lazım :)

tüm karizmayı çizdirdin kanka yaa :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Kardeş hayırlı olsun. Çok güzel oldu aynen egzozlarıda bir an önce yaptırman dileği ile diyorum. Mercekli far ve mp3 çalar bir teyp lazım :lol2:

İlteber Sony MP3 düşüncen varsa Alper'le görüşmen dileğiyle. Sıfır kilometre Sony'si var elinde. Aracı alır alamz tesisat yaptırdığından boşda. Bir görüş istersen. Biliyorsun Serhat'ta Sony'e geçti, ses çok değişti demişti. Görüntüde keza öyle..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Yok yok bitti daha ne yapıcam ki :lol2:

Mercekli far, dijital klima, egzos, sony mp3 vs. vs.

En kötü klima olmaz. AMa diğerleri olmalı. :rofl:

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Abi idolümsün :rofl: arabaya ne yapmayı düşünsem bakıyorum senin başlığa kesin yapmışsındır diye :p

Önce jantlarını çaldım :lol2: şimdi iyice aynısnı yapacam senin focusun dur bakalm :dance3:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
Bizim Alper Uzun'da değilmi Abi ? yarın bir arayayım ozaman

Evet, yarın bir ara konuşmakta fayda var. Piyasadan alacağına, güvenebileceğin temiz bir ürün almış olursun. Hatta o FlyAudio'ya terfi etti. Elinde birde Pioneer DVD var. Profesyonel bir cihaz. Bizim konsola uygun oval alana oturtacak çerçeveside var. Bir konuş işte sen. Alper'e kefilim her türlü biliyorsun zaten. Hemde bir yanına uğra arabasını son halini bir gör. Foruma pek giremiyor. İşleri çok yoğun ama ittire kaktıra benim zorlamamla bir çok şey yaptık sonradan onun araca :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

ilteber gayet güzel olmuş ellerine sağlık, beni aradığında baya üzülmüştüm potluk var oturmadı dediğinde ne varki bunda resimlerden hiç bir şey belli değil eminim sen abartıyorsundur. neyse cumartesi araçları yan yana çekelim olurmu. detaylı karşılaştırırız. ama bence sen abarttın be resimlerde açıklık göremedim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
İlteber Sony MP3 düşüncen varsa Alper'le görüşmen dileğiyle. Sıfır kilometre Sony'si var elinde. Aracı alır alamz tesisat yaptırdığından boşda. Bir görüş istersen. Biliyorsun Serhat'ta Sony'e geçti, ses çok değişti demişti. Görüntüde keza öyle..

canavar :good1: yada 1000TL verecen dandik bir teyp alıcaksın veya 2000TL verip adam gibi teyp alacaksın.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Sony nin sesi gerçekten çok güzel,yeni modeller de bas tiz mid ayarı olması da cabası,kendisi de test etti benim araba da 1000 tllik çakma Çin e vereceğine orjinal Sony taktırması bence daha güzel olur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Orjinal Pioneer DVD'de var. Sony'den çok daha kaliteli :beee: Hangisini isterse paşa gönlü bilir artık.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
İyi günlerde kullan.Hepsi gayet güzel olmuş.

Teşekkür ederim oktay abim

Güzel olmuş kardeşim Güle güle kullan...:)

Umarım açıkllıklarıda halledersin..

sinek işte ufak ama mide bulandırıyor erkanım önmüzdeki hafta halledicem inşallah

ilteber gayet güzel olmuş ellerine sağlık, beni aradığında baya üzülmüştüm potluk var oturmadı dediğinde ne varki bunda resimlerden hiç bir şey belli değil eminim sen abartıyorsundur. neyse cumartesi araçları yan yana çekelim olurmu. detaylı karşılaştırırız. ama bence sen abarttın be resimlerde açıklık göremedim.

Abi resimlerde pek belli olmuyor. iftar yemeğinde yakından inceliyince demek istediği anlıyacaksın. ufak tefek şeyler işte ama mide bulandırıyor

Abi idolümsün :D arabaya ne yapmayı düşünsem bakıyorum senin başlığa kesin yapmışsındır diye :p

Önce jantlarını çaldım :nazar: şimdi iyice aynısnı yapacam senin focusun dur bakalm :dance3:

Estagfurullah Aklın yolu birdir Ergin :D sana tavsiyem sabırlı ol acele etme

Evet, yarın bir ara konuşmakta fayda var. Piyasadan alacağına, güvenebileceğin temiz bir ürün almış olursun. Hatta o FlyAudio'ya terfi etti. Elinde birde Pioneer DVD var. Profesyonel bir cihaz. Bizim konsola uygun oval alana oturtacak çerçeveside var. Bir konuş işte sen. Alper'e kefilim her türlü biliyorsun zaten. Hemde bir yanına uğra arabasını son halini bir gör. Foruma pek giremiyor. İşleri çok yoğun ama ittire kaktıra benim zorlamamla bir çok şey yaptık sonradan onun araca :)

Bugün konuştum Abi satmayı pek düşünmüyor. Aracı satarken üzerine orjinal Sony'sini koyup öyle satmayı planlıyor.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Teşekkür Ederim Sadık Abi, Daha iyileri sizlerin olsun inşallah, Abim sana tavsiyem Çok iyi kendine Strateji belirliyeceksin. Saman altından su yürütüp, alıp taktıracaksın yenge gördüğünde iş işten geçmiş olacak, Aynı taktiği olay unutulduktan sonra birkez daha gerçekleştireceksin, Sonrasında bu herifle başa çıkılmayacak diyecek yenge uğraşmıyacak birdaha ne hali varsa görsün olacak :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)
Teşekkür Ederim Sadık Abi, Daha iyileri sizlerin olsun inşallah, Abim sana tavsiyem Çok iyi kendine Strateji belirliyeceksin. Saman altından su yürütüp, alıp taktıracaksın yenge gördüğünde iş işten geçmiş olacak, Aynı taktiği olay unutulduktan sonra birkez daha gerçekleştireceksin, Sonrasında bu herifle başa çıkılmayacak diyecek yenge uğraşmıyacak birdaha ne hali varsa görsün olacak :D

Sen evlenince öyle yaparsın.. Bekara hatun boşamak kolay demişler atalar :D Şimdi ne yaptın ettin arabana herşeyi yaptır. Sonrasında evlenince garantisi yok :)

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi kendi başına istediği gibi gidip hepsini yapabiliyor.

ey ilteber baksana adamı ne ile tehdit etmiş yengem farkındamısın "kendide alışverişe çıkacakmış" bunun nedemek olduğunu evlenince anlarsın. allah nasip ederde senin o günlerini görürsem bunları sana hatırlatıcam.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün yakından baktık, gerçekten çok güzel olmuş yapılanlar. Maşallah :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
bugün yakından baktık, gerçekten çok güzel olmuş yapılanlar. Maşallah :p

Teşekkür ederim Lokman Abim

abi kendi başına istediği gibi gidip hepsini yapabiliyor.

ey ilteber baksana adamı ne ile tehdit etmiş yengem farkındamısın "kendide alışverişe çıkacakmış" bunun nedemek olduğunu evlenince anlarsın. allah nasip ederde senin o günlerini görürsem bunları sana hatırlatıcam.

Mercekli Titanium X paket Far ve Stop'lardan sonra arabaya bir Alllah Kuruşu Masraf yapmıyacağım söz Mehmet Abi :good1: Sonra Kendime bir Helal süt emmiş Kız bulup Arabayı satıp evlenicem, gidicem En C-Max'inden alıcam :p

Sen evlenince öyle yaparsın.. Bekara hatun boşamak kolay demişler atalar :) Şimdi ne yaptın ettin arabana herşeyi yaptır. Sonrasında evlenince garantisi yok :)

Yok Abi ben bekarken hevesimi aldım :D C-Max alıcam nasıl olsa onu Modifiye edemem ST-RS'de neymiş :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün Çift Çıkış Egsoz Uygulamasınıda Başarıyla tamamladık. %50 eşit miktarda her iki çıkıştanda salınımı gerçekleştirdik bu biraz bizi uğraştırdı ama yapılabileceğinide görmüş olduk.

21521074.jpg

43064257.jpg

17007911.jpg

ve Son Hali

11114735.jpg

88585821.jpg

26587957.jpg

62385787.jpg

83124547.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...