İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Gerçekten güzel olmuş. kazasız belasız kullanın...

bende şu borçlarımı bi halledersem mondeo ma makyaj yapacam da hele sabrediyorum. sizin resimlerinizden ilham alıyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

maşallah çok güzel olmuş ilteber maliyet nekadar oldu işçilik baya güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Çok güzel olmuş İlteber, güle güle kullan inşallah. Bu difüzörün hakkı çiftli egzoz uygulmasıdır. Gayet yerinde bir karar olmuş. Cuk diye oturmuş.

Bana sorarsan ST arka tampona gerek kalmadı. Ama yinede tercih meselesi. Ona yapacağın masrafla başka bir operasyon yaparsın derim.

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Bana biraz abarti gibi geldi ama tercih meselesi sonucta,performans ne kadar fark etti acaba?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

tek kelimeyle harika olmuş. Gökhan ustanında ellerine sağlık.

Maşallah :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Maşallah. :flowers:

ST'yi geçmiş, RS gibi olmuş bu. :)

Abicim birazda RS esintileri olsun istedik :good1:

güzel olmuş

teşekkür ederim Abi sanada yakışır :)

:good1: İlteber Maşallah güzel olmuş güle güle kullan.

Teşekkür Ederim Adnan Abim

Çok güzel gözüküyor,elinize sağlık... :good1:

Teşekkür Ederim. cebime sağlık cebime :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

aracı bugün yakından inceledim. fotoğraflardan çok çok daha güzel kesinlikle. Maşallah iyi günlerde kullanmaya devam et kardeşim.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Gerçekten güzel olmuş. kazasız belasız kullanın...

bende şu borçlarımı bi halledersem mondeo ma makyaj yapacam da hele sabrediyorum. sizin resimlerinizden ilham alıyorum :flowers:

Teşekkür Ederim. Biz'de İlham alarak yaptık. İlham gerekli :good1:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Harika olmuş İlteber. Güle güle kullan.

Teşekkür Ederim Murat Abi kesinlikle senin arabaya daha çok yakışacaktır :flowers:

maşallah çok güzel olmuş ilteber maliyet nekadar oldu işçilik baya güzel olmuş.

İşcilik Paha biçilemez Abi gerçekten, İnan Ustanın bu kadar ilgilenmesi beni yordu. En sonunda ben karışmıyorum kafana göre yap dedim :good1:

250TL ye maloldu. Ama inan daha fazlasını hakediyor. Yaklaşık 3 saat süren bir işciliğin ürünü

maliyeti ne oldu. 4lü olması iyi olmış

250TL en az 10 Adet egsoz ucu denedim kesinlikle en yakışanı buydu.

Tekli zaten sırıtırdı o difüzörde...Kafaları kaça aldın kardeşim..:good1:

İşcilik 150TL

Egsoz Uçları 100TL

dediğin gibi Kardeşim Tekli egsoz çok Yalan duruyordu. Yaptırmak isteyenler kesinlikle Bundan başkasını düşünmesin derim

harika olmuş abi güle güle kullan

Teşekkürler Sinancım

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Göksel bunu sakın bozma.. Muhteşem olmuş.. güle güle kullan..

Fatih 3 ay sonra ST Arka tampon alma durumum var. Ama birçok arkadaş senin gibi bu şekili sakın bozma diyor. bilmiyorum daha karar veremedim sırf hevesimi almak için bu şekilde bir uygulamaya gittim asıl hedefim ST tampondu ama görünen o ki bu şekilde yola devam :good1:

Erkan hoca Fusion'a gider mi böyle bir egsoz?

Egsoz için yorum yapmayacağım. :)

böyle bir egsoz uygulaması benim Kanaatimce Difüzör Uygulaması olmadan yakışmaz düşüncesindeyim

Çok güzel olmuş İlteber, güle güle kullan inşallah. Bu difüzörün hakkı çiftli egzoz uygulmasıdır. Gayet yerinde bir karar olmuş. Cuk diye oturmuş.

Bana sorarsan ST arka tampona gerek kalmadı. Ama yinede tercih meselesi. Ona yapacağın masrafla başka bir operasyon yaparsın derim.

Abi sendemi :flowers: Valla görünen o ki bu şekilde noktayı koyucaz gibi gören herkes ST tamponun gereksiz olduğunu düşünüyor. Bu WRC tamponunda çok merağım vardı o merağımı gidermek için bu uygulamaya gittim asıl hedifim bildiğin gibi ST tampondu. Dediğin gibi Bi-Xenon, Ledli Stop olayına bütçemi ayarlayım bende :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Göksel bunu sakın bozma.. Muhteşem olmuş.. güle güle kullan..

Fatih farlarını satmıyormusun bana ? :flowers:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aynen goksel abi tek eksigin onlar ve 18 inch jantların a unutma bu kadar uygulamaya st veya rs

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...