İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
  Burak Erdin yazdı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkürler Burak

Ahmet Kıyak yazdı:
Bu güzelliğe göre verilen para hiçbirşey değil bence.

Vayy Ahmet Abim, çok sağolasın inanki tam senin gibi düşünüyorum, Düşündüğün şeylerin olması ve güzel bir işcilikten sonra ortaya çıkan Muhteşem görüntü oluşunca Paranın bir değeri kalmıyor. Basit gibi görünen bu işlem tam 3 saat sürdü. Bence fazlasıyla bu parayı hakediyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
  İ.Göksel Yaman yazdı:
İşcilik Paha biçilemez Abi gerçekten, İnan Ustanın bu kadar ilgilenmesi beni yordu. En sonunda ben karışmıyorum kafana göre yap dedim :flowers:

250TL ye maloldu. Ama inan daha fazlasını hakediyor. Yaklaşık 3 saat süren bir işciliğin ürünü

fiyat iyi imiş bende senin eksoz uçlarının bir değişik modelini buldum steel 812/274 modeli aynı ona benziyor kesik, ama yanda kalanlar birazdaha kısa fiyat olarak 80 tl tekine diyince vaz geçtim. değişik bir eksoz ucu tasarımı var kafamda var eğer onu hayata geçirebilirsem kendim kafama göre yapmayı planlıyorum. uçları ben bir halledeyim senin usta ile montaj için görüşürüz işçilikleri çok hoşuma gitti.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Serkan Yavaş yazdı:
Bana biraz abarti gibi geldi ama tercih meselesi sonucta,performans ne kadar fark etti acaba?

e bitanede olumsuz yorum aldık :good1: Teşekkür ederim yorumun için Serkan, Performans olayını Yazılımla çözdüm, Egsozdan aldığım Performans sadece rolantide çalışırken güzel bir uğultunun gelmesi oldu tamda aradığım bir sesti.

Fatih Uzun yazdı:
Güle güle kullan,güzel olmuş.

Teşekkürler Fatih Abicim

Lokman Ceritlioğlu yazdı:
tek kelimeyle harika olmuş. Gökhan ustanında ellerine sağlık.

Maşallah :flowers:

Teşekkürler Lokman Abim, Gökhan Usta gerçekten işini severek yapan Aldığı parayı sonuna kadar Hakeden bir usta. Gözüm kapalı yaptığı işciliğe kefil olacağım bir usta

Süha Demirtaş yazdı:
aracı bugün yakından inceledim. fotoğraflardan çok çok daha güzel kesinlikle. Maşallah iyi günlerde kullanmaya devam et kardeşim.

Allah razı olsun kardeşim yayında ve yapımda seninde bayağı yardımların oldu :good1: Bu arabada seninde emeğin çok fazla

Mert Can Üzger yazdı:
Gerçekten on numara olmuş... Güle güle kullan.

Eyvallah Birol :)

Uğur Çınar yazdı:
aynen goksel abi tek eksigin onlar ve 18 inch jantların a unutma bu kadar uygulamaya st veya rs

Kış lastiklerimi takınca, Jantları ve lasikleri satıp, bidahaki yaza Orjinal ST veya RS jantı almayı planlıyorum

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Mehmet Kazancıoğlu yazdı:
fiyat iyi imiş bende senin eksoz uçlarının bir değişik modelini buldum steel 812/274 modeli aynı ona benziyor kesik, ama yanda kalanlar birazdaha kısa fiyat olarak 80 tl tekine diyince vaz geçtim. değişik bir eksoz ucu tasarımı var kafamda var eğer onu hayata geçirebilirsem kendim kafama göre yapmayı planlıyorum. uçları ben bir halledeyim senin usta ile montaj için görüşürüz işçilikleri çok hoşuma gitti.

Abi benimde Egsoz uçlarım Paslanmaz Krom STEEL marka kesinlikle çok kaliteli bir ürün, Ayrıca beğendiğin Egsoz ucunun resmini bana gönder Ustama daha ucuza getirtiriz, Aynı Egsoz Ucu'nu ben alsaydım 150Tl'ye Maloluyordu. İşcilik olarak'ta Kafan çok rahat olsun, Ben bukadar Simetri hastası bir Adam görmedim, Az sağamı bakıyor demez olaydım hemen üşenmedi kesti biçti tekrar, ayar yaptı :flowers:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)
  Erkan Uludağ yazdı:
Valla Hüseyin bey ne yalan söyliyim düşünmedim değil yerleride hazırdı ..Egzozlarıda bulmuştum ,tam tampon kavisindeydi çift egzoz ilteberinki gibi..

Arka tampon alt reflektörlerin olduğu yere çuk otoruyordu ,yalnız ufak bir operasyon gerekiyordu reflektörlerin yerinin kesilmesi gerekiyor,niyetlendim yapacaktım ama aracı sattım...:wub:

Lokman Arbinin ki gibi köşeli bir egzos çıkışı güzel olabilir ancak 2 adet yapmak gerekir, kedi gözlerini iptal etmekde sakınca olmaz. :yes:

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

150 lira işçilik 100 lira malzeme parası olarak yazılmış. Malzeme sadece kafalar mı?

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Mehmet Özyürek yazdı:
İlteber çok beğendim.. Çok güzel olmuş.. Güle güle kullan..

Çok Teşekkür ederim Mehmet Abim, beğendiğine sevindim

Akan Belen yazdı:
Çok güzel olmuş çift olması dahada yakışmış.Güle güle kullan

sana daha çok yakışır emin ol :)

Murat Ersel Çevik yazdı:
Bayramdan sonra yapalım İlteber.

:) geç bile kaldın

Adem Türkmenoğlu yazdı:
Çok güzel olmuş,Görüntü ve işçilik 1o numero...

Teşekkürler

Hüseyin Matur yazdı:
150 lira işçilik 100 lira malzeme parası olarak yazılmış. Malzeme sadece kafalar mı?

evet kafalar ama sağ tarafa uzatılan boru'da var işin içinde o işcilik fiyatına dahil sanırım

Oktay Toker yazdı:
Güzel olmuş.İyi günlerde kullan. :good1::):good1:

Teşekkürler Oktay Abim

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Aktif çift egzoz uygulamaları üç aşağı beş yukarı hemen hemen tüm egzozcularda aynı rakamlar civarında. 150-225 TL gibi. Burda önemli olan paslanmayacak çabuk kararmayacak bir ürün almak ve işciliğin güzel olması.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Ayak Dayama İçin Mehmet Kazancıoğlu'na

Submarine Light için Oktay Toker'e Çok Teşekkür Ederim.

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

pazar günü baya maceralı bir şekilde montajı yaptık. uzatma için kabloyu temin eden halis hocaya ayrıca teşekkür etmek lazım. montajı yaparken sigorta atarsa karışmam dediğimde yüz ifaden çok güzeldi asıl onun fotosunu çekmek lazımmış. hayırlı olsun ilteber aracının maşallahı var

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Oktay Toker yazdı:
İyi günlerde kullan.Bagaj ne durumda.

Oktay abi gece bagaj aydınlatmasının resmini çekerken çok yansıma yapıyor birtürlü kaliteli foto çekemedim inşallah yakın zamnda onuda koyucam ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel oldu

Mehmet Kazancıoğlu yazdı:
pazar günü baya maceralı bir şekilde montajı yaptık. uzatma için kabloyu temin eden halis hocaya ayrıca teşekkür etmek lazım. montajı yaparken sigorta atarsa karışmam dediğimde yüz ifaden çok güzeldi asıl onun fotosunu çekmek lazımmış. hayırlı olsun ilteber aracının maşallahı var

Abi o surat ifadesini tahmin edebiliyorum ST vites topuzunu takarken Fatih Uzun ön konsolu sökerken çatur çutur çekti ha kırıldı kırılcak derken ne terler döktüm :fiuw: Pazarda sen onu deyince Kalbim cama carpıp geldi :p

İrem Eser yazdı:
Hayırlı olsun :fiuw: çok yakışmış valla STrend'e :)

Teşekkürler Canım

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

tek kelimeyle mükkemel olmuş.

Oktayın ve Mehmetin eline sağlık.

Maşallah :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Lokman Ceritlioğlu yazdı:
tek kelimeyle mükkemel olmuş.

Oktayın ve Mehmetin eline sağlık.

Maşallah :rolleyes:

Teşekkürler Lokman Abim, Mehmet Abi'yi kandır sanada yapsın birtane :)

Halil İçingir yazdı:
İlteber maşallahı var gülegüle kullan.(sen bana sat bu topuzu) :)

forumda bas bas bağırdım son 2 tane diye arasanız bulamassanız diye dinlemediniz ki :good1: yok topuz size :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Onur Berktaş yazdı:
İlteber hayırlı olsun,yaptıkların çok güzel olmuş,güle güle kullan...Mehmet abinin bulduğu ayak dayaması çok şıkmış,Oktay abininde ellerine sağlık ;)

yok Onur Mehmet Abi onu bulmadı kendisi yaptı ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hadi hayırlı olsun durmak yok devam.. artık zehirli sarmaşık gibiyiz. Birisi bizi kesene kadar devam.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Gördüm ben bu arabayı fena değil :fiuw:

maşallah.ilteber abi çok güzel araban var kazasız belasız :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...