İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik
pazar günü baya maceralı bir şekilde montajı yaptık. uzatma için kabloyu temin eden halis hocaya ayrıca teşekkür etmek lazım. montajı yaparken sigorta atarsa karışmam dediğimde yüz ifaden çok güzeldi asıl onun fotosunu çekmek lazımmış. hayırlı olsun ilteber aracının maşallahı var

Benim farmateks lerle kablomu unutmuşsun. Aşkolsun.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Maaşallah İlteber. Allah'ım kaza bela vermesin. :lol2: Güle güle kullan. Ayak dayamanın başka fotoğrafları var mıdır acep?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi çok özür dilerim unuttuğum için eğer onlar olmasa idi olmazdı zaten montaj edemezdik.

Kendimi yaptı :lol2: Gerçi eksozu yaptıktan sonra bunu hayli hayli yapar,çok güzel olmuş gerçekten,bence mehmet abi yakında kendine RS jantıda yapacak :D

yok onur aslında fena fikir değilde yatırım maliyeti fazla

Maaşallah İlteber. Allah'ım kaza bela vermesin. :lol2: Güle güle kullan. Ayak dayamanın başka fotoğrafları var mıdır acep?

zafer benim konuda var buradan bakabilirsin us yazılar farklı

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Yakıyor maşallah. :kafa::nazar::s

50.000'e ver bunu bana. :D

çok cimrisin Hüseyin Hocam üstüne Transit'i verirsen olur :)

Hadi hayırlı olsun durmak yok devam.. artık zehirli sarmaşık gibiyiz. Birisi bizi kesene kadar devam.. :rofl:

Abi ne bitmez birşeymiş bu yaa :fiuw: 17'den sıkıldık 18" takacağım diye uğraşıyorum şimdide :fiuw:

Gördüm ben bu arabayı fena değil :fiuw:

maşallah.ilteber abi çok güzel araban var kazasız belasız :D :D

Eyvallah Gözüm sen gerçi beni tanımadan alakasız yerde ve zamanda arabayı tanımışın zaten ah ahhh :)

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Hee unutmadan Murat Abi'nin bagajında yok yok ne lazım olduysa o bagajda mutlaka bulunuyordu. Abi Lokma takımı falanda varmı sende :angry:

Maaşallah İlteber. Allah'ım kaza bela vermesin. :good1: Güle güle kullan. Ayak dayamanın başka fotoğrafları var mıdır acep?

Teşekkür Ederim Zafer alt iletilerde Mehmet Abi paylaşmış

Tak kardeşim tak arabanı daha çok seveceksin gösterecek kendini ST ruhu...:)

ST takmamam konusunda yoğun baskı yapıyorlar bana sen değişik ol diyip duruyorlar ama başkasıda gözüme hoş gelmiyor :)

Harika olmuş :wub: güle güle kullan :)

Teşekkürler Adnan

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Aracını kaplatacaksan RS jantı tak....

Ama senin arabanın rengine o jant gitmez..Demedi deme sonra...:)

RS jantını bedava verseler takmam zaten Kardeşim 5 kol jant benim arabaya çok yakışıyor farklı olursa ST jantından kesinlikle 5 kol olur

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
çok cimrisin Hüseyin Hocam üstüne Transit'i verirsen olur :angry:

Hani derler ya. Transit senin köpeen olsun. :)

Ben dedim sana. O 17 ler yaramaz.

Hemen 18'e geçmelisin. :)

Gerçekten ciddiyim. Bana göre araba bu şekilde yarım. Jantlar aracın ruhunu yansıtamamış.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Bulabilirsn Süha'nın jantından bul..18 takacaksan o araca ST tak..:)

bakalım Advan Racing'de olabilir 18" olacağı kesin

Yorum bağlantısı
Mehmet Yayla

çok güzül arabanız var. böyle araçları gördükçe dayanamıyorum. birtanede focusmu alsam ne yapsam....maaşallah diyelimde nazar deymesin arabanıza.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hacı bu etabeta s..tutu ben çok tutmadım focusta. Düz kollu olsa idi daha iyidi :nazar:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
çok güzül arabanız var. böyle araçları gördükçe dayanamıyorum. birtanede focusmu alsam ne yapsam....maaşallah diyelimde nazar deymesin arabanıza.

Tesekkür Ederim Mehmet Bey bence Ford'un yapmıs oldugu en iyi tasarım isterseniz iyi Bir Aile Otomobili dilerseniz bir spor otomobil havasına bur

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hani derler ya. Transit senin köpeen olsun. :)

Ben dedim sana. O 17 ler yaramaz.

Hemen 18'e geçmelisin. :(

Gerçekten ciddiyim. Bana göre araba bu şekilde yarım. Jantlar aracın ruhunu yansıtamamış.

Hocam eger STrend'imi bir gün satacak olursam ilk önce seni aricam. Ama aklımada su gelmiyor degil cünkü basıma her zaman gelen bir hadise dikiz aynamdan gördügüm bir cok araba hızla yaklasarak yanımda fren yaparak yavasladıktan sonra söyle bir arabayı dikkatli dikkatli inceledikten sonra basıp gidiyor. Yanlıs anlama ama sahsen ben böyle bir arabanın icinde takkeli,sakallı'yakasız gömlekli birini görürsem su olur hass one bee :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

ST jant yakışır.. Okadar ST görünümle uğraştın artık bir ST jantı lazım. Yada kaplatmayı düşünüyorsan kesinlikle RS jantı.

30306_144690.jpg

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Mehmet Abi simdi degil ama ileriki zamanlarda kesinlikle ST Turuncu olarak bu araba kaplanacak. Ruhsata isli dahil fiyatınıda aldm 1500TL gibi bir rakama cıkıyor. Gel abi boyamız eskisin beraber kaplatalım :B)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Hocam eger STrend'imi bir gün satacak olursam ilk önce seni aricam. Ama aklımada su gelmiyor degil cünkü basıma her zaman gelen bir hadise dikiz aynamdan gördügüm bir cok araba hızla yaklasarak yanımda fren yaparak yavasladıktan sonra söyle bir arabayı dikkatli dikkatli inceledikten sonra basıp gidiyor. Yanlıs anlama ama sahsen ben böyle bir arabanın icinde takkeli,sakallı'yakasız gömlekli birini görürsem su olur hass one bee :nazar:

Müslüman en güzeline layık. :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
Teşekkürler Lokman Abim, Mehmet Abi'yi kandır sanada yapsın birtane :lol2:

forumda bas bas bağırdım son 2 tane diye arasanız bulamassanız diye dinlemediniz ki ;) yok topuz size :good1:

bende ağlayım ama abiiiiii :good1: iş den kafayı kaldıramıyorum kı bi hafta sonları sureklı formdayım canım zaten sıkkın toplantıyıda kacırdım sızlerı gormek ınanın bana ıyı gelıyo yanı zaman sızlerın yanında su gıbı akıp gıdıyo kardesım

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

eyvallah kardesim düsüncelerin icin. Bu sözüne ST Isıklı vites topuzu ayarlamasak ayıp olur. :lol2:

Yorum bağlantısı
Misafir
eyvallah kardesim düsüncelerin icin. Bu sözüne ST Isıklı vites topuzu ayarlamasak ayıp olur. :vroom:

tesekkur ederım ıltebercım tesekkurler o senın gusellıgın

birde sımdı geldı aklıma bu fordclubtr sticerlerı ıle ılgılı arka alt tampon kısmına bı dusuncelerınız oldumu cam yerıne hanı bazı gencler yapıstırıyor ya + 18 gıbı yapıstırmalar bızde fordclubtr nın kucuk olan arması ıcın bı calısma yapıp yapıstırsak tampon kısmına?

Yorum bağlantısı
Alper Saral
ST logoları Ankara akgür ticaretten Erkan Uludağ arkadaşımız aldı kargoladı sağolsun. ön tampon ford astarlı şekilde 850tl marspielleri yeşil focustaki gibi yaptıramassanız tek kapı ile 5 kapı arasında fark var ama piyasada yapılıyor 200 tl. ye orjinal ST marspieli 550 tl.

Orijinal ST marşbiyel referans numaraları varmı ? Mevcut dökümanlardan ST model için marşbiyellere ulaşılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici
(düzenlendi)

Ledli stop boşta varsa ben de alabilirim :)

Ayrıca istanbulun elinde hazır ufak tefek şeyler varsa onlara da talibim :p

tarihinde Baran Ekici tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
kardesim ledli stopların tamam

Ama telefo u acmıyorsun suhaya verecem bak...:)

erkan ledlı stop hangı model için ?2010 hb için varmı ?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Erkan bu stopları toplu olarak gönderi yapacan heralde, benimkide beklemede :)

hayırlı olsun bu arada.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

İlteber hayırlı olsun, Erkan bir üsteki mesajı okumadın heralde ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...