İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Xr5 turbo yazısının en iyi yakıştığı araba diyebilirim Teşekkürler Hocam, görmemişim bunu Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Maşallah ortalığı yakıyor. Teşekkürler Lokman Abim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Her ne kadar eski resimlerle bizi avutmaya çalışsanda arkadaki farkı hissedin yazısı güzel olmuş. :nazar: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Her ne kadar eski resimlerle bizi avutmaya çalışsanda arkadaki farkı hissedin yazısı güzel olmuş. :nazar: Teşekkürler Hocam slagonumuz bile OEM bizim Farkı hissettiren yaman bir araç bu .Kazasız belasız inşallah Bende bir sitikır yapayım Teşekkürler Adnanım, ben bu sticker olayına bayağı ısındım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Yazı tam arkadan okunabiliyormu ? Bagaj kapısında bir yerler de fena olmaz hani.. Bu arada dikkatimi çeken Mehmet abi sizide aşk vadisi ile tanıştırmış. Bu adamın alıp veremediği ne var bu vadide anlamadım ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 İlteber abi, F1 sedan silüeti de yaptırsanıza bana bir adet Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Her zaman güzel ne yapsa yakışıyor kardeşimin arabasına.Bu arada Nevşehir e gitsek emmi bizide götürür mü oralara. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 İlteber abi, F1 sedan silüeti de yaptırsanıza bana bir adet ilgilenicem Semih haber veririm Her zaman güzel ne yapsa yakışıyor kardeşimin arabasına.Bu arada Nevşehir e gitsek emmi bizide götürür mü oralara. Abi götürmez olurmu Emmi gelen herkesi o Aşk vadisine götürüyor heleki Kızıl vadide gün batımını birlikte izlemek Emmi ile paha biçilemez Bekliyoruz Siluet'le baraber güzel uyum sağlıyacak.. Kanka neden su alıyor yahu.. farkına varmamışız brı sağ stopta ufacık bir kırık var alt kısımda ordan hava alıyor 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Yazı tam arkadan okunabiliyormu ? Bagaj kapısında bir yerler de fena olmaz hani.. Bu arada dikkatimi çeken Mehmet abi sizide aşk vadisi ile tanıştırmış. Bu adamın alıp veremediği ne var bu vadide anlamadım ? Abi Emmi İle Aşk vadisi bir başka güzel oluyor yaa, bak bizi Aşk vadisinde bir mağara'ya soktu, sizide götürdümü Mağara'ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Eğer kuçu beni ısırmasaydı başka şeyler olabilidi. Kurtulduk 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Eğer kuçu beni ısırmasaydı başka şeyler olabilidi. Kurtulduk Abi sıkıntı yok Ben kaçtım hemen zaten... nasıl yapacaksınız peki..? Halledicem ben bro Çağlar Abi ile konuştum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Eğer kuçu beni ısırmasaydı başka şeyler olabilidi. Kurtulduk iyi ki ısırmış demek aklıma gelmezdi, her şerde bir hayır vardır, bak milleti mağara içine de götürmüş Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 iyi ki ısırmış demek aklıma gelmezdi, her şerde bir hayır vardır, bak milleti mağara içine de götürmüş Tırsmayın be Abi Kuçu kadar tehlikeli olamaz Emmi en azından ısırmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Tırsmayın be Abi Kuçu kadar tehlikeli olamaz Emmi en azından ısırmaz ben bu cümleleri yakın bir tarihte duymuştum, 25 dak. sonra pansuman odasında idik 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Emekleri için Cihan kardeşimize teşekkürü borç biliriz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Arabanın değişim hikayesini göreyim resimlere bakayım diye 21 sayfayı tek tek okudum ama çoğu resim patlamış. Canlı canlıda gördüm arabayı maşallah maşallah diyorum Bi ara araba için fotoğraf kıyağı yapabilirim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Yazar Paylaş 26 Şubat 2012 evet Sami kolay diye bir siteden yüklemeye yapıyorum.. oda 3 ay arşivinde tutuyor resimleri bu arada Cihan Kardeşime teşekkürler 10dk.dır bakıyorum alışamadım sizce ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Yazar Paylaş 26 Şubat 2012 15dk. oldu hala bakıyorum ama Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) Bence WRS ler çok eskidi artık. Çok güzel bir jant da değil bence. İlla 5 kollu olacaksa şunlara benzer olabilir. http://www.sahibinde...-73663004/detay http://www.sahibinde...-67258267/detay http://www.sahibinde...-42009438/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-18-ac-jant-5x108-74691905/detay 26 Şubat 2012 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Yazar Paylaş 26 Şubat 2012 Cihan ST jantı hariç bir jant arayışına girdim benim aracada 5 kollu jantlar çok yakışıyor ama kesinlikle Ofsetli istemiyorum.. Eta Beta Tetsut X modeli var, ama onunda çakması çok var Hyundai Era'larda görüyorum ondanda buz gibi soğudum.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Cihan ST jantı hariç bir jant arayışına girdim benim aracada 5 kollu jantlar çok yakışıyor ama kesinlikle Ofsetli istemiyorum.. Eta Beta Tetsut X modeli var, ama onunda çakması çok var Hyundai Era'larda görüyorum ondanda buz gibi soğudum.. O zaman en son linkteki AC leri tavsiye ederim. Benim bunları takabileceğim bir aracım olsa ya da benim araca göre bijon aralığı olsa önlere 8x18,arkalara 10x18 şeklinde takardım. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2012 Yazar Paylaş 26 Şubat 2012 (düzenlendi) O zaman en son linkteki AC leri tavsiye ederim. Benim bunları takabileceğim bir aracım olsa ya da benim araca göre bijon aralığı olsa önlere 8x18,arkalara 10x18 şeklinde takardım. Cihan son linkteki jant tanıdık geldi biraz BBS CH-R modeli'ne ne kadarda çok benziyor.. Kardeşim buna bir fatoş yapsak sana zahmet 26 Şubat 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts