İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Hüseyin Matur

15dk. oldu hala bakıyorum ama :unsure2:

Son linkteki güzel bence de..

Ofsetli zaten hiçmi hiç gitmiyor fokuslara. Katılıyorum..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cihan ST jantı hariç bir jant arayışına girdim benim aracada 5 kollu jantlar çok yakışıyor ama kesinlikle Ofsetli istemiyorum..

Eta Beta Tetsut X modeli var, ama onunda çakması çok var Hyundai Era'larda görüyorum ondanda buz gibi soğudum..

aldım verdim ben seni yendim oynardık , yumurta zamanımızda, onu hatırladım nedense,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-18-ac-jant-5x108-74691905/detay bu jant fena yakar ortalığı bence

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Baran Ekici

Vayyyy :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bir gece ansızın sökmeye gelebilirim :ninja::blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bugün kardeşime orjinal Ford Focus ST jantı aldım.. :)

Fotoları birazdan atarım güle güle kullan kardeşim.. :nazar:

hani benim için bakmaya gitmediğin jantlar değil mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ben vazgeçmiştim almaktan aynen ;) Bu sertlik ile 18" bana intihar olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Mesaj kutunuz dolu oldugu için msj atamıyorum ST tamponu nerden temin ettiniz? Orjinal parça mı? Komple panjurlarıyla ne kadara geldi teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Vayyyy :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bir gece ansızın sökmeye gelebilirim :ninja::blush:

Sanada buluruz Sulanma hemen :)

Hayırlısı olsun Vallaha çok sevindim İlteberim :)

Eyvallah CAN'ım Orjinal Orjinaldir her zaman kanka :)

Mesaj kutunuz dolu oldugu için msj atamıyorum ST tamponu nerden temin ettiniz? Orjinal parça mı? Komple panjurlarıyla ne kadara geldi teşekkürler

Bende diyorum 2 gündür bana neden hiç mesaj gelmiyor tamamdır boşalttım :) Evet Orjinal 1.5 yıl önce 900tl'ye almıştım, şimdi ise paranız olsa dahi bulunabilirliği yok ancak Yetkili Servisten özel siparişle 2700tl + KDV alınabiliniyor diye hatırlıyorum...

göbekler nerede :D

Ortalık Göbek kaynıyoruş be Abi :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

hayırlı olsun göksel abi güzel seçim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Erkan Kardesim bu arada unutmusum gidip ilglendin zaman ayirip Ankara'da ne zaman bi isim ciksa hemen kosuyorsun yagmu camur demeden elimiz ayagimiz gibisin resmen ki jantlardada bunu gorduk bir telefonuma gidip baktin jantlara ve uzun zamandir pesinde oldugum kantlari gittin gordun tamamdir dedin arabanin bagajina attin tekrar tesekkurler

Yorum bağlantısı
Misafir

İlteber hayırlı olsun,biz XR-5 TURBO yla uğraşırken :biggrin: ,aradan jantları bitirmişsin. :nazar:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Teşekkürler Abi benim jantlari boşver sana ne zaman yazilim spoiler ve jantlari yapiyoruz bak yaz geliyor tekirdağ'a gazlamaaa gidecegiz kögte yiyecegiz :) öyle parlaklikla olmuyor bu işler :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Erkan Kardesim bu arada unutmusum gidip ilglendin zaman ayirip Ankara'da ne zaman bi isim ciksa hemen kosuyorsun yagmu camur demeden elimiz ayagimiz gibisin resmen ki jantlardada bunu gorduk bir telefonuma gidip baktin jantlara ve uzun zamandir pesinde oldugum kantlari gittin gordun tamamdir dedin arabanin bagajina attin tekrar tesekkurler

Bunlaramı karar verdin, kantlar hayırlı olsun. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Teşekkürler Abi benim jantlari boşver sana ne zaman yazilim spoiler ve jantlari yapiyoruz bak yaz geliyor tekirdağ'a gazlamaaa gidecegiz kögte yiyecegiz :) öyle parlaklikla olmuyor bu işler :)

Offf offf jantlarada girdik :) gideriz heryere sıkıntı yok,köfteler kasap olsun :)

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Sen bakma bunlara Hakan,ben bunları stock 109 lukla zorluyorum chip falan hikaye :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sen bakma bunlara Hakan,ben bunları stock 109 lukla zorluyorum chip falan hikaye :D

Ladaaaa. :jedi:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...