Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Sen bakma bunlara Hakan,ben bunları stock 109 lukla zorluyorum chip falan hikaye böle bir şeyin olmayacağı aşikar 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Bunlaramı karar verdin, kantlar hayırlı olsun. Herşeyimiz Orjinal jantimizda OEM olsun istedim. İdare et ayfona daha alisamadim parmaklarim buyuk geliyor Sen bakma bunlara Hakan,ben bunları stock 109 lukla zorluyorum chip falan hikaye Gel Abicim şu Hikayeyi tekrar yazalim Ladaaaa. Tel Maşaaaa Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Tel Maşaaaa Sen bir türlü denk gelemedin ki Lada'nın gücünü hissedesin. Ben ne yapayım kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 (düzenlendi) Sen bakma bunlara Hakan,ben bunları stock 109 lukla zorluyorum chip falan hikaye Fatih abi sana inanmak istiyorum Ladaaaa. Hocam senin ladanın eksozu yeter Gel Abicim şu Hikayeyi tekrar yazalim Daha önce yazılan hikaye nerde ilteber 13 Mart 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Abi toplamda aracta 3 kisiydik ve bagaj full dolu bir sekilde denemistik bu halde bile boş stock 109 ps bizi gecemedi daha güzel bir örnek verecek olursak 109 ps lik focusta 2 kisi olsun 90ps lik focus koparip gidiyor defalarca testini yaptik test driver ini dinle sen 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Sen bir türlü denk gelemedin ki Lada'nın gücünü hissedesin. Ben ne yapayım kardeşim. Sen durmayi öğrende sonra geçmeyi öğrenirsin Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Abi toplamda aracta 3 kisiydik ve bagaj full dolu bir sekilde denemistik bu halde bile boş stock 109 ps bizi gecemedi daha güzel bir örnek verecek olursak 109 ps lik focusta 2 kisi olsun 90ps lik focus koparip gidiyor defalarca testini yaptik test driver ini dinle sen Fatih abi nasıl zorluyo o halde,yoksa bilgimiz dışında arabaya birşey yaptırabilirmi ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Sen durmayi öğrende sonra geçmeyi öğrenirsin Peh. Kime duramadık şimdiye kadar. Servet abinin olayı anlatma orada kim olsa aynı şeyi yaşardı. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 İlteber hayırlı olsun. Erkan sanada teşekkürler abim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Hayırlı olsun , kardeşim . Aslandı daha bi aslan oldu araban , iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Abi toplamda aracta 3 kisiydik ve bagaj full dolu bir sekilde denemistik bu halde bile boş stock 109 ps bizi gecemedi daha güzel bir örnek verecek olursak 109 ps lik focusta 2 kisi olsun 90ps lik focus koparip gidiyor defalarca testini yaptik test driver ini dinle sen Fatih abi nasıl zorluyo o halde,yoksa bilgimiz dışında arabaya birşey yaptırabilirmi ? zorluyorum dediği en fazla bu işte 3-4 boy fark yer 120-130km hıza kadar Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 İddia ederim ben bu kadar fark yemem,deneriz birgün sizi mi kıracağım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 İddia ederim ben bu kadar fark yemem,deneriz birgün sizi mi kıracağım. nasıl istersen be abi Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Hayırlı olsun Göksel.Sende tam st oldun valla Yorum bağlantısı
Ali Elöver 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 hayırlı olsun İlteber, 10 numara seçim. ST jantı gibi duran model yok 2,5'da. zorluyorum dediği en fazla bu işte 3-4 boy fark yer 120-130km hıza kadar Süha Çakmaktaş, benim videolarımı neden izinsiz kullanıyorsun bakiiim ?? Yazıyorum sana 5000 TL kopirayt cezası öde bakalım 5 taksitte... Sen InterCity Focus'dan yani yukardaki videoda 3-4 boy fark attığın ama RaceChip Pro sonrası 3-4 boy fark yediğin videoyu koysana Veya dur ben koyarım............ InterCity Focus fena tokatlar adamı sen eyi bilirsin İddia ederim ben bu kadar fark yemem,deneriz birgün sizi mi kıracağım. Süha'dan çekinecek bişey yok, en kötü kafa kafaya kalırsınız... nasıl istersen be abi Süha doymadın ha tokatlanmaya Bi de Fatih atsın sana 2 boy fark 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Gökselcim jantların hayırlı olsun.Güle güle kullan... :) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 resimler görünmüyor abi, senin eklediğin resimlerin hiçbiri görünmüyor ? görebilen varsa yazsın, bilgisayarı kurcalayacağım. Mustafa ben görüyorum, sen hariç göremiyorum diyen bir de Hüseyin hoca var galiba. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 valla ne varsa yaptım ama olmuyor ya, göremiyorum. Linki bu. Tıklayınca ne oluyor? http://s16.postimage.org/pa5kauw85/120320121139.jpg Site de mi açılmıyor? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 hayırlı olsun İlteber, 10 numara seçim. ST jantı gibi duran model yok 2,5'da. Süha Çakmaktaş, benim videolarımı neden izinsiz kullanıyorsun bakiiim ?? Yazıyorum sana 5000 TL kopirayt cezası öde bakalım 5 taksitte... Sen InterCity Focus'dan yani yukardaki videoda 3-4 boy fark attığın ama RaceChip Pro sonrası 3-4 boy fark yediğin videoyu koysana Veya dur ben koyarım............ InterCity Focus fena tokatlar adamı sen eyi bilirsin Süha'dan çekinecek bişey yok, en kötü kafa kafaya kalırsınız... Süha doymadın ha tokatlanmaya Bi de Fatih atsın sana 2 boy fark Ali abi nerede bir atraksiyon var oarada görüyorum seni yahu Lafımız yok biz arabayı drag makinası olacak şekilde ayarladık ona rağmen benimle 0-100km kafa kafaya gitti sonrasında zaten aldı götürdü intercity lafımız yok Elimizde 140ps makina var ama çıkmak istemiyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 mesajların full Suha Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır Gıskanıyor tabi kocaman gemi gibi arabanın disk çapının 29cm olduğunu ve benim Focus'un 30cm olduğunu bildiği için Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 İlteber hayırlı olsun. Erkan sanada teşekkürler abim. Teşekkürler Lokman Abicim Hayırlı olsun Göksel.Sende tam st oldun valla Teşekkürler Akan Abi Bir OEM jantımız eksikti oda aramıza katıldı tam bir Aile olduk Hayırlı olsun , kardeşim . Aslandı daha bi aslan oldu araban , iyi günlerde kullan Eyvallah Kardeşim Aslanı beslemeye devam ediyoruz ki daha bir Aslan olsun Peh. Kime duramadık şimdiye kadar. Servet abinin olayı anlatma orada kim olsa aynı şeyi yaşardı. Arka kaliperlerin ve ABS olmayan fren siteminle ne kadar Hocam aş kendini artık aş yenilikçi ol biraz resimler görünmüyor abi, senin eklediğin resimlerin hiçbiri görünmüyor ? görebilen varsa yazsın, bilgisayarı kurcalayacağım. Tüm Dünya Görüyor sen göremiyorsun İcra Memurum PC'ni değiştir sen Gökselcim jantların hayırlı olsun.Güle güle kullan... :) Teşekkürler Mustafa darısı başına inşallah Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 hayırlı olsun Göksel Teşekkürler Altan senin jant işide aklımda unutmadım yani Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Arka kaliperlerin ve ABS olmayan fren siteminle ne kadar Hocam aş kendini artık aş yenilikçi ol biraz Abs'li, 4 disk frenli arabayada biniyoruz, zınk diye duruyor ya.. Valeo diskler ve tww balata kombinasyonu ile, harika fren perforansı elde edeceğim. Bu arada mayenede frenler %93 iyi çıktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts