İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Abs'li, 4 disk frenli arabayada biniyoruz, zınk diye duruyor ya.. :nea:

Valeo diskler ve tww balata kombinasyonu ile, harika fren perforansı elde edeceğim. Bu arada mayenede frenler %93 iyi çıktı. :)

TWW mi TRW mi gerçi ikiside çinlidir ya :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

TWW mi TRW mi gerçi ikiside çinlidir ya :D

Trw. Elim kaymış. ne çinlisi aloo. :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Trw. Elim kaymış. ne çinlisi aloo. :)

nereli ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

nereli ?

Çek Cumhuriyeti'nde bir merkezleri varmış.

Wikipedia'da şöyle yazmı; Livonia, Michigan, ABD merkezli TRW Otomotiv, otomotiv orijinal ekipman üreticileri (OEM) ve ilgili Satış Sonrası otomotiv sistemleri, modülleri ve bileşenleri, önemli bir küresel tedarikçisi konumundadır.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Wikipedia'da şöyle yazmı; Livonia, Michigan, ABD merkezli TRW Otomotiv, otomotiv orijinal ekipman üreticileri (OEM) ve ilgili Satış Sonrası otomotiv sistemleri, modülleri ve bileşenleri, önemli bir küresel tedarikçisi konumundadır.

Yav hocam sen yapma bare arabadan anlayan adamsin trw meye falan la fren mi iyileşirmiş wikipedia çok biliyor trw ve meye de çindeki ayni fabrikadan çikiyor piyasadaki en ucuz disk ve balatalarla fren falan iyileşmez bunlar hurafe hurafe

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

her ülkede bayisi olabilir sıkıntı yok ALmanya'da da olur. Al sen al ama arkamızda frene basma :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hayırlı olsun jantlanmışız :) st jant istemiyorum diye diye aldın milleti ters köşeye yatırdın :D ALLAH kaza bela vermesin .

Maden Orjinalci OEM hastaligima yenik düştüm birde fiyat uygun olunca ekmeğime yağ sürdü daha takmadim valla belli olmaz bunlardan kendime masa yaparim belki ne biliyosun :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

he çok istiyorsan EBC Red Stuff al diyecem ama dün bayisi ile görüştüm bizim ölçülerde pek bir etkisi yok beya ;)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Hayırlısı olsun Abi :)

Boncuk maşallah :nazar: :nazar:

Teşekkürler Kardeşim oldumu şimdi :)

Hocam bu Fren sistemini yaptirman bir yandan iyi olacak çünkü hiçbirzaman geçilmeyeceksin hep onde olacaksin şahsen arkama almak istemem seni ben seni takip ederim :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

her ülkede bayisi olabilir sıkıntı yok ALmanya'da da olur. Al sen al ama arkamızda frene basma :D

Yav hocam sen yapma bare arabadan anlayan adamsin trw meye falan la fren mi iyileşirmiş wikipedia çok biliyor trw ve meye de çindeki ayni fabrikadan çikiyor piyasadaki en ucuz disk ve balatalarla fren falan iyileşmez bunlar hurafe hurafe

Allah'ın fokusçuları, bedava konuşup durursunuz beaa. Trw 10 numara malzeme, valeo disk ve trw ön-arka balata takılı bir lada kullandım, test ettim onayladım. Varmı daha ötesi..

Gören de birinizin arabasına arkadan vurduk ta perte çıkardık sanacak. Biraz zaman verin bana, çip-kapak taşlama-dereceli egzantrik işi bir hallolsun. 6 liralık lada'dan nasıl olurda tokat yedik diye ateşe verceksiniz o fokuslarınızı. :bomb::nargile::air_kiss:

Hocam bu fren sistemini yaptirman bir yandan iyi olacak çünkü hiçbirzaman geçilmeyeceksin hep onde olacaksin şahsen arkama almak istemem seni ben seni takip ederim :)

Bu da farklı bir bakış açısı. :)

Benim kimseyi geçmek gibi bir derdim yok aslında, arada bir ataklanayım yeter. :f1:

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Allah'ın fokusçuları, bedava konuşup durursunuz beaa. Trw 10 numara malzeme, valeo disk ve trw ön-arka balata takılı bir lada kullandım, test ettim onayladım. Varmı daha ötesi..

Gören de birinizin arabasına arkadan vurduk ta perte çıkardık sanacak. Biraz zaman verin bana, çip-kapak taşlama-dereceli egzantrik işi bir hallolsun. 6 liralık lada'dan nasıl olurda tokat yedik diye ateşe verceksiniz o fokuslarınızı. :bomb::nargile::air_kiss:

Bi takılsın hele durun. :)

Valeo nun yeri seyrantepe de istanbula geldiğinde bir gidiver :D

Hadi yap bir şeylerde 100ps focusları geçersin :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Valeo nun yeri seyrantepe de istanbula geldiğinde bir gidiver :D

Hadi yap bir şeylerde 100ps focusları geçersin :D

Bizim aldığımız valeo'lar başka. Bundan yıllar yıllar önce üretilen parçalar. :)

Kaner ile konuştum, rusyadan 3-5 bişeyler getireceğiz, şu lada'yı bi hale getirmek hep vardı aklımda, bu aralar sayenizde içimdeki ateş yeniden alevlendi. :) Açtım kesenin ağzını. Eee nede olsa taksitle dünyayı satın alırım. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Önce naylonu geçsin sonra İlteber'e kafa tutsun ;)

Şu halinde, düşünmesi bile caiz değil zaten. :biggrin:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Önce naylonu geçsin sonra İlteber'e kafa tutsun ;)

Servet Abi bu Hoca hurafelere çok inaniyor yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Hooopppp, meydanı boş buldunuz diye yüklenmeyin hocama. Bir okursa var ya dünyayı tersten görürüsünüz :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bizim aldığımız valeo'lar başka. Bundan yıllar yıllar önce üretilen parçalar. :)

Kaner ile konuştum, rusyadan 3-5 bişeyler getireceğiz, şu lada'yı bi hale getirmek hep vardı aklımda, bu aralar sayenizde içimdeki ateş yeniden alevlendi. :) Açtım kesenin ağzını. Eee nede olsa taksitle dünyayı satın alırım. :biggrin:

Yap tabiki şaka makinası olsun öle standartlar ile işimiz olmaz bizim. Proje üstüne proje yapıp duruyoruz. Allah boş duranı sevmez zaten 2 sene sonrada evlenecem :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yap tabiki şaka makinası olsun öle standartlar ile işimiz olmaz bizim. Proje üstüne proje yapıp duruyoruz. Allah boş duranı sevmez zaten 2 sene sonrada evlenecem :D

Son kısım çok hayırlı geldi kulağıma. :biggrin:

Servet Abi bu Hoca hurafelere çok inaniyor yahu

Pideci de bir lafım vardı, hatırlatırım yaman st'cim. :air_kiss:

Hooopppp, meydanı boş buldunuz diye yüklenmeyin hocama. Bir okursa var ya dünyayı tersten görürüsünüz :D

Asker adamın hali bir başka oluyor. :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Asker adamın hali bir başka oluyor. :)

Hocam, gitmeden bana da bi okursun dimi? :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Valla asker işi sakat, ben kendime bile okuyamadım gerisi sen düşün. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sana bi üflersin Yarbay olursun :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hocam uçak benzini koysan bile olmaz bu iş dün a3 e aaaa focus yaptirdim sanada bir focus (Odak) ayari yapmak lazim:)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

:D :D

Hocam uçak benzini koysan bile olmaz bu iş dün a3 e aaaa focus yaptirdim sanada bir focus (Odak) ayari yapmak lazim:)

Ben Bursa'dan Yalova'ya yola çıkıyorum, bakıyorum kafama göre adam yoksa yollarda normal 110-120 geliyorum, ama uykumu kaçıracak heyecanımı arttıracak adam denk gelirse o zaman ortama ayak uyduruyorum. Son seyahatimde yalanım varsa ne olayım, önüme bir tane 7.40 denk geldi. Normalde kıyası bile saçma değilmi. Orhangazi'den Yalova'ya basa bas beraber geldik, ben yolları çok iyi biliyorum, limitlerde virajları alabiliyorum, transitin limitinden ne olacak gerçi ama öyle yada böyle 140 ile virajlara girdiğim oluyor bu da basit bişey değil tabi, eee 7.40 da bulunan arkadaşta benimle aynı hızlarda virajlara girince peşinden ayrılmıyorum. Arkadaş yolları bilse daha farklı olabilir tabiki durum. Yani uzun lafın kısası ben şimdi 7.40 ile kafa kafaya geldim Bursa'dan desem millet başka yerleri ile güler, ama bu işte arabanın öneminden bence bir nebze şoförlük ön planda.

Yani diyorum ki, yoğun trafikte kim gelirse gelsin. :spiteful:

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

:D :D

Ben Bursa'dan Yalova'ya yola çıkıyorum, bakıyorum kafama göre adam yoksa yollarda normal 110-120 geliyorum, ama uykumu kaçıracak heyecanımı arttıracak adam denk gelirse o zaman ortama ayak uyduruyorum. Son seyahatimde yalanım varsa ne olayım, önüme bir tane 7.40 denk geldi. Normalde kıyası bile saçma değilmi. Orhangazi'den Yalova'ya basa bas beraber geldik, ben yolları çok iyi biliyorum, limitlerde virajları alabiliyorum, transitin limitinden ne olacak gerçi ama öyle yada böyle 140 ile virajlara girdiğim oluyor bu da basit bişey değil tabi, eee 7.40 da bulunan arkadaşta benimle aynı hızlarda virajlara girince peşinden ayrılmıyorum. Arkadaş yolları bilse daha farklı olabilir tabiki durum. Yani uzun lafın kısası ben şimdi 7.40 ile kafa kafaya geldim Bursa'dan desem millet başka yerleri ile güler, ama bu işte arabanın öneminden bence bir nebze şoförlük ön planda.

2000 yılında İzmir, Balıkesir arasında Transit le Chrysler Sebring ile oynamıştım ;)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Hocam eğer sağlam okursa Orgeneral bile olurum... :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...