Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Hacı sevmiyorum ne yapayım gıcık oluyorum ben seni havuzun içinde bikinili kızlarla photoShop'unu yapsam kızmazmısın benim için aynı şey o Photoshop'ta Ne alakası var, o görüntüye bakmak günah. Günah olduğu için kızarım kızsamda. z-s 8 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 göksel abi 5 cmlik ii gider olmadı coiler Uğur, Araç uzun süre lift'te bekledi dolayısı ile yaylar gerginleşti, liftten indiği halini görsen Stock halden daha yüksekte duruyordu.. üzerinden 1 gün geçince bu yükseklik düşmeye başladı biraz daha km. yapıcam baktım istediğim kıvama gelmedi beni Sarı KONI'ler paklar Ne alakası var, o görüntüye bakmak günah. Günah olduğu için kızarım kızsamda. z-s ya Hacı boşver kaynatmıyalım, güzel olmuş mu olmamış mı onu söyle 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Gün, Saat ver hemen yanındayım Abicim Hafta sonu için planım var. Netleşince bilgi vereceğim sanada Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Hafta sonu için planım var. Netleşince bilgi vereceğim sanada Abi hafta içi Mertcan Kardeşimizi savurucağız Askere zaten gelirsin artık Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Çok güzel olmuş , fon da ayrı bi güzel :nazar: FONDİP diyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Gökselcim ben yokken nereler gidiyorsun.Bensiz hiç İnönüye gidilir mi? :D Resimler süper olmuş bayıldım.ST Trend stadyumla bütünleşmiş ahenk katmış.Manzara müthiş.Anılarım depreşti şimdi.İnşallah en yakın zamanda İnönü de olacağım... Sen şimdiden yerleri ayarla Gökselcim... :) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 lastikler de güzel görünüyor Teşekkürler Abicim senin dediğin rakamdan 100 daha aşağı çektim fiyatıda, Çingene Pazarlığı Güle güle kullan kardeşim... Teşekkürler Yunus, Gökhan, Ay Manyak_ul dehşet.... Dehşet_ul vahşet... :nazar: En Güzel Yorum olarak bunu seçiyorum Pokemon maşallah çok güzel olmuş... arka tampon eki çok kafama yatıyor benimde acep f 3 e uygun nasıl yapcaz bu işi aracı yatırmadan F3 için yapılabilecek tek şey ST Arka Tampon koymak, henüz Spoilerinden başka Modifikasyon birşeyi yok maalesef Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Abi hafta içi Mertcan Kardeşimizi savurucağız Askere zaten gelirsin artık Ona geleceğim zaten. Benim plan başka plan 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Gökselcim ben yokken nereler gidiyorsun.Bensiz hiç İnönüye gidilir mi? :D Resimler süper olmuş bayıldım.ST Trend stadyumla bütünleşmiş ahenk katmış.Manzara müthiş.Anılarım depreşti şimdi.İnşallah en yakın zamanda İnönü de olacağım... Sen şimdiden yerleri ayarla Gökselcim... :) Sezon bitti Playoff'ta şansımız yok, seneye inşallah gideriz Mustafa'cım 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Estağfurullah Abicim, Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ya Hacı boşver kaynatmıyalım, güzel olmuş mu olmamış mı onu söyle Bambaşka bir araç olmuş. Eminim sende öyle hissediyorsun, başka bir araca biniyormuş gibimisin? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Benim için görüntüden ve Jant'tan çok, yüksek hızlarda manevra kabiliyeti, aracın yol tutuşu ve fren performansı beni etkiledi... 100km. Hız fren testlerimde ABS'yi devreye sokma başarısını gösteremedim... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Giderine göre dersen ben hemen o araba'nın motoruna girerim 115ps'den 140ps'ye çıkartırız sonra giderine bakarız Abicim olmaz mı Ayrıca Açık fikirli olduğun için'de Teşekkürler, Yenge Önemli Faktör Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Benim için görüntüden ve Jant'tan çok, yüksek hızlarda manevra kabiliyeti, aracın yol tutuşu ve fren performansı beni etkiledi... 100km. Hız fren testlerimde ABS'yi devreye sokma başarısını gösteremedim... İyiymiş, Biz daha çok uzaktan yada sağ koltuktan analiz yapıyoruz napalım. Sony'n yok ama olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) :nazar: :nazar: Abi çok çok çok çok yakışmış.. Çok çok çok güzel olmuş... Rabbim hata kaza vermesin.. 41 değil 410 kere nazar değmesin diyelim.. :nazar: :nazar: 12 Nisan 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 eyvallah müsait zamanda girişiriz o zaman .. aldın arabayı daha ne uğraşıyosun diyor kendileri.. eşinden korkmayanın dini imanı yoktur derler zaten.. Ne Zaman istersen Abi, Elimden geldiğince güncellemeler yaparız.. F3' inşallah ilk ST Modlayan TR'de ilk kişi olursun.. İyiymiş, Biz daha çok uzaktan yada sağ koltuktan analiz yapıyoruz napalım. Sony'n yok ama olsun. Ben Müzik Sistemi Kullanmam ki TDCI'ın sesini değişmez hiçbir Musiki'ye 1 yıldır sağ arka kolonum çalışmıyor umurumda bile değil, SONY'e vereceğim paraya KONI Amortisör alırım, yada Diskleri büyütürüm daha mutlu olurum Teşekkürler Sercan'ım, Keşke Bu Nazarları dün koysaydın jantı taktırdıktan 1 saat sonra çıktı Nazarı Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Teşekkürler Sercan'ım, Keşke Bu Nazarları dün koysaydın jantı taktırdıktan 1 saat sonra çıktı Nazarı Senin canın sağolsun abi.. 1 saate nazarı çıkmış bundan sonra kimsenin gözü kalıpta daha büyük sıkıntı olmaz inşallah.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Zor İhtimal ama İnşallah diyelim.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Maşallah İlteber Göksel ile Yaman da beğendiler mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ben Müzik Sistemi Kullanmam ki TDCI'ın sesini değişmez hiçbir Musiki'ye 1 yıldır sağ arka kolonum çalışmıyor umurumda bile değil, SONY'e vereceğim paraya KONI Amortisör alırım, yada Diskleri büyütürüm daha mutlu olurum Dışı dolu içi boş. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Dışı dolu içi boş. ESP, Ön Rezidans, Işıklı ST Deri Vites Topuzu, ST Başlıklar, XR-5 TURBO Emniyet Kemeri Rahatlatıcı, ST Paspas Yetmez mi Hoca Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Sony'yi işlediler bu forumda beynimize. Valla hiiiç suçum yok. ESP, Ön Rezidans, Işıklı ST Deri Vites Topuzu, ST Başlıklar, XR-5 TURBO Emniyet Kemeri Rahatlatıcı, ST Paspas Yetmez mi Hoca Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Sony'yi işlediler bu forumda beynimize. Valla hiiiç suçum yok. SONY'e para vereceğime Doubledin alırım Navi, Geri Görüş Kamerası olarak kullanır, Klip izler şekil yaparım ki 300tl'ye buldum gereksiz diye almadım 8 Nisan 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts