İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Ona vereceğim paraya bu arabaya kanat yapar uçururum Benim tarzım görüntü ve ses modifikasyonu değil, alanım farklı hoca Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Hayırlı olsun kardeşim yakışmış yakışıklı aracına iyicene Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ona Vereceğim paraya bu arabaya kanat yapar uçururum Benim Tarzım Görüntü ve Ses Modifikasyonu değil, alanım Farklı Hoca O zaman bir yerlere görünmese bile sony sitikırı yapıştıralım. Hadi bak yatacağım. Arkadan söylenip duruyorlar. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Hayırlı olsun kardeşim yakışmış yakışıklı aracına iyicene Vay Bro senin Köpeen olsun beya bu araba, sen iyi ol yeter, Arabacısının .... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Eyvallah kardeşim bir uyumun iki eşit parçası olmuş Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Kardeşim gerekirse her daim hazırım biliyorsun bir Alo'ya bakar, Kopar gelirim... O zaman bir yerlere görünmese bile sony sitikırı yapıştıralım. Hadi bak yatacağım. Arkadan söylenip duruyorlar. Hadi yat yat, Sabah Erken Kalkacaksın Boşver STrend'i Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Eyvallah kardeşim Allah razı olsun biliyorum. Aynı durumlar benden de sana bilesin 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) oooooovv çok sert Jantlar 10 numara 5 yıldız, mekana zaten laf yok mabedimiz Yalnız arkada toyota yazması da çok manidar yani bilemedim 8 Nisan 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Beşiktaş'tan prim yapıyor işte 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Valla orası beni ilgilendirmez ama biz tam olrak üçgen yarattık Ben, Toyotam ve Beşiktaşım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Sıkıntı Yok Kardeşim Biz Champions League' ye Sponsoruz Kalite işte Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Jantları bugun canlı görmek kısmet olmadı ama harika olmuş maşallah Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Harika olmuş İlteber,Allah tekerine taş değdirmesin. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Abi şu basıklığınıda bu hafta içi telefon aç halledelim Maşallah Yorum bağlantısı
Emre Demir2 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Sen arabanla yanlışıkla İstanbul'a falan gelme Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Sıkıntı Yok Kardeşim Biz Champions League' ye Sponsoruz Kalite işte Daha çok reklama ihtiyacınız var demekki Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Çok güzel olmuş.Çok yakışmış 18 ler.Lastiklere birşey demiyorum sen memnun olduktan sonra sıkıntı yok demektir zaten.Uzun ömürlü olsun lastiklerin nazar değmesin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Jantları bugun canlı görmek kısmet olmadı ama harika olmuş maşallah daha çok görùşürüz Sami'cim Teşekkürler Harika olmuş İlteber,Allah tekerine taş değdirmesin. Teşekkürler Abim. Amin Abi şu basıklığınıda bu hafta içi telefon aç halledelim Maşallah Sürüngen mi olacağız Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Allah nazarlardan saklasın araba çok harika oldu. :nazar: Ama mekan ı ıh. Mındar mındar. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Kardeşim on numara olmuş valla ,Can'ın dediği mal boncuk boncuk.. :nazar: Kazasız belasız kullan brooo.. Mehmet ellerine sağlık foto çok güzel olmuş... ST cilerin hepsi beşiktaş'lı ... Kara kartal'ım benim... Eyvallah Bro. Aklın yolu birdir Hayırlı olsun,yakışmış ALLAH güle güle binmeyi nasip etsin . Amin Maden Cümlemize İnşallah Daha çok reklama ihtiyacınız var demekki Go Further Allah nazarlardan saklasın araba çok harika oldu. :nazar: Ama mekan ı ıh. Mındar mındar. Teşekkürler Abi Mekan'a gelince pilatini der ki ; Konum olarak Dünyanın en Güzel Stadı.. He takımı anlarım ama Mekan'a bişey denmez abi Allah nazarlardan saklasın araba çok harika oldu. :nazar: Ama mekan ı ıh. Mındar mındar. Teşekkürler Abi Mekan'a gelince pilatini der ki ; Konum olarak Dünyanın en Güzel Stadı.. He takımı anlarım ama Mekan'a bişey denmez abi Abi herşey güzel iyi hoşta bu araç sıkılmıştır artık İstanbul'dan. Şöyle bir güneye inmesi lazım Güney işi bu sene zor beyaa Mert, ne zaman var ne para Edirne Projesini gerçekleştireceğiz ama Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Çok güzel olmuş.Çok yakışmış 18 ler.Lastiklere birşey demiyorum sen memnun olduktan sonra sıkıntı yok demektir zaten.Uzun ömürlü olsun lastiklerin nazar değmesin Eyvallah Akan Abi. Lastik konusunda ince eleyen sık dokuyan birisiyim. Ama w y serisi lastikleri 25000km. sonra 1 mayıs'ta yakmak üzere bi kenara koyacaksın Havalar iyice ısınsın bi Abi. Benimde maddi sıkıntılar var bu aralar. Şöyle güzel bir Edirne projesi yapacağız inşallah öğrenci adamın maddi sıkıntısı geçer mi baba'ya söyle bi 303 alsın sana Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 (düzenlendi) Dün biraz test etme imkanımız oldu , 240 da balans var. 9 Nisan 2012 tarihinde Rıfat Çakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts