Mustafa Özcan 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Gökselcim jantlara yorumu es geçmişim sonradan farkettim.Gerçekten çok tatlı olmuş.Çok yakışmış.Güle güle kullan kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın gerçekten de Maşallahı var.Allah utandırmasın.Lastikleri de epey bir araştırmışsın.İnşallah memnun kalırsın.Keyifli sürüşler dilerim Gökselcim... :bravo: Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Teşekkürler Abi Mekan'a gelince pilatini der ki ; Konum olarak Dünyanın en Güzel Stadı.. He takımı anlarım ama Mekan'a bişey denmez abi Mekanın yerine eyvallah ama Vip bölümünde bile tependen yağmuru yiyorsan, devre arasında kapalı bir alanda ısınamıyorsan, Wc ye girmek için 10 kere düşünüyorsan Bu ı- ıh. Beşiktaş gibi Türkiye'nin en köklü ve güzide klübüne yakışıyorsa başka bir şey demiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 İlteber birşey söylemeye gerek yok,herşey ortada (lastiklerde güzel parlamış ) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 İlteber birşey söylemeye gerek yok,herşey ortada (lastiklerde güzel parlamış ) sayende abi senin sprey bayaği bereketli çıktı hala kullanıyorum. Ama son 4 tekerlik daha canı kaldı Mekanın yerine eyvallah ama Vip bölümünde bile tependen yağmuru yiyorsan, devre arasında kapalı bir alanda ısınamıyorsan, Wc ye girmek için 10 kere düşünüyorsan Bu ı- ıh. Beşiktaş gibi Türkiye'nin en köklü ve güzide klübüne yakışıyorsa başka bir şey demiyorum. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay çivi bile çaktırmıyor. Gökselcim jantlara yorumu es geçmişim sonradan farkettim.Gerçekten çok tatlı olmuş.Çok yakışmış.Güle güle kullan kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Arabanın gerçekten de Maşallahı var.Allah utandırmasın.Lastikleri de epey bir araştırmışsın.İnşallah memnun kalırsın.Keyifli sürüşler dilerim Gökselcim... :bravo: Teşekkürle Mustafa Hocam, inşallah Ev sahibi olduktan sonra daha iyisi senin olur Dün biraz test etme imkanımız oldu , 240 da balans var. ses sus ayakların konuşsun Akbil aldın mı 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 ses sus ayakların konuşsun Akbil aldın mı Yok beyaaa , İlteber olmadı Göksel o da olmadı Yaman abimiz var. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Jantlar için Çıkan 17" lere 1000 basar. Mert önleri 2cm daha basarsan süper olur. Arka aynı kalsın. 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Mert Eline Sağlık Kardeşim, çok güzel olmuş, Hasan'ın dediği gibi sadece önleri 2cm daha bas birde öyle bakalım gereken yapılmış Daha bitmedi, devamı gelecek... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Mert ne yaptın len sen dikkatimi birşey çekti öndeki Sedan Focus'uda basmışsın yere ulen ne adamsın 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Çok çöktü olmaaazz Bak Mert King Ne diyor ? Tamam abi yaparım fakat şu anda arkadaşın pc'den bağlanıyorum. Yarın sabahtan hallederim abim :D Fena oturdu ama intercity Yemin Ederim gözüm benim arabayı görmedi Sedan'ı basıncada fena duruyor be, Sedan mı alsak ne yapsak İntercity plakalı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Aracı alçaltırken davlumvazın sağ ve sol tarafları ile ölçeklendirme yapılabilirmi ? ( tekeri merkezliyelim ) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yapılabilir Abi. Yarın uzunca çalışıp elimden geldiğince yapmaya çalışacağım. Üstteki resimlerde hatalar fark edilebiliyor Onlarıda yok edip ayrıntılı bir çalışma yapacağım. Aslında canlı olarak çalışma yapılır ama mekanik işlem gerek, araç liftte iken yaylar sökülür, kademeli olarak alçaltılıp, yükseltilir. budur denen konuma göre yay ayarlanır. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Aslında canlı olarak çalışma yapılır ama mekanik işlem gerek, araç liftte iken yaylar sökülür, kademeli olarak alçaltılıp, yükseltilir. budur denen konuma göre yay ayarlanır. Abi Bu işlemi Mekanik olarak nasıl ayarlıyacağız ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Göksel yaylar araç liftte iken sökülür, araç kendini sıfıra kadar salar, lifti yavaş yavaş kaldırınca tekerler sabit şase havalanır. İstediğin yüksekliğe gelince yaycı alır ölçüyü ve ona göre ayarlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Aslında canlı olarak çalışma yapılır ama mekanik işlem gerek, araç liftte iken yaylar sökülür, kademeli olarak alçaltılıp, yükseltilir. budur denen konuma göre yay ayarlanır. Teknik adam nasıl belli ediyor kendini yaaaaa. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Göksel yaylar araç liftte iken sökülür, araç kendini sıfıra kadar salar, lifti yavaş yavaş kaldırınca tekerler sabit şase havalanır. İstediğin yüksekliğe gelince yaycı alır ölçüyü ve ona göre ayarlar. Hıımm osman usta ile bu konuyu konuşayım, aklıma yattı Abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Hıımm osman usta ile bu konuyu konuşayım, aklıma yattı Abi suspansiyon grubu yok iken, lastikleri yere koyup araç yere mi basacak, Osman da buna bayılır, saaalammmm ciro çıkar, kağıt helva mı lem bu? 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 suspansiyon grubu yok iken, lastikleri yere koyup araç yere mi basacak, Osman da buna bayılır, saaalammmm ciro çıkar, kağıt helva mı lem bu? Banane Abi ben anlamam, Servet abi'ye söyle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Banane Abi ben anlamam, Servet abi'ye söyle Sedef makina fatura bilgilerini al gel, suspansiyonsuz teker yere basarsa, faturası 1 kirayı öder herhalde Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Aslında coil olsa lifte vs. hiç gerek yok. Nerde hoşuna gitti bırakacaksın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 suspansiyon grubu yok iken, lastikleri yere koyup araç yere mi basacak, Osman da buna bayılır, saaalammmm ciro çıkar, kağıt helva mı lem bu? Sedef makina fatura bilgilerini al gel, suspansiyonsuz teker yere basarsa, faturası 1 kirayı öder herhalde Yaylar yok iken araç oturur liftin ayaklarına. Toledo'nun yaylarını o şekil ayarlamıştım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 suspansiyon grubu yok iken, lastikleri yere koyup araç yere mi basacak, Osman da buna bayılır, saaalammmm ciro çıkar, kağıt helva mı lem bu? Birazdan İltebere ya yayları kestirtecekler yada press letecekler Kardeşim sakın bu ikisinide görüntü olsun diye yapma Arabadan nefter edersin Önleri takarız benim arabaya hazır 5-6cm basık bakarız durumuna ona göre karar verirsin 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Sakın Abi basacaksan en iyisi coil. Soğuk pres ve amörtisörün üstten kesilerek kısaltılması hatta alt çanak bile aşağı çekildi benim önlerde. Sağlıklı değil. Bende coil düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts