Süha Demirtaş 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 aynen oynanmış resmi hiç sevmiyorum. Hep bana birşeyler gizlenmeye çalışılıyor gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 Önden yarım, arkada duvar olan fotoğrafı kadraj olarak beğendim .Yalnız fotoğraf çekim saati çok önemli bazen böyle denk geliyor, o an çekmeniz gerekiyor ama ışığın daha güzel olduğu bir saatte, örneğin öğleden sonra ile gün batımı arası çekilirse hem kontrast daha iyi olur, hemde renkler daha sıcak çıkar. Bu arada arabanın önü gerçekten de yüksek duruyor Düzenleme; imla Sayın İlteber Yaman... Bak sana ne dedim Bu saatte fotoğraf olmaz bunların hiç birini beğenmedim diye kaç kere söyledim ama madem çektik koyalım dedik.. Bu arada fotolarda birazcık parlaklık var %30 felan. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 o saatte boşluk bulduk, bizde doldurduk ne yapsaydık fotolar düzgün çıksın diye 6 saat beklesemiydik yani Allahtan araba parlak birde olmasaydı %50 parlaklık verecektin 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 ESP ve Ön Cam Rezidans Tuşları... (Yağmasada Gürlüyor ) 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 USB Girişi YSB Girişi buluruz birşeyler 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 Valla Açılımlarını hiç düşünmemiştim, *lütfen başımdan gidermisin*'ninde düşünmemiştim sonradan öğrendim maalesef Koltuk ısıtma tuşlarını koyabilmek için komple plastiği, değiştirmek gerekiyor, Yapıları farklı ki Titanium ki bile uymuyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 O zaman oraya bi başka bir tuş bulacaz artık. Turbo diye bir tuş koy. Ona basınca turbo açılıyor diye yutturursun millete Böyle bir Sistem mi yapsam acaba :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 İlteber kalorifer tuşlarınıda değiştirsene,forumda çok var alıp takan. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 Hayırlı olsun İlteber, güzel günlerde kullan inşallah.. Kardeşim satsan arabayıda gitsen Alper'in arabayı alsan ne güzel olur Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 İlteber kalorifer tuşlarınıda değiştirsene,forumda çok var alıp takan. Abi onlara bir türlü gözüm alışamadı yaa Ebay'da geçen sene bir ürünü denk gelmiştim, TR'ye göndermiyordur, onu gördükten sonra bunlar oyuncak gibi geliyor Hayırlı olsun İlteber, güzel günlerde kullan inşallah.. Kardeşim satsan arabayıda gitsen Alper'in arabayı alsan ne güzel olur Teşekkür Ederim Mehmet Abim.. Abi büyük konuşmayım ama kendi kendime söz verdim bundan sonraki arabam Kesinlikle Beyaz olacak, Koyu araba ile uğraşmak çok zor, akabinde yaptığın Modifikasyonları yutuyor Koyu araba... 2 Yorum bağlantısı
Burak Koca 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 Abi onlara bir türlü gözüm alışamadı yaa Ebay'da geçen sene bir ürünü denk gelmiştim, TR'ye göndermiyordur, onu gördükten sonra bunlar oyuncak gibi geliyor Hocam benimde direk gözüme ilişti bu havalandırma kontrol düğmeleri. Ben ürünü aldığım linki veriyim size, benim elime 13-14 günde ulaştı Link: http://www.ebay.com/itm/320900381924?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Gökselcim.Düğmeler yakışmış.Güle güle kullan.Birde klima kontrol düğmelerini değiştirirsen daha iyi olur diye düşünüyorum..... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Haziran 2012 Yazar Paylaş 2 Haziran 2012 6 Mayıs Pazar Meguiar's NXT gününden birkaç kare (Anıl Berke Kavraal'ın Makinesinden...) 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 Süper Bizim mondi de arkadan görünmüş. 1 Yorum bağlantısı
Burak Koca 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 Maşallah hocam çok güzel çıkmış fotoğraflar, nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin Bu arada hocam hangi makine ile çekildi bu fotoğraflar? Bende fotoğrafa ilgiliyimde ondan sordum 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 (düzenlendi) Maşallah hocam çok güzel çıkmış fotoğraflar, nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin Bu arada hocam hangi makine ile çekildi bu fotoğraflar? Bende fotoğrafa ilgiliyimde ondan sordum Sanırım bu yoruma Sami yada Anıl daha net cevap verir, ben makineyi bulurum basarım deklanşörüne, Fotoğraf makinesine para harcayacağıma, arabama harcarım ben tarz meselesi Maşşallah brooo.. :nazar: Rengini sevmiyorsan aracın ,Can ın tanıdığı kişide kaplat aracı... 5 temmuzda Süha ile Ankaraya gelinde bi şov yapalım.. Gecede basalım Nevşehire STrend'i emekliğe ayırıcam artık Bro.. İşim bitti kaplama işine girmeyeceğim bu saatten sonra Modifiye işine girmem... Hem zaman hem para harcıyorsun sonu yok... Dururken güzel olmayan, giderken güzel olan bir araba alacağım bro, Şaka makinesi tadında 150hp üstü bir makine alıp onla oynamak istiyorum artık... 3 Haziran 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Koca 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Sanırım bu yoruma Sami yada Anıl daha net cevap verir, ben makineyi bulurum basarım deklanşörüne, Fotoğraf makinesine para harcayacağıma, arabama harcarım ben tarz meselesi Peki hocam, fakat hobi bence Fotoğraf bir hobidir ... Hocam peki şaka makinesi olarak ne düşünüyorsunuz ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 Peki hocam, fakat hobi bence Fotoğraf bir hobidir ... Hocam peki şaka makinesi olarak ne düşünüyorsunuz ? Mitsubishi Colt CZT aklımda olan bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts