İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Pazar günü ilteberin aracını parlatma etkinliğinden bir kaç kare daha.

fotoraf1b.jpg

fotoraf2m.jpg

fotoraf3d.jpg

Araya bizimki de girmiş :biggrin:

fotoraf4m.jpg

fotoraf5j.jpg

Son toz alışlar :)

fotoraf6x.jpg

Artık dışarı çıkma vakti geldi :)

fotoraf7r.jpg

fotoraf8z.jpg

fotorafuh.jpg

İlteberin diğer aracı :biggrin:

fotoraf9e.jpg

Herşey çok güzeldi :nazar:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

İlteberin diğer aracı :biggrin:

fotoraf9e.jpg

Bunu ekonomi amaçlı kullanıyor. :D

Yorum bağlantısı

O zaman onun ellerine sağlık.. :D

Gökhan'dan resimleride ben aldım ama :D yoksa nerden ekliycek buraya zamanı yokki :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hakan Abi Resimler için çok teşekkür ederim eve gidince, bende bir resim yüklüyeceğim.

Yorum bağlantısı

Hakan Abi Resimler için çok teşekkür ederim eve gidince, bende bir resim yüklüyeceğim.

Rica ederim ilteber.evet paylaşta görelim :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

çok sağlammmm bir gündür özellikle o corvette'den inenleri düşündüğümüzde :tongue::D :D :D

Yorum bağlantısı

çok sağlammmm bir gündür özellikle o corvette'den inenleri düşündüğümüzde :tongue::D :D :D

O kadar dedik sana cüneyt aralarına girde resmini çekelim diye,ha bire broşür aldık ellerinden o kadar :D :D :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

O kadar dedik sana cüneyt aralarına girde resmini çekelim diye,ha bire broşür aldık ellerinden o kadar :D :D :D

o bile yetti bana hakan abi 3broşür 3 broşürdür yani :D :D

Yorum bağlantısı

o bile yetti bana hakan abi 3broşür 3 broşürdür yani :D :D

Ben aldıklarımı hep sağa sola bıraktım,oda hiç sıkılmadan nerde görse verdi broşürü elimize :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Ben aldıklarımı hep sağa sola bıraktım,oda hiç sıkılmadan nerde görse verdi broşürü elimize :biggrin:

sende hiç hayır ben aldım zaten demedin abi :D :D :D gerçi hangimiz diyebildik öyle birşeyde var :D :D

Yorum bağlantısı

sende hiç hayır ben aldım zaten demedin abi :D :D :D gerçi hangimiz diyebildik öyle birşeyde var :D :D

Valla öyle oldu biraz :D yıkama işini ilteberin kenwood'ları yüzünden kaçırdık :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Valla öyle oldu biraz :D yıkama işini ilteberin kenwood'ları yüzünden kaçırdık :biggrin:

:D :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ben çıkıp 10dk. Kadar izledim Abi :D

Hayırlı olsun.

Ne Kur'an dinlenir şimdi senin araba da. :)

Muzik tesisatıma bahane buluyordun, bu arabaya güzel bir ses sistemi yap diyordun.. Bak gene kırmadım seni, sırf Kapadokya'ya giderken çenenden kurtulmak için :) başka bir eksiği kaldıysa söyle onuda halledeyim :) Sen CD'yi hazırla dinleriz ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Muzik tesisatıma bahane buluyordun, bu arabaya güzel bir ses sistemi yap diyordun.. Bak gene kırmadım seni, sırf Kapadokya'ya giderken çenenden kurtulmak için :) başka bir eksiği kaldıysa söyle onuda halledeyim :) Sen CD'yi hazırla dinleriz ;)

track mı :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İnsan haber verirdi :D

Abi siz ayrıldıktan sonra başladı :)

track mı :D

İş ona kalsın kanka, AUX girişimiz var ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hizmette sınır olmamalı, cd'de senden. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hizmette sınır olmamalı, cd'de senden. :)

Kolonya ile peçete'de istermisin :) yok ses sistemine çok para harcadım.. Cd'yi sen getir. Olmadı Queen takılırız..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İ.Göksel Yaman

Hayırlı olsun.Güzel bir değişim olmuş.çistak çistak :D

Teşekkürler Akan Abicim, değişiklik olmadan yapamıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...