İ.Göksel Yaman 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Bugün Kil Uygulaması yapıldı STrend'e ardından temiz bir cila çekildi Kapadokya öncesi son hazırlıklar tamamlandı.. Bugün beni yanlız bırakmayan ve kendi aracı gibi ilgilenen Süha ve Cüneyt'e çok teşekkür ederim... 8 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Çok şekildi bro iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Güzel olmuşta, nedir bu senin fotoğraflardan çektiğin, bu seferde gölgeye sığınmışsın sert ışıktan kaçmak için ama ufak bir tavsiye en kötü ışık, ışıksızlıktan iyidir Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Maşallah maşallah Bu STrend'in yeri çook ayrı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 İki şey lazım sana, 1- sağlam bir foto makina 2- mercekli far. :nazar: :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 İki şey lazım sana, 1- sağlam bir foto makina 2- mercekli far. :nazar: :nazar: 1 numara için Sami kardeşimiz 2 numara için para lazım reis Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 1 numara için Sami kardeşimiz 2 numara için para lazım reis İkisi içinde 2 numara lazım desene. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Biz herzaman burdayız, yeterki güneşin vaktinde çekime başlayalım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Bir tanesini bari hediye ediver İlteber'e... Ona dostluğumu lütfettim, yetmez mi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 sen de Cüneyt i yalnız bırakma da, güzel olsun XR5 i Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Dostluğun ne yolu aydınlatıyor, ne de şahane fotoğraf çekiyor... Birincisini yapıyordur be, bu kadar da kötümser olmayın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) Manevi anlamda aydınlatıyordur ama karayollarını bilemem hocam... Ortasını bulalım o zaman. Şimdi, benimle gezerse mercekli fara sahip araca binmiş olur, fotoları da bizim ayfon ile çekeriz vesile ile foto sorunu da kalmaz.. gzerse-gezerse 1 Temmuz 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Maşallah Gökselcim çok harika olmuş.Çil çil parlıyor.Ayna gibi olmuş.Geç karşısına saçlarını tara.On numara olmuş valla çok beğendim.Gözlerimiz bayram etti.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin KARTAL....Keyiflli sürüşler.... :f1: 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 ne demek abi hayırlı olsun güle güle kirlett :nazar: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Şehir dışından gelen araçlara da bu hizmet var mı? Maşallah çok güzel olmuş... Sen Yeter ki gel Abicim geçeriz bir Kil tecrübe kazandık artık Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Elinize sağlık beyler. Güle güle kullan İlteber. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 kil candır kardeşim mis gibi olmuş ... zehir yavaş yavaş yayılıyor 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 kil candır kardeşim mis gibi olmuş ... zehir yavaş yavaş yayılıyor Sorma hep senin yüzünden, bu zehir çok etkili forumu kısa zamanda sarar bakta gör Örneğin ben 2 ayda bir yaparım artık Maşallah Abicim boncuk boncuk :nazar: Çok şekildi bro iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah Ne güzel olmuş güle güle kullan. Güzel olmuşta, nedir bu senin fotoğraflardan çektiğin, bu seferde gölgeye sığınmışsın sert ışıktan kaçmak için ama ufak bir tavsiye en kötü ışık, ışıksızlıktan iyidir Şehir dışından gelen araçlara da bu hizmet var mı? Maşallah çok güzel olmuş... Maşallah maşallah Bu STrend'in yeri çook ayrı Maşallah İki şey lazım sana, 1- sağlam bir foto makina 2- mercekli far. :nazar: :nazar: sen de Cüneyt i yalnız bırakma da, güzel olsun XR5 i Maşallah Gökselcim çok harika olmuş.Çil çil parlıyor.Ayna gibi olmuş.Geç karşısına saçlarını tara.On numara olmuş valla çok beğendim.Gözlerimiz bayram etti.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin KARTAL....Keyiflli sürüşler.... :f1: ne demek abi hayırlı olsun güle güle kirlett :nazar: Elinize sağlık beyler. Güle güle kullan İlteber. kil candır kardeşim mis gibi olmuş ... zehir yavaş yavaş yayılıyor Elinize sağlık, sonuç müsbet. Bir ben girişemedim cila işine bu yıl. Herkese Çok ama Çok Teşekkür eder, Arabasını sevenler için Şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Herkese Çok ama Çok Teşekkür eder, Arabasını sevenler için Şiddetle tavsiye ederim O kadar kelime döktük. Ben anlamam, bana ayrı yaz. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 O kadar kelime döktük. Ben anlamam, bana ayrı yaz. hocam beni kıskandı :D senide zehirliycem hocam az bekle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 abi çok güzel olmuş, bayideki arabalar bile bu kadar albenili değil, yanlız kafama takılan, şu kil mevzusunu güzelce anlatacak bi konu açsanızda faydalansak kil bu mudur ? http://www.hepsibura...35752#Gorseller +1967 biri anlatsın nedir bu bizde öğrenelim yoksa başınıza kalacam haberiniz olsun 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 abi çok güzel olmuş, bayideki arabalar bile bu kadar albenili değil, yanlız kafama takılan, şu kil mevzusunu güzelce anlatacak bi konu açsanızda faydalansak kil bu mudur ? http://www.hepsibura...35752#Gorseller +1967 biri anlatsın nedir bu bizde öğrenelim yoksa başınıza kalacam haberiniz olsun aynen öyle abilerim hatta bunun setinin içinde bizim ılık su sabunla yaptımız sürmek için kullanılan ilacın orijinali var Yorum bağlantısı
Recommended Posts