Çağlar Bayur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Vay Ankara'lara mi gittin yav sen.. yoo bugün yanımdaydı, O kardeşi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Abi şeritler fena senin Önceden Ankara 3.05dk. Sürüyordu. Şimdi şeritlerden sonra 2.45dk. Sürüyor inanmassında sen şimdi ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 3 focusu park etmeyi bir türlü beceremediniz mi Şu pozları görünce mavişi özlüyorum. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Ayağına sağlık kardeşim. Eyvallah Abim seninle bir denk gelmedik şööle saaaalaam bir BJK muhabbeti yapamadık İnanırım abi neden inanmayım şeritlerin üstüne şerit led çektircem Oktay abi'ye gecede farkedelim diye Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 İteber abi Ank'a kadar geliyosun bir çayımı içmiyosun harbi üzüldüm. İnsan bari dönüşte filan uğrar haberim olsa paslaşışrdık. Resimler harika elinize sağlık. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Şu pozları görünce mavişi özlüyorum. Abi seni normal otomobiller kesmez artık bizim önümüzüde kapatırsın kadraj görmez bizim arabaları bence sen limana git abi ancak gemiler keser seni 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Abi seni normal otomobiller kesmez artık bizim önümüzüde kapatırsın kadraj görmez bizim arabaları bence sen limana git abi ancak gemiler keser seni Cruze almayı düşünüyom Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 İteber abi Ank'a kadar geliyosun bir çayımı içmiyosun harbi üzüldüm. İnsan bari dönüşte filan uğrar haberim olsa paslaşışrdık. Resimler harika elinize sağlık. Burak inanki senin Ankara'da olduğunu bile bilmiyordum ben... Sen Eskişehir'de değilmiydin len bakma kimsenin haberi yoktu nasıl toplandık böyle bende anlamadım Cruze almayı düşünüyom 2.0 cdti 163ps mi? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) Cruze almayı düşünüyom Sandalye 4 Ekim 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Yok bu 2,0 dan büyüktür 163 değil 1630000ps falandır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Eyvallah Abim seninle bir denk gelmedik şööle saaaalaam bir BJK muhabbeti yapamadık şeritlerin üstüne şerit led çektircem Oktay abi'ye gecede farkedelim diye Seni oğlumla karşı karşıya getireyim. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) Göksu park buluşması. Focuslar konuşuyor...Güzel buluşma olmuş... Böyle buluşmalara katılmak İnşallah birgün bana da nasip olur... 4 Ekim 2012 tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Focuslar konuşuyor...Güzel buluşma olmuş... Böyle buluşmalara katılmak İnşallah birgün bana da nasip olur... Bekleriz Hocam Seni oğlumla karşı karşıya getireyim. Geldikte ne oldu adam arkana saklanıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Bekleriz Hocam Geldikte ne oldu adam arkana saklanıyor Biraz alışsın bak gör tepene çıkar Okulda konuşmadığı muhabbet etmediği adam yok. Müdür sınıfları gezerken bunun sınıfına uğruyor. Bana su getir diyor müdüre. Bir arkadaşa neredesiniz ya görüşemiyoruz yenge nasıl iyimi diyor Yani fazlada alışınca böyle oluyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Biraz alışsın bak gör tepene çıkar Okulda konuşmadığı muhabbet etmediği adam yok. Müdür sınıfları gezerken bunun sınıfına uğruyor. Bana su getir diyor müdüre. Bir arkadaşa neredesiniz ya görüşemiyoruz yenge nasıl iyimi diyor Yani fazlada alışınca böyle oluyor Hahahaha Allah Kaderinide düzgün yazsın Abi. Maaşallah diyelim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Hahahaha Allah Kaderinide düzgün yazsın Abi. Maaşallah diyelim Amin amin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Cruze'u test ettim tırt çıktı Aveo'nun viraj tepkileri daha iyi. Hatta Focus 3'ten bile daha tepkili Aveo. Focus 2 kullanmadım. f3'den daha mı tepkili ? Neye göre değerlendirdin Murat ? Slalom mu yaptın ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 sorulur mu hoca tdci her zaman daha güçlüdür Onların ikisi de benzinli dimi. İğğk. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Murat herşey videoarda saklı değil... Videolara takılı kalma... Çoğu gerçek dışı, taraflı yada pilotaj aynı değil.. O filmlerde bende oynasam senaryoyu okuyup, ona göre oynarım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 (düzenlendi) Ne videosu abi ben sana test ettiğimi söylüyorum videoya da çektim gösteriyorum... Bizim evin orası her gün Aveo ile de dönüyorum aynı virajı... Murat birkere viraj kabiliyeti bahsettiğin üzere direksiyonun kendisini toplamasıyla anlaşılmaz.. O aveo yu hiç 4vites devir sonda bir S virajında yatırıp, kaldırdın mı hiç ? Esp kapalı arka lastiklerin yerden havalandığını yada daha basit ti lastiklerı cıyaklattın mı hiç? 4 Ekim 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Peki Kardeşim sen öyle diyorsan öyledir Yorum bağlantısı
Recommended Posts