İçeriğe Yönlendir

Kütahya


Fatih Keskin

Recommended Posts

Fatih Keskin

Arkadaşlar cumartesi sabah erkenden Kütahya'ya geliyorum çok kısa bir işim var daha önce içinden geçmişitim ama durmamıştım nereleri görmem lazım yada yakınlarda gidip görülmesi gereken nereler var.Mesala öğle yemeğini nerede yiyebilirim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Fatih kimse cevap vermemiş,üstünden zaman da geçmiş. ne yaptın gittin geldin mi bari?

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Ortada bir tane vazo var. Mükemmel bir yön tayini. Komple şehrin merkezini oluşturuyor. Döner gazino tarafları görülebilir. Benim çocukluğumda gazino altında bahçelikleimiz vardı.. 1982 yılında satmıştık. Şimdi oralar ne oldu bilemiyorum. Belkide toki olmuştur. Eskişehir tarafından girişde Harlek tesisleri var. Yaz için uğranılabilecek bir yer. Yoncalı tesisleri var ama yakın bir bölgede hiç gitmedim. Orasıda güzel olduğunu biliyorum.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

büyük ihtimal geri dönüş yolundadır fatih abi.konuştuğumuzda haftasonu pazar döneceğini söylüyordu.umarım yolculuğu iyi geçmiştir

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

geçen hafta gittim geldim cumayı cumartesi ye bağlayan gece saat 02:00 de oradaydık sabah saat 05:00 e kadar kaplıcalarda havuz keyfi yaptık cumartesi akşam üzeri istanbula döndüm zayen sürekli yağmur yağdı havuz keyfinden başka bişey yoktu artık dolaşmak başka sefere kaldı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...