İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Talip Eren

O paçavra oraya dikilene kadar neredeydi yektililer?Kim verdi bu cesareti?Bunu yapan failler nerede?

Bakalım ne olacak diye nabız yokluyorlar saygıdeğer kişiler.Şimdi de indirdik diye show yaparlar...Siyaset ve politika yaptığını zannedenler,vatanın bölünmez bütünlüğü tartışılamaz ve onun üzerine yapılan her hareket siyaset değildir,herkes anladı ne olduğunu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu ülkede bir bölücü .... Cumhurbaşkanı adayı oldu...kim neredeydi sorusu bence ülkemiz için çok geç heykel anten danten işler tırıvırı bunun yanında.toplum olarak bazı şeyler bize normal gelmeye başladı bir oro oro o.buldum o rot kolu emniyet görevlisini tokatladı bir çip anadilimiz haricinde mecliste konuştu...meydanlarda binlerce kişi önünde yüzlerce ülkenin gözü önünde Türkiye Cumhuriyet devletine meydan okudular...imralıya marmarayı bağlayacaklar...Demem oki iki gün sonra bunu da yutacağız istesekte .istemesekte. Yeni gündemler vs...

Laf kalabalığı çözümsüzlük sürecinin tipitip sakızı artık.Sakızı tükürmek istiyoruz...

Ve koşu öncesi bir kaç adım bekliyoruz uzuvlarını dilini ellerini bir yerlerine sokması lazım artık devletimizin.ne zaman neeerede nasıl.....

Bilmiyorum.....

Yorum bağlantısı

Son cümle kardeşim...konuşuyoruz ama boş...

Bilmiyorum.

Sen vermedin, ben vernedim,o vermedi, bu vermedi; kim verdi bunlara?

Sen sevmiyorsun yaptıklarını, ben doğru bulmuyorum yaptıklarını, o yanlış görüyor uygulananlari,bu hata yaptı diyor yapılanlara.

Eee kim bunları başa getirdi?

Neden en başa kadar çıktılar?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki siz silahsızsınız bayım"

Bir heykel uğruna iki can gitti 50 vatandaş İŞİD'in elinde iki aydır rehin koskoca Türkiye cumhuriyeti bunlara operasyon yapmayıp üstelik terörist bile diyemiyorlar 5 bin kişiyiyle bir heykeli yıkmaya gidiyor ve sivil bir vatandaşı öldürüyorlar siz burda hala vatan millet Sakarya yapıyorsunuz

Rehinelerin arasında Özel Tim var. Şimdi biz Musul'a niye özel tim göndermişiz de normal polis gücü göndermemişiz? Caydırıcı olsun diye. Büyük ülke vatandaşını başlarında bere, gözünde rayban gözlük A takımı ile yarışan özel tim ile korur diye yedi düvele göstermek için, sonuç ne oldu? Tek mermi attırılmadı. Düzenli ordularla savaşacak nitelikte eğitimle yetiştirilen özel tim'i oraya konuşlandıranlar yine tek mermi atmadan teslim olmalarını istedi. Madem biz vatandaşlarımızı teröriste, eşkiyaya teslim edeceksek, özel timi nerede kullanacağız? Bırak rehine kurtarmayı, özel timi de rehin vermişiz!

Bu ayrıntıyı hangi tv verdi, hangi medya gördü, kim konuşabildi? Sözüm özel tim'e değil tabi ki, verselerdi emri, onlar üzerine düşeni yapacak, gerekirse canını vereceklerdi. Bu ülkenin şehit evlatları da 30 sene terör nedeniyle canını verdi. Tıpkı 92 sene önce Sakaryada olduğu gibi, tıpkı 99 sene önce Çanakkale'de olduğu gibi. Kanlarıyla destanlar yazan büyük büyük dedeleri gibi onlarda vatanı korumanın bedelinin gerekirse toprağa düşmek ama sancağı indirmemek olduğuna inanıyorlardı.

Sonra ne oldu, 2000'li yılların yönetim anlayışıyla 1930'ları sorgulamaya başladı onları vatan uğruna savaşmaya yollayanlar.

Hitlerin hüküm sürdüğü, mussolinin iktidar olduğu, Avrupa Kıtası'nın faşizm rüzgarı ile birbirine girdiği yıllarda ülkesinde isyanları bastıran ordusunu sorguladılar, yetmedi,

ülkesini koruyanı suçlu, isyan edeni masum yaptılar, özür dilediler, yetmedi, biz size haksızlık etmişiz kendi dilinizde konuşturmamışız dediler.

Ülkenin her yerine rahatça yerleşen, okuyan, ankara hukuku bitirip cumhurbaşkanı adayı bile olabilen, ayrılıkçı değil merkez partilerde görev yapıp bakan olan, orduda yüksek rütbeye gelen kimse yokmuş gibi, bu ülkede geçmişte asimilasyon uygulanmıştır biz uygulamayacağız dediler.

Yetmedi, bitme noktasına gelen terörü; bir zamanların revaçta olan şimdi beğenilmeyen Avrupa birliği sevdası uğruna olağanüstü hali zamansız kaldırıp, köyleri, mezraları yeleşime açarak hazırlıksız yakalanan birliklerimizin ağır kayıplar verdiği ve en son 20-30 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırıları önümüze koyup, artık kan akmasın dediler, analar ağlamasın dediler.

O sıralarda oy kaybetmemek için, pkk'yı destekleyen parti milletvekillerini yüce divana yollamazsa bu millet(Türk Millet'i diyemedikleri) bizi tarih önünde affetmez dediler, sonra bu vekilleri imralı ile irtibat için ulak ettiler.

Şehit olmadığı için anaların ağlamadığını düşünenler, gerideki 20.000 şehidin anasının daha çok ağladığını görmezden geldiler, evlatlarını ne uğruna şehit verdiğini artık anlayamayan aileleri iftar yemeklerinde ağırlayıp, acılarını dindireceklerini sandılar.

Elinden silahı alamadıkları örgütün eylem yapmamasını kendileri için oy potansiyeli gördüler, daha bugün heykel olayı için yine nedense hiç yakalanamayan provakatörleri işaret ettiler. Hatta daha bugün artık kandille görüşmenin vakti geldi dediler. Daha da acısı ülkede terörist heykeli dikilirken, eskiden imralı ile görüşmeyi saklarken nasıl olsa arkamızda oy desteği var kimin ne düşündüğü umrumuzda değil havasında imralıyla mit'in görüştüğünü artık söylemeyi cesaret örneği olarak önümüze serdiler.

Bunları her dediklerinde oy oranları arttı. Liboş, dönek,liberal basın bunu halkın çözüm sürecine desteği olarak yorumladı. Bu ülkenin %52'sinin çözüm sürecini desteklediği mesajını verdiğini belirten programları dinledim 1 hafta boyunca televizyonda.

Çözüm sürecinden kim ne anlıyor bilmiyorum ama %52 yukardaki ve bir önceki mesajda belirttiklerimi savunuyorsa demek ki 30 senede bu ülkenin yapı taşları yerinden oynamış, IMF borcu ödemek, vatan toprağında başkalarına söz söyletmekten daha önemli olmuş. Yılmaz Erdoğan'ın seneler önce bir ülkeden bir iç ülkeye dediği şiirindeki şehirleri Ankara'ya bağlayan yolları duble hale getirmek, o yolların şehire girişindeki tabelalrda q,x,w harflerini kullanmaktan daha önemli olmuş.

Daha acısı ne yazsak boş, her seçimde alınan oylar, muhalif düşünenlere kapak olmuş!!!

Saygılarımla.

Not: Bir ülkenin ortaya çıkabilmesi için gerekli olan; Millet, toprak ve bayrak kavramlarının içi Türk Milletinin aleyhine boşaltılıp, başkaları için anlamlandırılmaya başlanıyorsa Partizanca değil, yürekten sorgulanmalıdır. Ben iktidarda a yerine b görüşü olup da aynı şeyi yapsaydı yine aynı şeyi yazabilecek bir eleştiriyi dile getiriyorum. Yazdıklarımın siyasi förüş değil, ülkenin bölünmez bütünlüğüyle alakası var. Yine de şikayet gelirse, yönetimin takdirinde konu tabi ki silinebilir.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Herkesin yapmak istediği belli oyuna gelmeyelim.1 yıldır Irakta yapmadığını bırakmayan binlerce kişiyi öldüren IŞİD ABD'nin gıkı çıkmıyor.Peşmergeyle Işid cephe savaşına başlayınca ABD hemen operasyon yapıyor.Türk insanın Kürt halkına verdiği değer ortada istisnalar hariç barış içinde yaşıyoruz.Asıl ABD ve İsrail Kürt halkını köleleştirip maşa gibi kullanmak istiyor.Sağduyulu olalım, o heykeli dikenin amacı belli milleti birbirine düşürmek, madem heykel dikeceksin hiç mi Kürt yazar bilim adamı, sanatçı yok onlarınkini dik.Niyet belli kardeşler arasına nifak sokmak.Öyle yada böyle bu ülkede birlikte yaşamak zorundayız.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Saygılarımla diyorsun fakat mesajların olduğu gibi ırkçılık kokuyor yazmak istemiyorum polemik olmasın

O mesajlarda irkcilik iceren bir kelimeyi gosterin, irkciliktan ne anladiginiza gore yorum yapayim. Saygilarimla ifadesinin ne anlama geldigini bu forumda yeterince uzun zaman gecirenler biliyorlar. Mesela niye bu mesaja saygilarimla yazmadigimi anlayacaklari gibi... tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Saygılarımla diyorsun fakat mesajların olduğu gibi ırkçılık kokuyor yazmak istemiyorum polemik olmasın

Keşke bu mesajı da yazmasaydınız...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Mevzu hakkında konuşacak bir şey yok bence. Fikirlerden çok kişiler ön plana çıkmışsa konuşmak nafile. Fikri sabite çizik bile atılmaz. Acizane fikrim "sarı öküzü vermeyecektik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Liceden bir görüntü. Artık şehir içinde Atatürkün büstünü teröristlerden korur olduk

Bu yine korunmuş. Çoğu yerde Atatürk büstlerini tahrip etmiş insalıktan nasibini almamışlar

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Mevzu hakkında konuşacak bir şey yok bence. Fikirlerden çok kişiler ön plana çıkmışsa konuşmak nafile. Fikri sabite çizik bile atılmaz. Acizane fikrim "sarı öküzü vermeyecektik.

Olayın özeti. Ağzına sağlık hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu yine korunmuş. Çoğu yerde Atatürk büstlerini tahrip etmiş insalıktan nasibini almamışlar

İşte onlara Kürt diyoruz ama büyük hata yapıyoruz. Burada da Kürtlerle pkklıları karıştırıp yorum yapanlar çıkıyor. Daha önce de söyledim, tekrar söylüyorum; ülkemizde Kürt sorunu diye bir şey yoktu (bana göre hala yok), bunu söyleye söyleye etrafta dolanıp, televizyona çıkıp, konuşup duran hepimizce malum bazı ...ler/lar çıkardı. Bizim Kürtlerle ne sorunumuz olacak? Burada terör sorunu var, pkk sorunu var. Bazı Kürtler pkklı olabilir, tıpkı bazı Türklerin, bir çok suriyelinin, pek çok ıraklının, yunanın, fıransızın, ermeninin vs olduğu gibi, ama her Kürt pkkli değildir. Bunu iyi anlamak, ona göre yorum yapmak lazım. Ben vatanımı bölmek istemeyen Kürtü de, yunanı da, ermeniyi de vs seviyorum. Ama maalesef ülkem böyle yönetildikçe bu ve bunun gibi düşünce ve yorumlardan kurtulamayacağız gibi geliyor. Bu yorumumdan rahatsız olanlar en azından BOP'un ne olduğunu ve Türkiye'deki eş başkanının kim olduğunu güzelce öğrenip ona göre hareket etsinler.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

İşte onlara Kürt diyoruz ama büyük hata yapıyoruz. Burada da Kürtlerle pkklıları karıştırıp yorum yapanlar çıkıyor. Daha önce de söyledim, tekrar söylüyorum; ülkemizde Kürt sorunu diye bir şey yoktu (bana göre hala yok), bunu söyleye söyleye etrafta dolanıp, televizyona çıkıp, konuşup duran hepimizce malum bazı ...ler/lar çıkardı. Bizim Kürtlerle ne sorunumuz olacak? Burada terör sorunu var, pkk sorunu var. Bazı Kürtler pkklı olabilir, tıpkı bazı Türklerin, bir çok suriyelinin, pek çok ıraklının, yunanın, fıransızın, ermeninin vs olduğu gibi, ama her Kürt pkkli değildir. Bunu iyi anlamak, ona göre yorum yapmak lazım. Ben vatanımı bölmek istemeyen Kürtü de, yunanı da, ermeniyi de vs seviyorum. Ama maalesef ülkem böyle yönetildikçe bu ve bunun gibi düşünce ve yorumlardan kurtulamayacağız gibi geliyor. Bu yorumumdan rahatsız olanlar en azından BOP'un ne olduğunu ve Türkiye'deki eş başkanının kim olduğunu güzelce öğrenip ona göre hareket etsinler.

+1000

Olayın aslı bu. Konuya bu zamana kadar bu tarz bir görüş olmadığı için yazmak istemedim ama tüm duygularima tercüman olmussunuz hocam.

Sadece tvden izlediği Diyarbakir olaylariyla tüm Diyarbakir halkini ya da diğer Doğu illerine ön yargiyla bakanlar forumdaki Diyarbakira buluşma ayarlayıp gezen kiymetli abilerimize sorabilirler en objektif yorumu onlar verecektir.

Ben de bir Diyarbakirli olarak vatanimi milletimi seviyorum, bu bayrak altında yasamaktan gurur duyuyorum. Bir it sürüsünün bu şekilde Doğu nun temsilcisi olarak görülüp Dogulu olan herkesin bu şekilde yargilanmasina sebep oldukları, adını kirlettigi için lanet ediyorum.

Allah sonumuzu hayretsin

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Sarı öküz pkk nın kürtlerin temsilcisi kabul edildiği, elinde silah olan eşkıya ile barış görüşmesi yapıldığı gün verilmişti... Habur'da mahkeme kurulup 2 saatte bırakıldıklarında ( bu günlerde gözaltı süreleri daha da uzun) verilmişti, Diyarbakır'da 600 bin kişi ile terörist cenazesi yapıldığında verilmişti. Pkk mezarlığı (şehitlikmiş kurban olsunlar şehide itin leşi olur olsa olsa) kurulduğu günlerde verilmişti. örneği çoğaltmak mümkün. Ama şiştim artık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

+1000

Olayın aslı bu. Konuya bu zamana kadar bu tarz bir görüş olmadığı için yazmak istemedim ama tüm duygularima tercüman olmussunuz hocam.

Sadece tvden izlediği Diyarbakir olaylariyla tüm Diyarbakir halkini ya da diğer Doğu illerine ön yargiyla bakanlar forumdaki Diyarbakira buluşma ayarlayıp gezen kiymetli abilerimize sorabilirler en objektif yorumu onlar verecektir.

Ben de bir Diyarbakirli olarak vatanimi milletimi seviyorum, bu bayrak altında yasamaktan gurur duyuyorum. Bir it sürüsünün bu şekilde Doğu nun temsilcisi olarak görülüp Dogulu olan herkesin bu şekilde yargilanmasina sebep oldukları, adını kirlettigi için lanet ediyorum.

Allah sonumuzu hayretsin

İnsan insandır Ozan. Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi olmaz. İnsan olamamış Türk de var, Kürt de var, Müslüman da var, Hıristiyan da. Bana insan olacak abicim, Kürtmüş, Türkmüş, şuymuş buymuş fark etmez. Vatanımı bölmek isteyen Türk de olsa, Kürt de olsa, Budist ya da ateist de olsa aynı cinai duygularla bakarım olaya.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

İnsan insandır Ozan. Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi olmaz. İnsan olamamış Türk de var, Kürt de var, Müslüman da var, Hıristiyan da. Bana insan olacak abicim, Kürtmüş, Türkmüş, şuymuş buymuş fark etmez. Vatanımı bölmek isteyen Türk de olsa, Kürt de olsa, Budist ya da ateist de olsa aynı cinai duygularla bakarım olaya.

Keşke herkes sizin gibi düşünse..
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Keşke herkes sizin gibi düşünse..

Bizim gibi düşünenler bu düşüncelerini açıklayacak ki böyle düşünmeyenler, farklı yönleri görüp belki kendilerini sorgulayıp kendilerini değiştirir, geliştirir. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Polis'in de yapacak bir şeyi yok Adaş, emir kulu. Mühür kimdeyde padişah o.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
(düzenlendi)

Hünkarim ! Hünkarım!

Noluyoz olm sen kimsin?

Devletlüm cahilliğimizi size teslim ettik ,ne edüyk ?

La adam gibi konuşsana hacı ne  la sen? oha  bu ne ?

Devletlüm romen diyojen bize asi olup elüm hal ile cenk seferi açmüş, ha bu densüz te ordan te buraya balta  yollamak gafletinde bulunmuş, işbu cenk hasil olmuş ,meydan size su vermekte ne edüyk ?

E olum amma salaksınız la siz. Atın iki obüsü göbeklerine mevzu bitsin neyi tartışıyorsunuz?

Çok ileri görüşlü hünkarım obüs nedür?

Yok mu olum  tank gibi olan? hani top atıyor?

Top mu? ha o nedür?

Ohooo baba bizim sizinle işimiz var...Barut diyorum top diyorum?

O nedür?

doğru ya lan... o daha sonraydı...

F 16  yok, Obüs yok havan yok, radar yok..düpedüz yok işte...

Makineli tüfek falan yok çünkü tüfek yok daha.. :)

Karşında binlerce herif, ellerinde balta, döner bıçağı  gibi kılıçlar..

dizmişler oyle ayaklı kuleleri, sapan gibi falan, "VAHAAAAAA"   diye dalıyorlar...

Napcan ?

Yo hakkaten bi düşünün..Komutansın sen napcan?

Kim kimi keserse..ortalık kan gölü dalan dalan kafa göz kesiliyor,sabahtan akşama kadar...

Size bişey söyleyim mi... Bugün bizim kutladığımız o savaş galibiyeti, büyük bir vahşet içinde alınmış acımasız bir savaştı..

Allah hepsinden razı olsun derken, bir daha bu güzel millete öyle vahşeti yaşatmasın...

Uzatacaktım ama, saygsızlık olur diye vazgeçtim...

tarihinde Caner Kardeşseven tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...