Murat Yıldırım 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Arkadaşlar bugün bilmediğim bir istasyondan mecburen mazot aldım.arabanın çekişi sanki biraz düştü gibi geldi bana.bilmiyorum belkide pisikolojiktir ama içime pek sinmedi.depodaki mazotu hortumla çekip babamın kamyonetine transfer edeyim dedim ama hortum depoda belli bir yere gidip daha sonra ilerlemiyor ve hortumun ucuda içeride açıkta kalıyor yani mazotu çekemiyorum.daha önce depodan mazot çeken arkadaş varmı?bu mümkünmü acaba?vede zararı olurmu? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 (düzenlendi) Mazot çekilmesin diye tasarlanmış bir deponuz ve dolum borusu var aracınızda. Ya depo sökülecek,ya da (Türkiye'de var mı bilmiyorum) ters vakumlu pompa ya da kompresör bulunacak. Ama ikisine de değmez bence,kullanıp bitirin. 2 Nisan 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Arkadaşlar bugün bilmediğim bir istasyondan mecburen mazot aldım.arabanın çekişi sanki biraz düştü gibi geldi bana.bilmiyorum belkide pisikolojiktir ama içime pek sinmedi.depodaki mazotu hortumla çekip babamın kamyonetine transfer edeyim dedim ama hortum depoda belli bir yere gidip daha sonra ilerlemiyor ve hortumun ucuda içeride açıkta kalıyor yani mazotu çekemiyorum.daha önce depodan mazot çeken arkadaş varmı?bu mümkünmü acaba?vede zararı olurmu? fırsat bu fırsat yüksek devirde bol bol gezin :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Motor bölümünden geri dönüş hortumu çıkarılır ve bidona sallandırılır, rölantide 5-7 dak. da çalışınca depo tamtakır kalır. 2 Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım 3 Nisan 2011 Yazar Paylaş 3 Nisan 2011 fırsat bu fırsat yüksek devirde bol bol gezin galiba öyle yapıcam... Yorum bağlantısı
Arif Aydın 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Motor bölümünden geri dönüş hortumu çıkarılır ve bidona sallandırılır, rölantide 5-7 dak. da çalışınca depo tamtakır kalır. Çağlar bey bu durum Focus III için geçerlimidir? Geçerli ise mazot dönüş hortumu hangisidir? bir resimle göstermeniz mümkünmü? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Çağlar bey bu durum Focus III için geçerlimidir? Geçerli ise mazot dönüş hortumu hangisidir? bir resimle göstermeniz mümkünmü? Yeni nesi araçların hepsinde yapılacak şey yukarıda Çağlar abi'nin dediğini yapmaktır. Diğer türlü depoya ulaşılamaz. Yorum bağlantısı
Arif Aydın 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Evet bu yöntemle çektim mazotu ancak geri dönüş hortumunu bulmak biraz mantık çalışması yaptırdı bana ama ilk seferde buldum. Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts