İçeriğe Yönlendir

Fiat Ducato


Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

Abim bu aralar şirketine almayı planlıyor. 12m3'lüklerinden beğendi. 13-14bin tl vermeyi planlıyor. Baktıklarımız 180bin'den aşağı değil.

2.5cc motorlulara bakıyoruz. bunlardan 2005 sonrası oluyor yanlış bilmiyorsam.

İlla forumumuzda kullanmış, kullanan tanıdığı vardır. Neler düşünürsünüz bu araç için? Bakımları, yakıtı nedir ne değildir, bilmek isterim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

m3 ler yapılacak iş için çok önemli oluyor, tab,, arka kapı açılma mesafesi vb. Ducato parçası bayağı pahalı, kolay da bulunmaz derim. m3 ler kurtarıyorsa başa birşey baksa daha iyi olur derim.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

piston boyu bloğunu aşan yegane araç. Şanzumana şu kaçırma gibi opsiyonel özellikleri olabiliyor. Daha detaylı bilgileri yarın servisteki ustalarımdan alır sizle paylaşırim.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Üst katımda oturan amcamda 2005 veya 2004 model tam bilmiyorum yani bundan önceki kasadan var, servis yapıyor. Bir kaç defa kullandım, tavanda 3 motorlu kliması var, güzel araç ama teknik kısmını bilemem. Amcam hep direksiyon turu az, manevra zor oluyor, onun harici benim işi fazlasıyla görüyor güzel araba diyor. Bildiğim kadarıyla çok da sorunlu bir araç değil. yenisi beş para etmez onu rahatlıkla söyleyebilirm ama.

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok pahalı, maksimum 15bin tl düşünüyor.

+1

Renault Master ..

Bi tanıdığımızda var, 100bin'de bir şanzıman yaptırıyormuş, başka derdi yok, 3 defa şanzıman yapılmış.

Söylediklerine göre şanzıman kasaya hafif geliyormuş. Yüke binince dağılıyormuş.

piston boyu bloğunu aşan yegane araç. Şanzumana şu kaçırma gibi opsiyonel özellikleri olabiliyor. Daha detaylı bilgileri yarın servisteki ustalarımdan alır sizle paylaşırim.

Bu da iyiymiş...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Eskiden çalıştıım şirkette 2007 ducato vardı,yıl içinde 3-4 kez marş motorunu dağıttığı için servise gitmesi gerekiyordu. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Eniştem o yıllarda kullandı, çok yaktığından şikayetçi idi, sonra Master aldı, o çok daha az yakıyordu. Ama yılbaşında tekrar Ducato aldı. En yüksek hacimi tek arka tekerlek ile sunduğu için. Yeni motorlarda yakıtı da azaltmışlar.

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

2005 Peugeot Boxer 2.0 HDI aracı 5-6 ay kadar önce 220-230 bin civarlarında sattım, ilk sahibiydik... Bilirsiniz Ducatolar ile Boxer lar neredeyse ikiz araçlar;

5 yıldır ağırlıkla şehiriçi kullanılan ve çok fazla farklı insanın kullandığı aracımızı sattığımız da kanaat şöyleydi;

Genel olarak bizi üzmedi ve yedek parça bulunabilirliği ve fiyatları gayet makuldü...

Satarken ikinci eli cidden düşük fiyatlı olmasına rağmen alırken de alternatiflerine kıyasla gayet makul fiyatla almıştık

Bir diğer avantajı yakıt tüketimi en dişli rakibi olan Transit'e kıyasla daha makul idi ve 200 bin km'nin üzerinde yol yaptığını hesaba katarsak kullanım maliyeti transite kıyasla daha avantajlı oldu...

Sonuç olarak, çok benzer Ducato içinde şunu söyleyebilirim ki;

+Makul fiyatla alınıp, ticari açıdan gayet güzel istifade edilebilir,

- Özellikle motor açısından yorulmuş bir araç Yeni nesil turbo dizel bir motorun revizyonu sonrası risk demektir...

- Satarken nazlı ve düşük fiyatla satılabileceği göze alınmalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...