Rıfat Çakar 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Laguna Expression 1.5 dCi 110 bg 53.700 TL Yeni Mondeo Trend 1.6i 120PS 4K 50.372 TL Yeni Passat 1.4 Tsi 122 ps trendline 55.000 TL Avensis 1.6 Elegant Extra 53,200 TL Insignia NB 1.6 180 HP ‐ Benzinli Edition Elegance Paketi 58.863 Superb Comfort 1.4 TSI 125 HP 46.970 Volvo Yeni S60 T4 Benzin 1595 cc 180 hp Powershift 71.660 Citroen C5 1.6 THP 156HP CONFORT BVA 59.600 TL Peugeot 508 Access - 1.6 VTI 120 bg - Auto6R 53.000 Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Pug 508 nefis olmuş ama aynı fikirdeyim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 vw grubu parasını hak eden güzel araçlar yapan kaliteli bir firmadır. Önce vw yapar sonra diğerleri ! Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Ben gözümde Wv yi hiç bir zaman pahalı sınıfında görmedim.Bana pahalıymış hissi vermiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Artık vw-ford vs. hepsi aynı oldu bence, o yüzden video bana bir şey kanıtlamadı. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 8 Nisan 2011 Yazar Paylaş 8 Nisan 2011 Vw deki satıcı ve servis tavırlarını daha önceden duyduğum ve az çok bildiğim için araba almaya niyetlendiğimde uğrama zahmetine bile girmedim. Fiat müşteriye biraz daha sıcak davranıyordu fakat baktığım model hem ihtiyaçlarımı tam karşılamıyordu, hemde teslim süresi çok geçti. Renault göreceli olarak en çok ilgilenen firmaydı ama yine araba bana uymadı. En çok dış görünüşüne olan ilgiden tercih listemde üst sıralarda olan Fiesta ise çok satış yapmış ve doymuş satış temsilcileri ve Türk insanına değer vermeyen Otosan yüzünden şansını yitirdi. (Araca GP ekletince 2,5 ay beklersin dediler, bekleriz dedik bekledik araç daha gelmiyecek teslim tarihi belli değil, elimizde şu var onu verelim dediler.) Kardeşime araba alırken karşılaştığımız soğuk nevale satış temsilcilerinden korkarak Honda ya gittim, şansıma hem patron akrabası hemde yönetici olan bir beyfendinin sıcak karşılaması ve ilgisi neticesinde aracımı aldım. Honda Jazz sahibiyim. Otomobil firmaları dünyalar kadar PR yapıyor, reklama para harcıyor, AR-GE ,tasarım, imalat vs. birsürü yatırım yapıyorlar. Hepsi çok güzel araçlar yapıyor fakat gel görki arabaları insanlara insan ilişkilerinden bihaber, bazen saygısız satıcılar satmaya çalışıyor. Birikimlerimizle aldığımız araçlara teneke muamelesi yapan, üstünde tepinen usta olmayan ustacıklar, işçilik ücretleri ve parça fiyatlarını yüksek tutan servisler var. Bu yüzden bence arabadan çok bulunduğunuz yerdeki satış ve servis ağı herşeye etki eder. Bir tanıdığım yol bilgisayarında çıkan bir uyarı nedeniyle BMW 5.20 sini tatilde olduğu için buradaki servise Muğla'ya götürdü. Fakat işlemin bitmesini dahi beklemeden arabayı çıkarıp oradan İzmir'e geçti işini orada tamamlattı. Tercihler yapılarken satış ve satış sonrası hizmetlerede en az markanın kendisi kadar önem verilmeli bence. Geçenlerde internette dolaşan bir haber vardı Çin'de bir zengin servise kızdığı için Lamborgini parçalatmıştı, bizim böyle bir lüksümüz olduğunu pek düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 polo-fiesta kıyaslamasına dönmüş biryerde muhabbet. her ikiside test edildi-oanylandı ve fiesta alındı. o fiyatlarda bir sıkıntı var galiba, polo elbette daha pahalı idi. donanım-estetik-ruh vb gibi nedenlerden fiesta alındı. fordla mukavele imzalamamıştım illa alacağım diye bana daha çekici gelse idi poloyu da alabilirdim ki, iyiki fiesta almışım. bende I love my fiesta diyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2011 Paylaş 9 Nisan 2011 polo-fiesta kıyaslamasına dönmüş biryerde muhabbet. her ikiside test edildi-oanylandı ve fiesta alındı. o fiyatlarda bir sıkıntı var galiba, polo elbette daha pahalı idi. donanım-estetik-ruh vb gibi nedenlerden fiesta alındı. fordla mukavele imzalamamıştım illa alacağım diye bana daha çekici gelse idi poloyu da alabilirdim ki, iyiki fiesta almışım. bende I love my fiesta diyorum. Fiyatlarda sıkıntı yok firmaların sitelerine girip bakılabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 14 Nisan 2011 Paylaş 14 Nisan 2011 Arkadaşlar vw nin servisine pahalı denmiş, açıkçası ben de öyle biliyordum ama son günlere kadar..Bende 2006focus hb tdci var, babamda ise 2004 bora pacific..boranın amortisörlerini 2 ay kadar önce yetkili serviste değiştirdik, işçilik dahil 450tl civarında bir ücret ödedik ( serviste %30 parça ve tam hatırlayamıyorum ama işçilikte de belirli oranda indirim vardı o zaman)..hadi bu indirimler yoktu diyelim ve bu amortisör değişimi bize 800 tl ye patlasın..fakat aynı şekilde focusumun amortisörlerini değiştirmek için 2-3 hafta öncesinden beri araştırıyorum ve yetkili serviste verilen fiyat: Amortisörün tanesi 350tl !! ben de sanayide gidip Sachs marka 4 tane amortisör taktım, 340tl amortisörler ve 80tl de işçilik ile 420tl ye dört amortisörü değiştirdim ve özellikle belirtiyorum sanayide olduğunu..ben bu olaydan sonra artık vw servisinin pahalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası arkadaşlar, yanlış anlaşılmasın marka fanatikliği falan da yapmıyorum, sonuçta ikisi de bizim şu an kullandığımız araçlar focus da bora da, sadece düşüncelerimi belirtmek istedim, Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 VW jetta'ya %10 ek vergi gelmiş http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17774991.asp?gid=381 dolayısıyla bu durumu biz nihai tüketicilere yansıtacaklar Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 (düzenlendi) VW jetta'ya %10 ek vergi gelmiş http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17774991.asp?gid=381 Daha öncelere alanların sevabı neydi yeni alacakların günahı ne? Kızıyoruma ama bir yerde de diyorum ki "Kardeşim Türkiye'de kursaydınız fabrikanızı o zaman." Gerçi sağolsun hükümet gene bir bahane bulurdu zam için. EEE açık var açığı kapatmak lazım ama seçim çalışmalarına harcanan servete devam! 13 Mayıs 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 (düzenlendi) Açığı kapatmak o kadar basit ki. Elindeki para yapan şeyi sat. Gelen para ile açığı kapa. Bu kadar basit. Zaten hantaldı, sırta yüktü!... Sanıyorum onları daha özel şeyler için saklıyorlar . Ya da sata sata kalmadı. Yenisini de yapmayınca, yapana da teşvik vermeyip tepesine 50 tane vergi ile binince böyle oldu. 13 Mayıs 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necat Ertan 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 Cari açık aldı başını gidiyor, önlemi bu şekilde almakta buluyorlar herhalde. Otomobil ithalatının dış ticaret açığındaki yeri nedir acaba? Ayrıca sadece Meksika menşeili ürünlere gelen bu ek vergi diğerlerinin de habercisidir. Birine yap diğerine bırak olmaz. İspanyol Focuslarda zamlanır artık, hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 Jetta artık premıumdan ultra premium sınıfına atlar fiyat olarak Fiyatlar ucuzlasın diye beklerken ek vergileri ekliyorlar (aslında başka kelime yazacaktım ama ) bu işten iyi para gelirse bütün araçlara uygularlarsa hiç şaşırmam vallaha Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 meksika malı olduğu dedikodu gibi yayılır bence. O daha önemli. %10 çok fiyat oynatmazdı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Focus öncesi işçilik ve kalite zayıftı. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Videosu uçmuş ama konusu vardı burada. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 (düzenlendi) İçim acıdı yahu :lol: 27 Eylül 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Videosu uçmuş ama konusu vardı burada. Konular birleşti Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 O kadar para saydık biraz reklam yapalım bari. Yavuz sende denesene böyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts