İçeriğe Yönlendir

Vw Bu Yüzden Pahalıymış.


İbrahim Akkaya

Recommended Posts

İbrahim Akkaya

Volkswagen bu sebeplerden ötürü bu kadar pahalıymış. :)

Sizce? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

VW pahalı bence çok değil.

Biraz önce yolum düştü passat otomatik trend versiyonu inceledim. Tam 60 bin lira liste fiyatı.

D sınıfı otomatik araç fiyatlarını bana aşağıya yazar mısınız?

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
(düzenlendi)

Rakiplerine kıyasla daha boş arabaları fahiş fiyatlara satıyorlar ama. :) Mesela Fiesta - Polo örneği.

Tabii kalitesi tartışılmaz bir marka , belli bir fiyat farkı var onu da hak ediyor diyelim. Misal Mondeo Trend 50.000 TL den başlıyor 1,6 motor. Çok mu aşağıda araba Passat'a göre ?

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Vw grubunun tüm araçlarının karoserleri daldırma galvaniz kaplı. Pahalı olmasına bir neden olabilir. Galvaniz olmasının faydası korozyona çürümeye dayanıklı olması.

Rakiplerine kıyasla daha boş arabaları fahiş fiyatlara satıyorlar ama. :) Mesela Fiesta - Polo örneği.

Fiesta - Polo örneği yanlış olur Fiesta'da ucuz değil.

Titanium 1.6TDCi 95PS 5K 40.251 TL

Polo 1.6 lt TDI 90 PS Comfortline 38.500,00

Yeni Focus çıksın fiyatları görünce pahalı diyemiyecez Vw'ye

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Rakiplerine kıyasla daha boş arabaları fahiş fiyatlara satıyorlar ama. :p Mesela Fiesta - Polo örneği.

Tabii kalitesi tartışılmaz bir marka , belli bir fiyat farkı var onu da hak ediyor diyelim. Mİsal Mondeo Trend 50.000 TL den başlıyor 1,6 motor. Çok mu aşağıda araba passata göre ?

Aşağıda yukarıda demedim. D sınıfı otomatik araçların baz fiyatlarını yazar mısınız dedim?

Polo Fiesta karşılaştırmasında Polo oldukça ucuz geçen konuştuk.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Fiesta polo'yu geçmiş vay be. :p Örnek yanlış olmuş evet. Ama geçen sene bu örnek doğru idi. Ford kendini kalite gösterecek diye fiyatları tavan yaptı ondan da olabilir.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şahsen hem yeni Fiesta hem yeni kasa Polo kullanmış biri olarak ben Polo derim. Üst sınıf bir araç kullanma hissinden ötürü.

Ford eskiden bu kadar pahalı değildi ama yeni kasa Fiesta ile birlikte fiyatlar çok çok yukarı çıktı.

Sattığım Fiesta Collection 1.4i'yi biz 23 küsüre almıştık o zaman Polo 28 idi.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Bu videodaki görüntüleri diğer araçlarlada yapmak çok mümkün, önemli olan ondan sonraki aşama ve ben onu merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Burada amacım polemik yaratmak değil ama bana fiesta'mı,polo'mu derseniz,kesinlikle polo derim...

+1907

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç
Burada amacım polemik yaratmak değil ama bana fiesta'mı,polo'mu derseniz,kesinlikle polo derim...

elbette polo, özellikle yeni kasa polo yu tek geçerim fiestaya karşı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vw nin eski mutlu pahalı yılları geride kaldı :kihkih: tabi ki bir süre daha eski günlerin hatırına bu sıfatı muhafaza ediyor, gönüllerde..

Yorum bağlantısı
Murat Yurdakul

Vw bu testleri günümüz arabalarında yapsa acaba sonuçlar ne olurdu?Bu video da en güvendiği modeller ve eski kasalar mevcut,şu anda ki passat,jetta,polo gibi araçlarda yapsa sonuçların bu kadar başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.Amacım polemik yaratmak değil şahsi düşüncelerim.Fiesta-polo karşılaştırmasında da şunu söyleyebilrim.ben fiesta yı aldığımda 1.4 tdci titanium x+güvenlik paketi ve bir sürü artılarıyla 35.500 tl almışken sadece meraktan vw polo ya benim aracımda olan özellikleri eklediğim de karşıma 48.800 tl fiyat çıktı...Bunu nasıl yorumlarsınız :kihkih:

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Bu videoları wv forum sitelerinde bolca bulabilirsiniz, bakıp insanlar mutlu olur arabalarımız ne şahaneymiş falan diye.benzeri testleri bütün firmalar yapıyordur.Wv nin en iyi yaptığı şey medyayı,internet dahil çok iyi kullanarak marka imajı yapmaktır zaten, o arabalar oralardan atlıyorda sonra ne oluyor? atlayınca herhalde ikiye ayrılacak hali yok.Bende polo varken Veli efendi hipodromunun orda yol çalışması vardı asfaltı kazımışlar.yer yer toprak vardı çukurlar.tümsekler falan... Çalışmanın ilk günü bilmediğim için dikkatsiz girdim bi tepecikten zıpladım.4 teker tahmini 20-30 cm havalandı sonra kondum devam ettim.Aaa dedim arabama bişey olmadı süper, 2 gün sonra tamircideydim.rot başı bilyeler milyeler 3 sene öncenin parası 250 ye falan çıktık :kihkih: Dünyada 5 büyük araba üreticisi var üç aşağı beş yukarı aynı kalitede arabalar yapıyorlar, segmentlere göre ve bu segmentlerde model model. yıl yıl üretim kalitelerinde farklılıklar oluyor,bilinçli tüketiciler bunları takip edip zevklerine göre tercih haklarını kullanmalı bence .Tabi firmanın marka değeri, reklamları insanları etkiliyor pazarın böylede bir yanı var,i birde arz talep meselesi var ben arabamı alırken poloyada baktım aynı fiyattaki iki arabadan fiesta donanım olarak çok üstteydi fiestayı aldım.Bir çok kişide böyle yaptıki yollar fiestadan geçilmezken yeni kasa poloyu görmek imkansız oldu.Ford fiyat arttırırken polo arttıramadı, Aynı durum polo lehine olsaydı onun fiyatı artardı.Yalnız fiyat karşılaştırması yaptığımızda yanılmayalım Wv nin sitesine girelim kendi polonu yarat uygulamasından titanium paketteki donanımları poloya ekleyelim. Xpaketide alırken indirim olarak beleş verdikleri için onuda eklersek polonun fiestadan hala 3000 tl civarı daha pahalı olduğunu görürüz hatta daha pahalı çünkü donanım eksik kalıyor ,hepsi yok wv de örneğin katlanan aynalar gibi...Neden bunu ısrarla görmek istemiyoruz anlamış değilim ya :D Polo ve fiesta karşılaştırmasındaiki aracın tüm motorlarla satış rakamlarına bakılır kim daha başarılı model yapmış anlaşılır. Sonuçta ekonomide başarının karşılığı budur.Fiesta 1.6 95 sahibi olarak poloyu 3 kez ,2 si yurt dışında kiralık olarak 3 farklı motorla 1 er hafta kullandım. Ah keşke polo alsaymışım demedim. Kullanmadan önce demiştim ama onuda itiraf edeyim. Açıkcası bende o duygu üst sınıf bir araç kullandığımda oluşuyor sadece. Yoksa polo... polo işte Fiestada...Fiesta tabi ...ama kesinlikle daha yakışıklı :p

tarihinde Ula? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

D sınıfı otomatik araçların baz versiyonlarının fiyatlarını girer misiniz?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
D sınıfı otomatik araçların baz versiyonlarının fiyatlarını girer misiniz?

Giren yok boşa bekleme hocam :kihkih:

48 Bin Lira'ya nerede Polo var GTI mı bakılıyor nedir

Yorum bağlantısı
Mehmet Solak

sırayla 2007 fiesta,2001 bora comft. ve şimdide focus trend kullanıyorum.bora kullanımından ve konforundan en çok zevk aldığım araba oldu.belki fiestadan sonra bora kullandığım içindir. :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Yurdakul
Giren yok boşa bekleme hocam :crazy:

48 Bin Lira'ya nerede Polo var GTI mı bakılıyor nedir

Arkadaş bilmeden veya yaşamadan bence yorum yapmayalım:( Ben bire bir yaşamış olduğum bilgiyi yazdım! Şu marka model fanatikliğini hiç anlamadım ömrüm boyunca gidersin incelersin kesene ve zevkine en uygun olanı alırsın paşa paşa binersin.Bu yazdığımda marka karalama gibi bir durum mu algılandı bilemedim :p Herkesin bütçesi ve zevki ayrıdır mesela yukarıda bir arkadaşım boradan çok memnun olduğunu yazmış.Bora yı 2002 yılında en full donanımlısını aldım.Bir alırken ohh çektim birde sattığımda :) Burada şunuda belirteyim aracımda bulunan özellikleri burada yazayım merak eden olursa girer vw sitesine bakar...0 fiyat 1.4 dizel polo fiyatıydı maalesef :((

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Pahalı yada ucuz olmalarına bir şey demiyoruz da; satıcıların şımarık tavırları, servislerinden duyulan bolca şikayet ,insanı bu markadan soğutuyor. Gibip daha ucuza hyundai almak istiyor. Fazladan garanti, fazladan donanım, güler yüz, daha iyi servis vs den dolayı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Arkadaş bilmeden veya yaşamadan bence yorum yapmayalım:( Ben bire bir yaşamış olduğum bilgiyi yazdım! Şu marka model fanatikliğini hiç anlamadım ömrüm boyunca gidersin incelersin kesene ve zevkine en uygun olanı alırsın paşa paşa binersin.Bu yazdığımda marka karalama gibi bir durum mu algılandı bilemedim :crazy: Herkesin bütçesi ve zevki ayrıdır mesela yukarıda bir arkadaşım boradan çok memnun olduğunu yazmış.Bora yı 2002 yılında en full donanımlısını aldım.Bir alırken ohh çektim birde sattığımda :p Burada şunuda belirteyim aracımda bulunan özellikleri burada yazayım merak eden olursa girer vw sitesine bakar...0 fiyat 1.4 dizel polo fiyatıydı maalesef :)(

marka model fanatikliği yapılmıyor. Ben de 2000 de bora aldım. 2010 da sattım. Hiç önemli bir arıza yapmadı. Satarken aynı parayı vermiş ve astra almış arkadaşların arabaları bunun yarı fiyatına düşmüştü, egzoslarından mavi duman çıkıyordu. 175 bin km yaptım bora ile bir kez fren balatası ve disk değiştirdim. O kadar çukura girdim rot ayarı yaptırmadım 10 sene. Bir kez baskı balata değiştirdim o da bittiği için değil ufak bir arıza için hazır açmışken şeklindeydi. Araç 10 yaşında ilk alındığı performanstaydı.

Şimdiki passat aynı kalitede değil. Daha iyi yönleri var daha kötü yönleri var.

Konuyu arızaya vesaireye getirmeye gerek yok. Şu an gayet albenisi olan ve arka koltuk oldukça geniş olan passat 1.4 tsi dsg trend versiyonu 60 bin etiketle showroomda bekliyor. Listeyi arkadaş göndermiş.

Bundan ucuz bi hyundai sonata var. bir de epica. ucuz isteyen onları alsın. VW çok pahalı bir araba değil. Pahalı olan audi, mersedes vesaire.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)
Arkadaş bilmeden veya yaşamadan bence yorum yapmayalım:( Ben bire bir yaşamış olduğum bilgiyi yazdım! Şu marka model fanatikliğini hiç anlamadım ömrüm boyunca gidersin incelersin kesene ve zevkine en uygun olanı alırsın paşa paşa binersin.Bu yazdığımda marka karalama gibi bir durum mu algılandı bilemedim :crazy: Herkesin bütçesi ve zevki ayrıdır mesela yukarıda bir arkadaşım boradan çok memnun olduğunu yazmış.Bora yı 2002 yılında en full donanımlısını aldım.Bir alırken ohh çektim birde sattığımda :p Burada şunuda belirteyim aracımda bulunan özellikleri burada yazayım merak eden olursa girer vw sitesine bakar...0 fiyat 1.4 dizel polo fiyatıydı maalesef :((

Yorum yapmadım ki ben, resmi sitesine fiyatına baktım sizin yazdığınıza baktım hepsi bu. Yazdığımda şahsınıza karşı bir şey yok. Dediğiniz rakama GTI veriliyor neredeyse. Bence o rakamda yanlış var.

Son olarak; Ben sadece hem fiesta hem polo bi önceki kasaları ve şuan ki güncel kasalarını kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Verdiğim paraya beklentimi karşılıyorsa daihatsu'ya bile binerim. Vw fanatiği değilim yani :)

Ekleme: Almanya sitesine girip Euro bazında fiyatları biraz kıyaslarsak pahalı olmadığını görürüz.

2. Ekleme: Keşke yerli malı olsa da yerli malı otomobil kullansak.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Bu standartları yakalayan tek kendilerimiymiş ki?

Bu videodaki hareketler şahinle doğanla yapılamaz mı?

Boş reklamlar bunlar, önce verilen paraya hakedilen donanımları taksınlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...