İçeriğe Yönlendir

2005 Focus 1.6 Collection Buldum Sizce Nasıl.

Ali ihsan Yılmaz

Recommended Posts

Ali ihsan Yılmaz
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba..

uzun süredir Focus arıyordum ve 2 tane bugün buldum kısaca belirteyim.

2005 Model Ford Focus 1.6 Collection 100.000km'de, Tonik mavisi(Buz mavisi), Dijital klima, Yol bilgisayarı, ABS, Çift airbag, 4 cam otomatik, Orjinal Radyo-CD çalar, Sis farı, çelik jant..

Aracın içi dışı pırıl pırıl, sahibi aracına çok güveniyor, düzenli bakımları yaptırılmış, boya-değişen yok, lpg yok.

21,250tl'den aşağı inmedi.

2004 Model Ford Focus 1.6 Ghia 107.000km'de, Beyaz, Dijital klima, Yol bilgisayarı vs. vs. kadife koltuklar..

Servis bakımlı, 4 lastik ve akü yeni, kazası yokmuş, boya varmı diye sormayı unuttum :D

20,000'den aşağı inmedi.

fiyatlar ve özellikler konusunda bilginize danışmak istiyorum bu fiyata alınır mı?

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2005 olan gold collection galiba ben ghiayı alırdım.

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Aralarında 1 yaş var km'leri denk sayılır fiyat açısından ghia daha avantajlı donanım açısından da üstün, ghia daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ghia'nın sadece sürücü koltuğundaki kolçaktı elektrikli yükseklik ayarıydı bunlar bile benim tercih sebebim olur.Daha ufak bir sürü detay da var.Gold collection güzel ama aynı paraya aynı km ghia verken 1 yaşı dert etmeyin :D vergi indirmine bir sene erken girersiniz :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali ihsan Yılmaz

evet ilk seçenek(2005) Gold Selection..

2004 Ghia'nın tam olarak özellikleri nelerdir ki acaba?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

koltuk döşemesi

elektrikli sürücü koltuğu

bel desteği

kapıdaki göğüsteki vites çerçevesindeki ahşap görünmlü detaylar

makyaj aydınlatması ön kitap okuma aydınlatması

fasılalı silecek

ön arka kol dayamağı

gövde rengi kapı kolu ve yan çıtalar

arka krom plakalık daha ufak bir kaç detay.

tabi bunlar gold collection üstüne yol bilgisayarı cd çalar digital klima gold collectionda da var.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

E tabi hatta imkan varsa sabahı bulmasın :flowers: 2. el Focus piyasası karışır yakında :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Karışır derken Mustafa? :D Bende model yükseltmeyi düşünüyorum :good1:

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
(düzenlendi)

Ali Bey yaşadığınız şehiri belirtmemişsiniz! Ankara da 2004 ghia focusu bu fiyata bulamazsınız almayacaksanız ben hemen alabilirim.

2005 colectionda boya yokmuş onuda alırım farketmez bana araba lazım çok zor durumdayım :D

tarihinde Ufuk K?l?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Karışır derken Mustafa? :unsure:

Bende model yükseltmeyi düşünüyorum :)

Abi yeni kasa bu fiyattan girince eski kasalarda zaten yazında gelmesi yüzünden 2. elde fiyatlar bir miktar yükselir.Bu benim fikrim.Hatta Otosan FII.5 ithalini kesip bu fiyatlarla FIII satsa gerçekten 2. el her Focus altın değerinde olur zaten yakında ilanlarda faiş fiyat isteyenlerin ilk yazacağı cümle belli"bu donanımda sıfır Focus şu kadar bu kadar" :)

Yorum bağlantısı
Ali ihsan Yılmaz
Ali Bey yaşadığınız şehiri belirtmemişsiniz! Ankara da 2004 ghia focusu bu fiyata bulamazsınız almayacaksanız ben hemen alabilirim.

2005 colectionda boya yokmuş onuda alırım farketmez bana araba lazım çok zor durumdayım :rolleyes:

Manisa'da yaşıyorum araç İzmir'de araç sahibi telefonlarını kapattı :s

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Benim araç kaç para eder acaba ya? C-Max yada Focus Titaniuma terfi edeyim diyorum bu aralar.

Yorum bağlantısı
manisada yaşıyorum araç izmirde araç sahibi telefonlarını kapattı :rolleyes:

Sanki biraz şüpheli bir durum.aracını satmak isteyen adam telefonunu kapatmaz.kaporayla ilgili herhangi bir konuşmanız oldumu?

benim araç kaç para eder acaba ya? C-Max yada Focus Titaniuma terfi edeyim diyorum bu aralar.

Focus'a zaten biniyorsun değişiklik olsun c-max olsun :s

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Eşim gazlıyor zaten bu aralar belli olmaz yaparız bir delilik belki.

Yorum bağlantısı

Alışkanlık yapabilir :rolleyes: Şaka bir yana alırken bizde focus düşünmüştük elle tutulur bişeyler bulamayınca c-max aldık.şimdi iyiki c-max olmuş diyoruz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
eşim gazlıyor zaten bu aralar belli olmaz yaparız bir delilik belki.

o araba satılmaz yaa :rolleyes:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

bilemiyorum şuan ne eder? onun için sordum ederini bilen var mı diye. bir de içişleri bakanına sormak lazım önce :yes:

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
bilemiyorum şuan ne eder? onun için sordum ederini bilen var mı diye. bir de içişleri bakanına sormak lazım önce :spiteful:

valla sizin araba en fazla 15000 tl eder :D

şaka biryana siz patrondan izini koparın ben şartlar uygun olursa aracınıza müşteri olabilirim.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Sizin hatırınız için bir konuşalım bakalım tava yersem hastane masraflarını alırım ona göre ;)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
Osman senin arabaya helalinden 5 kaat veririm. :)

Yahu git koç müzesine yine alırlar senin arabayı. :D

Maşallah. ;)

Ayrıca C-Max yakışır gerçekten de.

Ama iyi düşün derim. Eğer ki çıkabileceğin rakamlara iyi bir araba bulamazsan, eskisini ararsın ona göre.

Özellikle de bütçene göre iyi hesap yap bence. Alabileceğin arabaların seninkini satmaya değer olup olmadığını iyi düşün.

Kısacası, aldığın, arabanı sattığına değsin.

dayı gibi konuşmuşsun abi. işte tüm mesele bu yeğen :D çok doğru yazmışsın abi. ben en çok satınca yerine araç bulabilirmiyim diye düşünüyorum hep malum kılk biniciyiz. :good1:

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...