İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk 3 Arka Taraftan Gelen Ses

Oğuzhan Tanrıseven

Recommended Posts

Sabri Gökçek

Aynı sorun benim mondeo da da ortaya çıktı ses beni hasta etti vakit olmadığından baktıramıyordum forumudan okudum ve bugun sanayiye uğradım ve el freni hlatlarına takılan cırtlar sonucu mutlu son ses gitti .konuya açıklık getiren ve bizi yönlendiren tum arkadaşlara çooooook teşekkur ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Cüneyt Kılbüker

merhaba,  yaklaşık bir haftadır arabamın arka sol tarafından sanki amortisör patlakmış gibi lak lak sesler geliyordu..  forumu biraz inceledim ve elfreni halatlarının ses yapabileceği yazılmış.  hafta sonu araba ile uğraşmaya zamanım vardı denildiği gibi halatları jırtla guzelce sabitledim  sonuç sesler gitti  :)  el freninin halatlarının bu kadar ses yapacağı aklıma gelmezdi   emeği geçen arkadaslara teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

merhaba, yaklaşık bir haftadır arabamın arka sol tarafından sanki amortisör patlakmış gibi lak lak sesler geliyordu.. forumu biraz inceledim ve elfreni halatlarının ses yapabileceği yazılmış. hafta sonu araba ile uğraşmaya zamanım vardı denildiği gibi halatları jırtla guzelce sabitledim sonuç sesler gitti :) el freninin halatlarının bu kadar ses yapacağı aklıma gelmezdi emeği geçen arkadaslara teşekkür ederim.

Aynen o sesi o halatın yapacağı akla gelmez :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Harun Kocaçalışkan

Ben de yarın bir kontrol edeyim bakalım. Ses gelmiyor aslında ama yine de sabitleyelim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...