Sabri Gökçek 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Aynı sorun benim mondeo da da ortaya çıktı ses beni hasta etti vakit olmadığından baktıramıyordum forumudan okudum ve bugun sanayiye uğradım ve el freni hlatlarına takılan cırtlar sonucu mutlu son ses gitti .konuya açıklık getiren ve bizi yönlendiren tum arkadaşlara çooooook teşekkur ederim. 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Kılbüker 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 merhaba, yaklaşık bir haftadır arabamın arka sol tarafından sanki amortisör patlakmış gibi lak lak sesler geliyordu.. forumu biraz inceledim ve elfreni halatlarının ses yapabileceği yazılmış. hafta sonu araba ile uğraşmaya zamanım vardı denildiği gibi halatları jırtla guzelce sabitledim sonuç sesler gitti el freninin halatlarının bu kadar ses yapacağı aklıma gelmezdi emeği geçen arkadaslara teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 merhaba, yaklaşık bir haftadır arabamın arka sol tarafından sanki amortisör patlakmış gibi lak lak sesler geliyordu.. forumu biraz inceledim ve elfreni halatlarının ses yapabileceği yazılmış. hafta sonu araba ile uğraşmaya zamanım vardı denildiği gibi halatları jırtla guzelce sabitledim sonuç sesler gitti el freninin halatlarının bu kadar ses yapacağı aklıma gelmezdi emeği geçen arkadaslara teşekkür ederim.Aynen o sesi o halatın yapacağı akla gelmez 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 Ben de yarın bir kontrol edeyim bakalım. Ses gelmiyor aslında ama yine de sabitleyelim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts