İçeriğe Yönlendir

Güzel Mekan


Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Caner Kardeşseven

Arkadaşlar,

Benim sık sık gittiğim bir mekan var,sahibi Eşref abi burayı özene bezene yaptı ve fevkalade yönetiyor. 2 genç garson arkadaş akşamları 7'den sonra başlıyor çalışmaya genelde 9 gibi renkleniyor Perşembe/ Salı günü fasıl da vardır ama fasılla pek aram yoktur,sakindir.Tahta masa ve sandalyeler,sakin Türk sanat müziği çalar taş plakdan.

Balçova'nın bittiği ve Bp istasyonunun olduğu kavşaktan (9 Eylül Üniversitesi kavşağı) yukarı Kaya prestige termal tesislerine çıkarken sol tarafta köşede yer alır. Yanında da aksi mi aksi laz bakkalımız vardır buraya bir ara göz atın derim,ya da hepimiz bir ara gidelim derim.Buraya insanlar aileleri ile , sevdikleri ile de giderler. Müşteri profili iyidir, ekşi adam gelmez.

Elbette konsomatrisli vb.sınıftan bir yer değildir.

Fiyatları uygundur,saç tava, alttan püfür püfür pişer. Haydari vs..:good1: mezeler 7-8 çeşit var ama çok mu iyi? yok, orta.Tavsiye ettim.Belki hepimiz bir gün gideriz.

Caner.

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Muhlis abim dün akşam yine oradaydım, şöyle bir hayal ettim de, 15-20 kişi ne muhabbet döner orda bir bilsen! :good1: tek dezavantajı adam içerde sigara içirtmiyor, hadi bakayım kapı önüne diyor..

Laz bakkal da ayrı bir hava,hergün sigara almaya gidiyorum,bana " ikide bir ne diye sigaraya geliyorsun senin işin gücün yokmu , ....mı geçiyon sen? ekmek al yoğurt al yada sigaraya gelme ula" diyebiliyor :))

Mekana gelip bira istiyorum dersen , seni karşıdaki bara yolluyorlar, git orda iç sen diye , öyle orası :D

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
(düzenlendi)
Koordinat isteriz Caner. :good1:

Al kardeşim koordinat:

38^23'30.04" Kuzey

27^02'17.75" Doğu

(Burada ^işareti derece işaretidir.)

:)

tarihinde Caner Karde?seven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
Burası fordclub adama hayal kurdurur. :good1:

madem hayal ya, birde focus titanyumun olacak peh peh peh...:))

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Muhlis abim dün akşam yine oradaydım, şöyle bir hayal ettim de, 15-20 kişi ne muhabbet döner orda bir bilsen! :D tek dezavantajı adam içerde sigara içirtmiyor, hadi bakayım kapı önüne diyor..

Laz bakkal da ayrı bir hava,hergün sigara almaya gidiyorum,bana " ikide bir ne diye sigaraya geliyorsun senin işin gücün yokmu , ....mı geçiyon sen? ekmek al yoğurt al yada sigaraya gelme ula" diyebiliyor :D)

Mekana gelip bira istiyorum dersen , seni karşıdaki bara yolluyorlar, git orda iç sen diye , öyle orası :)

Canerim Clup Üyeliği istiyorsan daha büyük organizasyonlara imza atacaksın 15_20 kişiyle olmaz :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...