Cüneyt Işıkkent 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 nikelaj egzos çıkışı ister bu, gideri var yaniii biraz para ayarlıyim otto spec. taktırıcam çağlar abi 300tl.ye komple son susturucu Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 nikelaj egzos çıkışı ister bu, gideri var yaniii bence de yani ordan bir parıltı olmalı Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 maaşallah sağol mustafa abi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 bence de yani ordan bir parıltı olmalı Oranın ilacı otto Spec. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 80 TL lik uçlardan d aolur Çağlar abi araba benzinli zevkini alayım diye böyle birşey istiyorum birde ailemde kullanıyor aracı susturucusunu takınca sesini en iyi kesen buymuş fiyat biraz pahalı ama susturucu için mecburen bu ideal bana Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Kaplama güzel olmuş Cüneyt..Bence WRC arka difüzör ve İlteber'in yaptırdığı gibi çift çıkış egzoz yaptır on numara olur derim..sonradan pişman olma.. sağol erkan abi ya bu eksoz'un sesi çok güzel çıkıyo videolarını falan izledim ben birazda hevesimi aliyim diye istiyorum eksoz yoksa sadece uç taktırıcaktım o yüzden bi deniyim istiyorum ama bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Hadi hayırlı olsun. Ama daha net foto çekersen daha iyi olur. Pek birşey anlaşılmıyor resimden. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Hadi hayırlı olsun. Ama daha net foto çekersen daha iyi olur. Pek birşey anlaşılmıyor resimden. senin sayende abi sağol bi yıkatiyim çekicem makineyle Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Bunlarda Yaptırdığım Folyo Kaplamadan Birkaç Tane Detaylı Resim Yıkanmış Haliyle Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 16 Eylül 2011 Yazar Paylaş 16 Eylül 2011 bugün shell'de depoyu fulledim şu bor power olayını deniyim istedim aradım mehmet mercan abiyle görüştüm oda kullandı diye ama onunki yağa katılandanmış hatlar karıştı benzin için hiç denemedim ben dedi bende bi deneyeyim dedim haznedar shell'de CYCLO benzin enjektör falan temizleyici aldım içindekinin üstüne döktüm üstünede depoyu fullettim kutunun üstünde yazanlar *Tek Bir şişe enjektörleri hızlı bir şekilde temizlemeye yeterlidir. *Güç ve performans kaybını önler. *Enjektörü hertürlü kir ve katmandan korur temizler *Yakıt tasarrufunu maksimuma taşır *dengesiz ivmeyi önler *bir şişe tüm kalıntıları yok eder Buda resmi..kullanıp bakıcaz artık ne kadar işe yarıyormuş Bu resimde fullettikten sonra ş.içi 9.4/100km olan yakıt sarfiyatımın 555km göstermesi Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Oranın ilacı otto Spec. bu biraz büyük sadece kafa olsada yeterli ya Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Kaplama güzel olmuş Cüneyt..Bence WRC arka difüzör ve İlteber'in yaptırdığı gibi çift çıkış egzoz yaptır on numara olur derim..sonradan pişman olma.. Erkan doğru söylüyor. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 17 Eylül 2011 Yazar Paylaş 17 Eylül 2011 bu biraz büyük sadece kafa olsada yeterli ya gittim aldım bi deniyeyim diye bayağı bi büyük oldu gerçekten bide bizim arka tamponlar nerdeyse yere değicek gbi onuda ekleyince bayağı bi alçaldı arka taraf şimdilik askıda bakalım ne zaman gerçekten alıp taktırıcaz Erkan doğru söylüyor. öyle bişe yaptırıcaksamda bayağı bi yardıma ihtiyaç olucak abi sizler tarafından Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 son buluşmada ilk iş olarak bende bir sticker ediniyim dedim ve edindim :lol2: Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 (düzenlendi) Senin ilk yapman gereken işi belirledik diye hatırlıyorum. Yağ çubuğunu ve yağın halini göstermiştim değil mi ? Ha bir de hava filtresi var. 3 Ekim 2011 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Aracın maaşallahı var güle güle kullanın bende st difüzör ve çift çıkış eksozu tavsiye ederim çok yakışıyor sizin aracın stoplarından araştırıyorum bende çok hoş duruyor bende taktırıcam inş. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Senin ilk yapman gereken işi belirledik diye hatırlıyorum. Yağ çubuğunu ve yağın halini göstermiştim değil mi ? Ha bir de hava filtresi var. evet abi aklımda hepsi rezil oldum nerden açtım o kaputu ilteber abinin dediği hava filtresini takıcam direk yağda zaten serviste hallolucak artık Aracın maaşallahı var güle güle kullanın bende st difüzör ve çift çıkış eksozu tavsiye ederim çok yakışıyor sizin aracın stoplarından araştırıyorum bende çok hoş duruyor bende taktırıcam inş. teşekkürler abi..önce jant diye düşünüyorum ama ona daha var gibi denkleştiremiyorum bir türlü Yorum bağlantısı
Aziz Koçlar 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 kardes hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan aracımız aynı... hemen bi ST jant ve yay anında bekleme bile Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 kardes hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan aracımız aynı... hemen bi ST jant ve yay anında bekleme bile teşekkürler.. seninkini takip ediyorum zaten aziz abi seninkine bakıp iç çekiyorum şu jantı bi türlü ayarlayamadım parayı denkleştiremiyorum hiç olmadı direk bu haliyle takıcam yayı değişik olsun diye Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 17 Ekim 2011 Yazar Paylaş 17 Ekim 2011 bu mesajım mehmet,ilteber ve rıfat abilerime gelsin sonunda 2.yıllık bakıma soktum filtreler yağ falan değişti bide en çok tepki toplayan olmassa olmaz durumuna gelen motor temizlendi Bunlarda benden çıkan hava ve polen filtresi bunuda yanlışlıkla makinayı kapamaya çalışırken çektim ama güzel bi çalışma oldu plaka falanda güzel çıkmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts