İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizimki ''silver Bullet''

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Cüneyt Işıkkent

paşaoğlu ile görüşüldü can abi 5-6hp alırız dedi oda söledi zatn yapmana değmez diye..biraz topliyim headers yapıcam

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Pasa Oglunu Bilmem o 5 - 6 bg versin Ben OTOEROL diyorum Performans tuning diyorum Garantili 11 bg diyorum Sikistirmasi artmamis araca Haders yapsan ne olur kardesim ben anlatamiyorum herhalde

Herseyden once sikismayi artir sonra haders + Komple eksoz yapilir en son yapilicak isi ilk yaparsan bitersin .

Dergilerde onlarca Sayfa yazi yadim okunsun ne oldugu bilinsin diye Anliyorum Genclik atesi eyvallah ama her isi usulune gore yap

Misalen ben olsam dereceli eksantirik Chip +benzin pompasi cakarim ustune Haders yaparim makul boylarda he ekstream olucak dersen ozaman kapak acilacak derim Bu yollarda emekledim, yurudum , hizli yurudum ve Sonra Kostum .

Sen direk Kosmaya kalkarsan hem bosa paran gider hemde surekli ayagin takilir dusersin :)

11hp alınmış bi araba var mı ? abi bizim sınfta 1.6'da herkes aynı şeyi söylüyo çünkü bana o yüzden 5 6 hp o kadar para vermene değmez hissetmessin bile o farkı diye :)

Haa bu arada Yeri gelir Basit tabir ile CIFT isletim sistemi yapilir Mesela benim Koca Oglanda Haltech piggyback beyin vardi hayat bana guzeldi :)

piggyback Beyin ile neler kontrol edilir neler yapilandirilir.

Gelen Enejektor yada aeşleme sinyalleri yanıltarak Arttırmak veyahut azaltmaya yarar ,Maf yada Map sensorunu simule eder bazı Piggybacklerde ise tamamen MAfi yadaMapi kaldırmanı sağlar ,Duzeltmeleri vardır Hava,Su sıcaklığına göre benzin yada ateşelemeyi anlik değiştirir Bu Degisimler uzayip gider Kisacasi Barometrik basinc bile gorursun

Kisacasi Ne Kadar Ekmek okadar kofte .

EECV , EECIV Beyinlerin Uzmani EROL SEVAN KILICOGLU'DUR .

bu olaylar yakıt sarfiyatını uçuruyo mu peki ? :) :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Bu arada sana anlatiyorum bir cok seyi bir kulagindan girip digerinden Cikmasin ama .

Bilincli olman Icin anlatiyorum ben bazen sana kiziyorum cunku okadar Anlatmama ragmen dinliyor gibi yapip sozumu dinlemiyorsun ;) Sis fari konusunda sana kizdim APACI dedim Sor ilteber abine de Ayni lafi soyledim birdaha Asla arka sisi yakmadi ;) 20 yasimdan sonra ogrenmedim bu isleri cocukluktan beri otomotiv sektorundeyim Emre Akyol sorar dogrudur abi der uygular Yanlis gormedi benden Suana kadar Yada Semih Izgi Telefonda bile ariza tanisinda bulunurum degisicegi parcayi soylerim 2 lemez direk dedigimi uygular + Ayhan Sirtikara abimiz Geldi aracindaki arizayi soyledi Kaputu actim sesi dinledim Arizayi Nokta atisi tespit ettim vs vs Bunun gibi bu forumda bazi abilerimizin de ayni sekilde nokta atisi arizalarini tespit etmisimdir.

seni dinlemiyor olurmuyum abicim öyle anlama bu dediklerinide hep düşünüyorum forumda zaten 3 4 kişi var böyle şeyleri danıştığım'da maddi olarak büyüyo işte o kadar detaya girince o yüzden ama şu yılbaşından sonra ilk iş filtre kit'ini halledeyim sonrada dediğin gibi bi güç alabiliceğim chip olayına girişiyim onlarda yeter bana zaten

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Bu arada Sana resim paylasicam ancak sirket bilgisayarindayim isleri azaltayim El yapimi filtre kiti yaptirmistim Bir ustaya o nun resmini Koyucam kendi makinamdan ;) Istersen Yaptiririz ;)

erad'da simotanın kit'i 290liraya buldum ama el yapımı daha iyisini yaparız dersen onu yapalım

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Otoerol'dan nasıl çıktığımızı bir ben bir de ilteber bilir. Dyno için bizden 100tl bile rakam istemişti piyasaya 75tl ye yaptığı halde.

11 - 12hp aldığını gösteren powerbox larda var tabi inanılırsa ;) Yapsın test edelim görelim dyno bilgilerini alalım güvenimiz artsın, olmaz ise hem para iadesi yapsın hemde 10 arabaya ücretsiz dyno yapsın ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Suha Senin ile EROL un arasindaki Husumet apayri bir konu hepbirlikte gidip ilk once gidip Erol ile konustuk chip konusunu sonra gidip Yaptirmak istedin Randevusuz asla arac almiyor o arada sende Pasaogluna Yaptirdin Sonra gidip dyno ya cikmak istedin sonra adam erkekce soyledi benim firmamda dyno ya cikmasin diye 100 dolar bile isterim dedi EROL .

Benim Cevremde onlarcasi var memnun olan Suha senin sevmemen veya aranizdaki husumet ap ayri Bir olay ;)

2 Yil boyunca Garanti veriyor Arac kullanim tipine gore similatorlu yazilim yapior zaten tsi Kemalin araci chiplenirken Ararim senide gelirsin Yol similasyonlu chip nasil yapilir hem fikir edinirsin arac uzerinde yarim depo yakit yakiliyor belki ancak kullanim tipine en uygun yazilim yapiliyor .

+ Orjinal yazilimini al aracinin yuklet Erolda CHIP yaptiralim Kullan Aracindaki farklari gor Tabi arabayi tanicagi icin Kabul etmeye bilir :(

Erad a gidip nakit olarak pazarlik edersen 250 tl ye alirsin diye tahmin ediyorum Rakam guzel olur 250 olursa dusunme al Pazarlik et bol bol :)

cuma bi uğrıyayım o zaman erad'cığıma :) :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gidelim yaptıralım dedik öle bizi umursamadan bekletti onlarca süre. km düşürme işlemlerine öncelik tanıdığı için boşuna bekledik randevu ile alakası yoktu. Sonra biz beklerlek başka bir müşterisi ile tartışıyorken bu adama güvenilmez ilerde bir sorun olsa başımıza iş alırız dedik ordan çıktık paşaoğlunda yaptırdık. Mehmet gazihan da da dyno ya çıktık dim sportta da sırf zevkine farklı yerlerde de çıkıp aradaki değerleri görmek istedik, kendisi ya naz yaptı yada ne yaptı ise biz anlam veremedik.

Erola yazılım yaptırmak değil bir daha sokağından geçmek istemiyorum şahsen ;)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Gidelim yaptıralım dedik öle bizi umursamadan bekletti onlarca süre. km düşürme işlemlerine öncelik tanıdığı için boşuna bekledik randevu ile alakası yoktu. Sonra biz beklerlek başka bir müşterisi ile tartışıyorken bu adama güvenilmez ilerde bir sorun olsa başımıza iş alırız dedik ordan çıktık paşaoğlunda yaptırdık. Mehmet gazihan da da dyno ya çıktık dim sportta da sırf zevkine farklı yerlerde de çıkıp aradaki değerleri görmek istedik, kendisi ya naz yaptı yada ne yaptı ise biz anlam veremedik.

Erola yazılım yaptırmak değil bir daha sokağından geçmek istemiyorum şahsen ;)

:D:)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

Süha abi'nin arabayı perpada kirli bir şekilde yakaladım :tongue::D

dsc00391ee.jpg

Büyük Kaptan :)

dsc00393jy.jpg

Çağlar abi'nin yanındayken

dsc00396p.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

vay Cüneyt seni takipte görüyorum :D Bu arada dikkat et dün konuştuğumuz balata mevzusu için servise gitme ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

vay Cüneyt seni takipte görüyorum :D Bu arada dikkat et dün konuştuğumuz balata mevzusu için servise gitme ;)

servise hayır :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

bu resimleri çektiğim gün sanayide mahsur kalmıştım uzun uzun anlatmak istemiyorum çok şey yaşadım çünkü :) yardımlarını esirgemeyen osman fatih ve süha abi'ye çok teşekkür ediyorum

dsc00395ea.jpg

dsc00397jg.jpg

dsc00398ws.jpg

dsc00399ov.jpg

bu karda kalma olayından sonra zaten yarım olan baskı balatayı toptan bitirdik ve değiştirdik yine bu konudada aynı abilerimin yardımları çok büyük :)

17012012084.jpg

17012012085.jpg

17012012087.jpg

17012012088.jpg

30.000 bakımınıda aradan çıkarttık madem herşeyi yaptırdık arabanın sorunu kalmadı dedim başlamışken cam film'inide aradan çıkartayım dedim :D

18012012089.jpg

18012012090.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

balata değiştikten sonra yakıt ortalaması 8.4'e düştü yoğun trafikte 8,6 oluyor yol açıldığında tekrar 8,4 8,3 değişiyor merak edip depoyu fulledik ve 2,5senedir ilk defa böyle bir görüntüyle karşılaştık :D

dsc00400mw.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallah :nazar: Cüneyt tekrar filimmi yaptırdın, açık yaptıraydın bari ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hepsi hayırlı olsun kardeş. Bakalım polislere yakalanacan mı umarım yakalanmazsın ;)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Maşallah :nazar: Cüneyt tekrar filimmi yaptırdın, açık yaptıraydın bari ;)

açık yaptırdım lokman abi öne yaptırmadı birde bu sefer bakalım ne olacak :)

Hepsi hayırlı olsun kardeş. Bakalım polislere yakalanacan mı umarım yakalanmazsın ;)

teşekkürler süha abi..bakalım geçen seferki gibi yine bi 2 sene sürer umarım araba satılana kadar :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

açık yaptırdım lokman abi öne yaptırmadı birde bu sefer bakalım ne olacak :)

teşekkürler süha abi..bakalım geçen seferki gibi yine bi 2 sene sürer umarım araba satılana kadar :D

ya öle olur yada sana 850TL ye patlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

açık yaptırmayla en iyisi yapmışsın, tekrardan Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Hayırlı olsun Cüneyt. Balata neden bitkti ki?

teşekkürler hüseyin abi arabayı kullanan birtek ben olmadığım için annemin ve abim'lerin katkısı büyük balatanın bitmesinde üstünede ben yokuşta karlı yolda kalınca tuz biber oldu :D :D

açık yaptırmayla en iyisi yapmışsın, tekrardan Maşallah :nazar:

teşekkürler lokman abi..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

teşekkürler hüseyin abi arabayı kullanan birtek ben olmadığım için annemin ve abim'lerin katkısı büyük balatanın bitmesinde üstünede ben yokuşta karlı yolda kalınca tuz biber oldu :D :D

teşekkürler lokman abi..

cüneyt 30.000 balata nasıl biter. hep mi yarım debriyaj kullanıyorsunuz aracı sıkıntılı bir durum

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Hayırlı olsun.. Hatasız kazasız kullanışlar dilerim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...