Cüneyt Işıkkent 20 Ocak 2012 Yazar Paylaş 20 Ocak 2012 cüneyt 30.000 balata nasıl biter. hep mi yarım debriyaj kullanıyorsunuz aracı sıkıntılı bir durum mehmet abi babam anneme hep ayağın debriyajın üstünde olsun demiş annemde öyle alışmış kendini öle güvende hissediyor e bizim yüzümüzden otomatik'te alınmıyor o yüzden birşey diyemiyoruz bizde en ufak şeyde yükleniyor hemen debriyaja Hayırlı olsun Cüneyt. Daha sakin kullanman dileğiyle teşekkürler.. hep sakin kullanırım ben zaten yaa :D Hayırlı olsun.. Hatasız kazasız kullanışlar dilerim teşekkürler Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 20 Ocak 2012 Yazar Paylaş 20 Ocak 2012 Hayırlısı olsun cüneyt. Aman filmlerden bir sakatlık çıkmaz inşallah teşekkürler..süha abi'de beğenmiş hemen :D çıkmıcak inşallah no problem yola devam maaşallah çok güzel allah kaza bela vermesin çok teşekkürler allah daha iyilerini nasip etsin hepimize.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 21 Ocak 2012 Yazar Paylaş 21 Ocak 2012 maaşallah kardeşim, Allah nazardan saklasın. teşekkürler mustafa abi.. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 Güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanın. teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 uzun uğraşlar sonucu mertcan ve lokman abilerim sayesinde plakalıklara zırt pırt patlamayan led formülünü kaptım ve hemen uyguladım 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 güle güle kullan kardeşim, bende taktırdım bunlardan ama beğenmedim, orjinal sarıları daha çok hoşuma gitti, gittim geri taktırdım teşekkürler mustafa abi..3 4 çift led çöpe attıktan sonra bende mecburen sarılara dönmüştüm ama bunlar daha bi hoş geliyor gözüme patlamayanınıda bulunca kaçırmadım :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 hadi hayırlı olsun patlamyanledistiyorumsmiley Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 hadi hayırlı olsun patlamyanledistiyorumsmiley teşekkürler mehmet abi :D Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Maşallah Cüneyt araç gerçekten çok güzel olmuş.Emeğine sağlık... :) Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Cüneyt nasıl bir ampul müş bir resmi falan var mı? Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Cüneyt, şu ampullerden 1 tane bana lazım. Görüşelim. 1 tane sarı vereyim sana :) Maşallah Cüneyt araç gerçekten çok güzel olmuş.Emeğine sağlık... :) çok sağol mustafa abi ufak tefek birşeyler yapıyoruz işte Cüneyt nasıl bir ampul müş bir resmi falan var mı? fatih abi philips'in photon olarak çıkardığı seramik smd led olarak geçiyor yanlış bilmiyorsam..bunların 5'lileri falanda var ama sanırım onlarda çok aydınlatır bu seferde görüntü bozulur Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Hımm bunlar bana Mehmet abi nin aldırmadığı ampuller,hoş çok da haklıydı çifti 25tl ydi. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Hımm bunlar bana Mehmet abi nin aldırmadığı ampuller,hoş çok da haklıydı çifti 25tl ydi. 15Tl'ye aldım abi istiyorsan alırım sanada Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 bizim plaka lambaları böylemi ben hiç sökmedim ama düz uzun olanlardan değilmi iç lambalarda olanlardan Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 bizim plaka lambaları böylemi ben hiç sökmedim ama düz uzun olanlardan değilmi iç lambalarda olanlardan plakalıklar böyle mehmet abi içteki aydınlatmaların hepsi böyle bir ön taraftaki ortadaki büyük olan farklı solid deniyordu galiba ona Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Plakalardaki ampullerin tipi sofid ampuldur. Ben Bit pazarından almıştım Lokman Abi'nin tavsiyesi ile. Uzun zamandır da kullanıyorum, memnunum... 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 maslakta 35 TL bunlar plakadakiler mi abi photonlar ? Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 plakalıktakiiler güzel fiyata almışım Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Evet 15 se al bana da Cüneyt bir buluşma da alırım senden. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Evet 15 se al bana da Cüneyt bir buluşma da alırım senden. tamamdır fatih abi alırım atarım bagaja.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 6 Şubat 2012 Yazar Paylaş 6 Şubat 2012 Cüneyt güzel olmuş güle güle kullan fiyatı da iyiymiş teşekkürler mert abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts