İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizimki ''silver Bullet''

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Cüneyt hayırlı olsun. Maşallah :nazar:

yaklaşık 2. seneye giriyor benimkiler nazar değmesin. :nazar:

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

plakalıklar böyle mehmet abi içteki aydınlatmaların hepsi böyle bir ön taraftaki ortadaki büyük olan farklı solid deniyordu galiba ona

37festcan.jpg

cüneyt kardeşim bu resimdekindenmi seninki 15 tl ise bana alır yollarmısın parayı sana havale etsem kardeşim.bende sanayideki aksesuarcılardan aldıklarım var sürekli pır pır yapıyor yanıp yanıp sönüyor acayip hızlı bi şekilde.sebebi her neyse

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

cüneyt kardeşim bu resimdekindenmi seninki 15 tl ise bana alır yollarmısın parayı sana havale etsem kardeşim.bende sanayideki aksesuarcılardan aldıklarım var sürekli pır pır yapıyor yanıp yanıp sönüyor acayip hızlı bi şekilde.sebebi her neyse

bendeki bunlardan değil haydar abi ama bir bakarım fiyatlarına haber veririm sana smd olduktan sonra hiçbir sorun olmuyormuş alırken ona dikkat etmek lazımmış bende yeni öğrendim :)

Cüneyt hayırlı olsun. Maşallah :nazar:

yaklaşık 2. seneye giriyor benimkiler nazar değmesin. :nazar:

teşekkürler lokman abim sizin sayesinizde yaptım yoksa her hafta değiştirip duruyordum 2 senede gözüm yok 6 ay bile gitse yeter bana :) :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ya bu arabaya K&N cold air intake kit 10 numara olur he :D heheheh

bu işlemden sonra radarı 1km hız ile değil en az 5km hız ile geçersin :D muhahah

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Ya bu arabaya K&N cold air intake kit 10 numara olur he :D heheheh

bu işlemden sonra radarı 1km hız ile değil en az 5km hız ile geçersin :D muhahah

5 haram beygirimi alayımda gör sen süha abi :D :D

Abi filmden başı dertte zaten kardeşimin birde radarı hiç sokma :D :D

bi film birde hız koridorları çok büyük sıkıntı benim için :D :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Yahu bu maslak ne kadar pahalı.. :D:spiteful:

Güzel olmuş Cüneyt güle güle kullan.. :)

eilt sanayi abi ondandır :D :D teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Gördüm Elit olduğunu.. :D

Toplantıya geldiğimde özellikle Çağlar abiye sormuştum ,karşıdaki blok seninmi diye.. :D

:D :D :D :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Güle Güle Kullan Cüneyt

Yapmayacağım Tek Modifikasyondur Beyaz Plaka aydınlatmaları bir türlü ısınamadım Orjinal Sarı Ampülleri çok daha güzel gözüküyor gözüme..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Güle Güle Kullan Cüneyt

Yapmayacağım Tek Modifikasyondur Beyaz Plaka aydınlatmaları bir türlü ısınamadım Orjinal Sarı Ampülleri çok daha güzel gözüküyor gözüme..

aynı ben

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Güle Güle Kullan Cüneyt

teşekkürler ilteber abi..valla bende o sarıları sevmiyorum abi spring farı gibi geliyor gözüme yakımıyor bence bmw mercedeslerdede yok artık sarı bunlarda hala sarı :) :)

aynı ben

seninle +5 beygirim'i aldıktan sonra görüşmek isterim sevgili süha demirtaş :D :D

cüneyt kardeşim zahmet olacak vallaha :biggrin:

ne demek yakın zaten :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

bu resimdeki ledden yok bu arada belirteyim

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bende siz :)

gelmiyor musun özledik kardeş

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Abi bende sizleri özledim, yemin olsun Ordu'da focus düşmanlarının arasında kaldım :)

Fiber RS tampon atıp, titanium spoiler ile ST jantıyla gezenler mi istersin, Fiber tampon ekleri yapıp, bunlar ST tampon kardeş diyenleri mi istersin, ne ararsan var burda abi,

Nasipse baharda geleceğim :) İlteber Abim'den ST tampon haberi bekliyorum, ama daha erken de olabilir, dayanamıyorum burdaki focus düşmanlarına :D

bende bekliyorum mustafa abi hala göremedim senin canavarı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

çok yaşlandı yaa :( ST jantlarım hep çizildi, boya istiyor, kaporta pasta cila istiyor, koltuklar yıkama istiyor :( bu aralar çok ihmal ettim çok :(

kış bitsin halledersin abi sıkma canını :flowers::)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cüneyt Işıkkent

Yeni yıkanmışken makine yanımdayken birde ışık hoşuma gidince çekiyim dedim :)

dsc00443n.jpg

dsc00441gr.jpg

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...